Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis ielaiž četrus un tiek nomainīts, Bārtulim zaudējums Tālo Austrumu derbijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Masaļskis ielaiž četrus un tiek nomainīts, Bārtulim zaudējums Tālo Austrumu derbijā
Oskars Bārtulis
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" izbraukumā piekāpās Habarovskas "Amur" (1:3), savukārt Arta Ābola trenētā un Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati "Lada" mājās ar 3:6 kapitulēja Ņižņekamskas "Neftekhimik" priekšā.

Ābols un Masaļskis

"Lada" jau astotajā minūtē bija iedzinējas lomā ar 0:2. Vispirms trešajā minūtē Igors Volkovs pēc tālas piespēles izlauzās līdz vārtu priekšai, bet astotajā minūtē Dens Sekstons vairākumā no tuvas distances dubultoja pārsvaru. Toljati komanda līdz trešdaļas beigām gan atjaunoja līdzsvaru (2:2), bet Ņižņekamskas "Neftekhimik" otrajā trešdaļā guva vēl divus vārtus.

26. minūtē Masaļskis glāba pēc izgājiena viens pret vienu, taču aizsargs ļoti neveiksmīgi piespēlēja tieši uz nūjas Sekstonam, kurš dāvanu izmantoja (3:2). Savukārt 31. minūtē Jegors Milovzorovs no zilās līnijas panāca 4:2, un Edgars Masaļskis 31. minūtē tika nomainīts. Trešās trešdaļas sākumā "Lada" atkal atjaunoja intrigu, panākdama 3:4, bet Bogdans Jakimovs jau drīzumā atbildēja ar vēl diviem vārtiem – 6:3. Ņižņekamska svinēja ļoti svarīgu uzvaru, apsteidzot Astanas "Barys" un vismaz šobrīd pakāpjoties uz astoto vietu Austrumu konferencē, savukārt "Lada" ieņem priekšpēdējo vietu un sezonu noslēgs Kazaņā.

Bārtulis

Pirmajā periodā liels pārsvars bija viesiem no Vladivostokas, tomēr vārtus guva laukuma saimnieki. Arī otrajā periodā admirāļi strādāja aktīvāk, taču pie panākuma atkal tika pretinieki. Trešā perioda sākumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet atlikušajā laikā sekmīgāk darbojās habarovskieši, kuri pārliecinoši nosargāja sev labvēlīgo rezultātu (3:1). "Admiral" kapteinis, latviešu aizsargs Oskars Bārtulis laukumā bija 25:35 minūtes (otrais lielākais rādītājs šajā mačā), izpildīja 4 metienus pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu.

Šīs sezonas 51 spēlē Bārtulis sakrājis 24 (8+16) rezultativitātes punktus, pēc vidējā spēles laika mūsējais ieņem trešo vietu visā līgā. No mūsu hokejistiem līgas statistikas rādītāju topā atrodas arī Rīgas "Dinamo" aizsargs Kristaps Sotnieks, kurš ir otrais labākais metienu bloķētājs - 58 spēlēs viņš bloķējis 102 metienus.

Austrumu konferencē Vladivostokas klubs tagad atrodas piektajā vietā. Interesanti, ka austrumu piektajam klubam šosezon ir negatīva vārtu attiecība (154:162), tikmēr rietumu astoņnieka komandām šī bilance ir pozitīva. Regulārajā sezonā Bārtuļa kamandai atlikusi vēl viena spēle. Austrumu turnīra tabulā Kazaņas "Ak Bars" ir ļoti reāla iespēja apsteigt "Admiral" vienību.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

SpēleRezSpēleRez
Amur – Admiral3:1Avangard – Sibir2:3 PM
Metallurg Mg – Traktor0:1Salavat Yulaev – Metallurg Nk3:4
Avtomobilist – Yugra3:0Lada – Neftekhimik3:6
Ak Bars – Barys18:00Lokomotiv – Medveščak18:00
Torpedo – Severstal18:00CSKA – Vityaz18:30
Dinamo Mn – Spartak18:30Jokerit – SKA18:30
Sochi – Slovan18:30Dinamo R – Dynamo M19:30

  +1 [+] [-]

, 2016-02-16 19:44, pirms 8 gadiem
Vispār jau Masaļskis ielaida četrus vārtus, pēc ceturtajiem tika nomainīts.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-16 19:53, pirms 8 gadiem
Huet rakstīja: Vispār jau Masaļskis ielaida četrus vārtus, pēc ceturtajiem tika nomainīts.
Autors ielaida pārējos golus!

Tā ir ka protokolu pat nevar caurskatīt rūpīgi! Cik tas prasa? 2 minūtes?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-16 19:53, pirms 8 gadiem
Huet rakstīja: Vispār jau Masaļskis ielaida četrus vārtus, pēc ceturtajiem tika nomainīts.
nē, jātic augsti kvalificētajiem autoriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja