Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Beļģijas treneris Vilmotss: "Azārs var būt viens no pieciem labākajiem spēlētājiem pasaulē

Agris Suveizda

Beļģijas treneris Vilmotss: "Azārs var būt viens no pieciem labākajiem spēlētājiem pasaulē
Edens Azārs pārbaudes spēlē pret Tunisiju (1:0)
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas futbola izlases galvenais treneris Marks Vilmotss pirms gaidāmās pirmās spēles pret Alžīriju atzina, ka valstsvienības zvaigzne Edens Azārs var kļūt par vienu no pieciem labākajiem spēlētājiem pasaulē, taču viņš nespēs spēles uzvarēt vienatnē.

"Azārs ir viens no spēlētājiem, kurš var būt visas pasaules labāko pieciniekā," teica Marks Vilmotss. "Tagad tas ir viņa ziņā atlaist rokas bremzi un doties uz priekšu. Viņš ir 23 gadus vecs un spēlēs savā pirmajā Pasaules kausā. Tas ir atkarīgs no viņa, bet viņam ir viss nepieciešamais."

"Tas nav turnīrs tikai Edenam, bet arī visai komandai," Vilmotss turpināja. "Viņš nevar visu paveikt viens pats, tāpēc mums ir vajadzīgs labs kolektīvs. Mums ir jāspēlē upurējoties un gribam, lai viņš parādītu savu talantu, bet tikai komanda kopumā spēs uzvarēt. Mūs gaida pirmā spēle, un esmu ļoti patīkami satraukts. Vai tas ir sapnis? Alžīrija? Nē. Ja tiešām vēlos piepildīt savus sapņus, tad mums ir jānoiet tāls ceļš."

"Pagājuši 12 gadi, kopš Beļģija pēdējoreiz spēlēja lielā turnīrā. Tāpēc ceram, ka parādīsim cilvēkiem, ka varam spēlēt labu futbolu," teica Beļģijas uzbrucējs Romelu Lukaku. "Nejūtam lielu spiedienu. Esam jauna komanda, esam atbrīvoti, un visi tic paši sev. Jau četrus gadus esam spēlējuši kopā, tāpēc esam gatavi. Visi esam ļoti lepni, ka esam beļģi, tāpēc mums ir iespēja pārstāvēt mūsu valsti lieliskākajā turnīrā pasaulē."

Izmantotie resursi:
Hazard can be one of the five best players in...
Lukaku 'proud' of Juventus interest - Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2014-06-17 00:32, pirms 10 gadiem
Viņš jau tagad ir 1 no 3 labākajiem savā vecuma grupā (U23).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-17 09:24, pirms 10 gadiem
nu tad beidzot mani favorīti šajā PK iesaistās turnīrā, adīšu zeķi, dzeršu svaigu piparmētru tēju, un jutīšu līdz.