Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Horvātija atlaiž izlases treneri, kurš pirms Eirokausu dueļa izteica atbalstu Zagrebas "Dinamo" pretiniecei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Horvātija atlaiž izlases treneri, kurš pirms Eirokausu dueļa izteica atbalstu Zagrebas "Dinamo" pretiniecei
Roberts Jarni. Foto: HNS

Horvātijas Futbola federācija paziņojusi par U17 izlases galvenā trenera Roberta Jarni atbrīvošanu no amata, kā iemeslu norādot viņa izteikto atbalstu Zagrebas "Dinamo" pretiniecei Seviļas "Real Betis".

Pirms UEFA Konferences līgas playoff spēles starp Seviļas "Real Betis" un Zagrebas "Dinamo" Robertam Jarni horvātu medijos tika vaicāts, kuru komandu viņš atbalstīs. Kreisās malas pussargs savulaik aizvadīja trīs sezonas "Real Betis" rindās, bet Horvātijā pārstāvēja "Dinamo" sāncensi Splitas "Hajduk". Valstsvienības rindās Jarni lielākais panākums ir 1998. gada Pasaules kausa trešā vieta.

"Ko atbalstīšu? "Betis" ir mans klubs, tur pavadīju trīs lieliskus gadus, kamēr "Dinamo" sastāvā nespēlēju. Nezinu, kurš man varētu par to pārmest. Sirdī esmu "Hajduk" fans," pauda Jarni.

Vakar notikušajā mačā "Dinamo" viesos izcīnīja uzvaru ar 1:0, pateicoties 76. minūtē realizētai pendelei. Atbildes spēle Zagrebā notiks 22. februārī.

"Katram futbolistam, ieskaitot nacionālās izlases spēlētājus, ir tiesības atbalstīt jebkuru komandu, pat komandas, kas Eirokausos cīnās pret Horvātijas klubiem, lai gan šāds viedoklis nav vēlams. Savukārt uz Horvātijas izlašu galvenajiem treneriem attiecas augstāki standarti. Atklāti atbalstīt komandu, kas spēlē pret Horvātijas klubu, ir nepieņemami. Horvātijas izlasi nav iespējams trenēt, nesludinot vienotību," teikts federācijas paziņojumā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5279237/202...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-16 19:01, pirms 2 mēnešiem
Horvātijā jau ir izveidota ne tikai Klimata ministrija, bet arī Patiesības ministrija?

     [+] [-]

, 2024-02-16 20:20, pirms 2 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Horvātijā jau ir izveidota ne tikai Klimata ministrija, bet arī Patiesības ministrija?
Čalis aizmirsa, ka trenē u17 izlasi, bet tur vadošie spēlētāji ir no Zagreb sistēmas.

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:35, pirms 2 mēnešiem
Vinjs diezvai iedomaajaas,kaadi idioti ir Federacijas vadiibaa...