Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Pirms diviem mēnešiem neviens neticēja mūsu iespējām uz Premjerlīgas titulu"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Gvardiola: "Pirms diviem mēnešiem neviens neticēja mūsu iespējām uz Premjerlīgas titulu"
Peps Gvardiola. Foto: Sean Thornton/Cover Images/Scanpix

Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola izteicies par savas komandas pašreizējo situāciju, kā arī cīņu par Premjerlīgas titulu.

Pēdējo zaudējumu Mančestras "City" piedzīvoja novembra beigās, kad piekāpās Totenhamas "Hotspur". Līdz ar to Gvardiolas vadītā komanda nav zaudējusi 23 spēlēs pēc kārtas, un šobrīd tai ir 16 uzvarētu spēļu sērija. "Nekad nevari būt perfekts. Mūsu panākumu atslēga ir nopietna gatavošanās katram mačam. Pirms diviem mēnešiem neviens nespēja iedomāties, ka "City" varētu izcīnīt Premjerlīgas titulu. Tomēr arī šobrīd daudz kas var mainīties," piesardzīgs bija spāņu speciālists.

"Protams, ka zaudēsim punktus. Šādā situācijā gaidu atbilstošu reakciju no komandas," viņš turpināja. "Cenšos iesaistīt katru spēlētāju, veicot rotāciju. Tas ir vienīgais veids, kā panākt rezultātu," sacīja Gvardiola. Nākamās divas spēles "City" aizvadīs pret "Everton" un "Arsenal", savukārt pēc nedēļas gaidāms mačs UEFA Čempionu līgā pret Menhengladbahas "Borussia".

Spēle pret "Everton", kas atrodas Premjerlīgas septītajā pozīcijā, paredzēta jau trešdien. "City" ar 53 punktiem 23 mačos ieņem līderpozīciju. Tās tuvākā sekotāja ir Mančestras "United', kas atpaliek par septiņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/p...

     [+] [-]

, 2021-02-17 01:18, pirms 3 gadiem
"Pirms diviem mēnešiem neviens nespēja iedomāties, ka "City" varētu izcīnīt Premjerlīgas titulu. Tomēr arī šobrīd daudz kas var mainīties," piesardzīgs bija portugāļu speciālists"

Tiešām Portugāļu speciālists?

Skatos, ka covid arī ir ticis pie sportacentrs.com darbiniekiem 🤣🤣🤣

  +2 [+] [-]

, 2021-02-17 07:19, pirms 3 gadiem
Pirms diviem mēnešiem neviens nespēja iedomāties, ka "City" varētu izcīnīt Premjerlīgas titulu.

Kas tās par mułkībām? Kāds neviens???
Es , piemēram, to spēju tajā brīdī iedomāties!
Un MC tagad katru gadu ir nopietns pretendents uz titulu.
Tas Lesteras brīnums pirms pāris gadiem- tad vēl ko tādu varētu rakstīt! Bet MC atrašanās spicē nudien nav nekāds pārsteigums. Ar to budžetu un sastāvu

     [+] [-]

, 2021-02-17 21:06, pirms 3 gadiem
..pirms diviem mēnešiem neviens arī neticēja, ka Liverpūle varētu pakāst visādiem salašņām.