Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" dosies cīņā par Baltijas līgas godalgām

Jānis Celmiņš

"Jēkabpils Lūši" dosies cīņā par Baltijas līgas godalgām
Viens no jēkabpiliešu līderiem Kristaps Šmits. Foto: Sporta klubs "Jēkabpils Lūši"

SK “Jēkabpils Lūši” vienība piektdien un sestdien Sāmsalā cīnīsies par “Credit24” meistarlīgas medaļām, pusfinālā jau šodien tiekoties ar pamatturnīra uzvarētāju “Saaremaa VK”. Mača sākums plkst. 16.00, tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā.

Vietu pusfinālā jēkabpilieši nodrošināja pēc divām uzvarām ceturtdaļfinālā pār “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” komandu. Tikmēr “Saaremaa VK” divreiz tika galā ar Klaipēdas “Amber Volley”.

Šosezon abas komandas tikušās divreiz. Sāmsalā mājinieki svinēja uzvaru trijos setos, bet Jēkabpilī “lūši” revanšējās ar 3-2. Jāpiebilst, ka sezonas sākumā saliniekiem bija cits sastāvs, vēlāk vairākiem ārzemniekiem komandu atstājot. Tomēr tas netraucēja Kuresāres volejbolistiem uzvarēt Baltijas līgas pamatturnīrā.

Kamēr jēkabpilieši kļuva par Latvijas čempioniem, arī Igaunijas čempionātā salinieki tika līdz finālam, kur piekāpās Tartu “Bigbank”. Pusfinālā “Saaremaa VK” pieveica Baltijas līgas galveno favorīti Tallinas “Selver”, ko gan bija nomākusi saslimšana ar Covid-19.

“Vēroju puišus treniņos, un atmosfēra ir pacilājoša. Arī fiziskā gatavība ir tīri laba,” par gatavošanos sacensībām saka SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans.

“Ar “Saaremaa VK” un ar igauņiem vispār divus mēnešus neesam spēlējuši. Mājās regulāri esam sāmsaliešus uzvarējuši, bet viesos tas vēl nav izdevies. Domāju, ka iespēja vinnēt ir. Turklāt šī komanda, ar ko mums jāspēlē, nav sliktākais variants. Kaut arī “Saaremaa VK” uzvarēja pamatturnīrā, tai nav dažu viesspēlētāju, kas tai bija sezonas sākumā. Nesūdzamies. Mums ir video, pretinieku esam izanalizējuši, skatītāju nebūs,” pretinieku vērtē Obrumans.

Otrā pārī savā starpā tiksies Tallinas “Selver” ar Tartu “Bigbank”.

Abas “Jēkabpils Lūši” komandas spēles tiešraidēs būs vērojamas portālā Sportacentrs.com un TV kanālā.

“Credit24” Meistarlīgas "Final 4" kalendārs:

DatumsLaiksKomandas
16.04.16:00“Saaremaa VK” – SK “Jēkabpils Lūši”
16.02.19:00Tallinas “Selver” – Tartu “Bigbank”
17.04.15:00Spēle par 3. vietu
17.04.18:00Spēle par 1. vietu

     [+] [-]

, 2021-04-16 17:57, pirms 3 gadiem
Jēkabpils Lauktehnika izskatās vienkārši smieklīgi! Estiņi jau tā uz puskājas spēlē, bet košļātājs nav spējīgs sakārtot mazo kārlīšu spēli!