Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" ar minimālu rezultāta starpību piekāpjas "Flyers"

"Sabres" ar minimālu rezultāta starpību piekāpjas "Flyers"
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu hokejista Zemgus Girgensona pārstāvēta Bufalo "Sabres" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, ar minimālu rezultāta starpību (1:2) piekāpjoties Filadelfijas "Flyers" hokejistiem. Uzvaras vārtus viesu rindās guva Mihaels Rafls.

Mača sākums labāks padevās viesiem, jau ceturtajā minūtē atklājot spēles rezultātu. Lai gan Veina Simonda metiens lidoja garām Mihala Noivirta sargātajiem vārtiem, tomēr Mets Rīds spēja pielikt nūju un mainīt ripas lidojuma virzienu, neatstājot "Sabres" vārtsargam nekādu cerību (1:0). Turpinājumā Filadelfijas "Flyers" spēlēja agresīvāk, daudz uzbrūkot un izveidojot vairākus momentus, taču vārtos lieliski darbojās Noivirts. Trešdaļas izskaņā aktivizējās Bufalo "Sabres", taču rezultāts vairs nemainījās un komandas pārtraukumā devās pie rezultāta 1:0.

Otro trešdaļu pārliecinošāk iesāka mājniece, un ceturtajā minūtē bija tuvu rezultāta izlīdzināšanai, taču patraucēja vārtu stabs, bet brīdi vēlāk pēc Tailera Enisa metiena glāba "Flyers" vārtu vīrs Rejs Emerijs. "Sabres" turpināja uzbrukt un izprovocēja pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu, nopelnot skaitlisko vairākumu. To realizēt neizdevās, taču pēc aptuveni sešām minūtēm tika pie labākas iespējas - divas minūtes spēlējot piecatā pret trijiem, kuru prata izmantot aizsargs Ņikita Zadorovs, kurš pēc Rasmusa Ristolainena piespēles ar spēcīgu metienu raidīja ripu starp Emerija kājsargiem, rezultātu izlīdzinot un gūstot savus trešos vārtus šosezon (1:1). Bufalo līdz šim, spēlējot vairākumā piecatā pret trijiem, nebija izdevies gūt vārtus kopš 2012/13.gada sezonas (pagājušajā sezonā neizmantoja desmit šādas izdevības, bet šosezon - četras). Tiesa, pirms "Sabres" rezultātu izlīdzināja, spēle varēja ievirzīties pavisam citā gultnē, kad "Flyers" uzbrucējs Kriss Vandevelde mazākumā izrāvās vienatnē pret čehu vārtsargu, taču Noivirts šajā duelī izrādījās pārāks.

Trešajā trešdaļā abām komandām bija iespējas izvirzīties vadībā - vispirms Kriss Stjuarts lieliski nolasīja situāciju, atņemot ripu "Flyers" hokejistam, un nonāca divatā pret vienu Filadelfijas aizsargu. Kanādietis izšķīrās par labu metienam, bet Emerijs bija uzdevuma augstumos. Savukārt otrā laukuma pusē Klods Žirū norībināja vārtu konstrukciju. Abas komandas lūkojās pēc diviem punktiem, vairāk domājot par uzbrukumu, un septiņas minūtes un 15 sekundes pirms pamatlaika beigām Filadelfijas "Flyers" otro reizi spēlē izvirzījās vadībā, kad Mihaels Rafls, kurš izlaidis septiņas spēles, apslidoja vārtus un raidīja ripu Noivirta cietoksnī (2:1). Spēles izskaņā atspēlēties metās mājniece, minūti pirms beigām nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr centieni neatmaksājās un ar rezultātu 1:2 nācās atzīt viesu pārākumu, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts uzvaras vārtu autors Mihaels Rafls, aiz sevis atstājot Bufalo "Sabres" jaunieguvumu Zaku Bogosjanu, kurš savā debijā "Sabres" kreklā teju 25 minūšu laikā pamanījās izpildīt 11 spēka paņēmienus. Savukārt trešās zvaigznes gods tika Metam Rīdam, kurš atklāja spēles rezultātu.

Latviešu hokejists Zemgus Girgensons šonakt laukumā pavadīja 17 minūtes un 54 sekundes, attiecīgi divas minūtes un 32 sekundes vairākumā, bet vienu minūti mazākumā, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī veica trīs spēka paņēmienus, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Bufalo "Sabres" 56 spēlēs spējusi izcīnīt vien 35 punktus, ierindojoties pēdējā vietā visā līgā, un jau 18.februārī lūkos pārtraukt savu trīs zaudējumu sēriju, izbraukumā tiekoties ar Ņūdžersijas "Devils".

NHL spēļu rezultāti, 16.februāris

KomandasRez.
Blackhawks-Penguins2:1 PM
Panthers-Blues1:2 PM
Sabres-Flyers1:2
Ducks-Capitals3:5
Sharks-Lightning2:5

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs: salming18

  +3 [+] [-]

, 2015-02-16 06:59, pirms 9 gadiem
Bogosian beast

  -4 [+] [-]

, 2015-02-16 07:34, pirms 9 gadiem
njaa, šoreiz -2 nebija iespēja savākt, tāpēc tikai -1.

     [+] [-]

, 2015-02-16 08:37, pirms 9 gadiem
Oveckins bombii , 2 goli , un 2 piespeles !

  -1 [+] [-]

, 2015-02-16 08:55, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: njaa, šoreiz -2 nebija iespēja savākt, tāpēc tikai -1.
ak šis neizmantotas iespejas
Slēpts komentārs: hokejists77

  +8 [+] [-]

, 2015-02-16 10:18, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: njaa, šoreiz -2 nebija iespēja savākt, tāpēc tikai -1.
Ko nozime nebija iespeja savakt -2? Vajag saprast vienu lietu- vairakas vienadas speles (a la copy paste) gluzi vienkarsi nav iespejams nospelet! Ta ka neesmu redzejis speli, neesmu objektivs spriest, cik liela vaina zaudetajos vartos bija Zemgum. Bet nu jebkura gadijuma tie minusi vienmer nenozime to, ka Zemgus slikti speleja. Vins ka parasti, darija ko vareja, nedomaju, ka vinam kaut ko ipasi var parmest. Bet ne jau viens vins speleja un tipa izstukoja ka sodien jazaude ar 1:2! Hokeju spele KOMANDA! Jo tas ir komandu sporta veids.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-16 10:26, pirms 9 gadiem
Vispār pēdējās spēlēs diezgan švaki. Un ne jau tāpēc, ka zaudētu, bet tāpēc, ka Zemgus maiņa 4 no pēdējām 5 spēlēm kopumā ir ar sliktāko +/- koeficientu. Laikam jau ilgais spēles laiks pie vainas, bet nu tomēr...

  +1 [+] [-]

, 2015-02-16 10:39, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: njaa, šoreiz -2 nebija iespēja savākt, tāpēc tikai -1.
kaa tas ir, nebija iespeejams.
beerzinjam shvaki ar matemaatiku?

     [+] [-]

, 2015-02-16 10:44, pirms 9 gadiem
arviic22 rakstīja: kaa tas ir, nebija iespeejams.
beerzinjam shvaki ar matemaatiku?
ē, toč, no rīta laikam vēl aizpampis biju. Šķita, ka bullīšos zaudēja tb tik ilgi pētīju un vētīju pingvīnus, ka iesēdās prātā.
Tad jau nekādu pārmetumu, laba spēle!
Slēpts komentārs: Ķekavas dzelonis

  +8 [+] [-]

, 2015-02-16 10:51, pirms 9 gadiem
Abas komandas lūkojās pēc trīs punktiem
NHL par uzvaru dod 2 punktus!

     [+] [-]

, 2015-02-16 11:40, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ko nozime nebija iespeja savakt -2? Vajag saprast vienu lietu- vairakas vienadas speles (a la copy paste) gluzi vienkarsi nav iespejams nospelet! Ta ka neesmu redzejis speli, neesmu objektivs spriest, cik liela vaina zaudetajos vartos bija Zemgum. Bet nu jebkura gadijuma tie minusi vienmer nenozime to, ka Zemgus slikti speleja. Vins ka parasti, darija ko vareja, nedomaju, ka vinam kaut ko ipasi var parmest. Bet ne jau viens vins speleja un tipa izstukoja ka sodien jazaude ar 1:2! Hokeju spele KOMANDA! Jo tas ir komandu sporta veids.
Kārtējo reizi daļa vainas jāuzņemas Zemgum - tieši viņš kārtējo reizi zaudēja iemetienā, pēc kura tika gūti vārti

     [+] [-]

, 2015-02-16 11:40, pirms 9 gadiem
Ķekavas dzelonis rakstīja: Ovečkinu virsrakstā nevis Girgensonu!!!
Ovečkins nevienam neinteresē. Ja nu kādam krievelim interesē, pats atradīs!

     [+] [-]

, 2015-02-16 11:54, pirms 9 gadiem
Par lielu Latviju! rakstīja: Kārtējo reizi daļa vainas jāuzņemas Zemgum - tieši viņš kārtējo reizi zaudēja iemetienā, pēc kura tika gūti vārti
Ok, skaidrs. Tatad Zemgum vairak japiestrada pie iemetieniem. Lai biezak tajos uzvaretu. Gan jau ka vins pats ari to apzinas. Bet nu vienalga pa lielam paliksu pie sava, ko teicu ieprieks - Zemgus vienpersoniski zaudejuma NAV vainojams.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-16 12:01, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ok, skaidrs. Tatad Zemgum vairak japiestrada pie iemetieniem. Lai biezak tajos uzvaretu. Gan jau ka vins pats ari to apzinas. Bet nu vienalga pa lielam paliksu pie sava, ko teicu ieprieks - Zemgus vienpersoniski zaudejuma NAV vainojams.
Zemgus vispār izskatās regresijas. +iemetienos krīt kā nokauts.

     [+] [-]

, 2015-02-16 12:22, pirms 9 gadiem
Tu saki? rakstīja: Zemgus vispār izskatās regresijas. +iemetienos krīt kā nokauts.
Bufalo šogad neko vairs neķer, nav ko iespringt, Zemgus var sākt gatavoties 15/16 sezonai

     [+] [-]

, 2015-02-16 12:25, pirms 9 gadiem
Kāpēc vairāk neraksta iemetienu statistiku? Pārāk slikta? Šajā spēlē tikai 11 no 23.
Un nebija viņa vaina pirmajos ielaistajos vārtos. Čalis no zilās meta 2m garām vārtiem bet cilvēks kuru neviens nepaņēma vārtu priekšā ļoti labi pielaboja. Un tas nav nekas ka Girgensons 5 sekundes pirms tam zaudēja iemetienā.

     [+] [-]

, 2015-02-16 12:27, pirms 9 gadiem
Par lielu Latviju! rakstīja: Kārtējo reizi daļa vainas jāuzņemas Zemgum - tieši viņš kārtējo reizi zaudēja iemetienā, pēc kura tika gūti vārti
Piedod, atvaino, bet vārtsargs tajā epizodē ielaida taurenīti!!!

     [+] [-]

, 2015-02-16 13:14, pirms 9 gadiem
Tu saki? rakstīja: Zemgus vispār izskatās regresijas. +iemetienos krīt kā nokauts.
Tu vispar kaut ko sajedz no hokeja?? Vai tikai muldi pa tukso?
Ok, pat ja centrs (nav runa tiesi par Zemgu) zaude iemetienu, kas jadara parejiem (tobis, malejiem uzbrucejiem)? Tikai jastav un jaskatas vai jaiet atbloket pretinieku?
Ka jau teicu ieprieks, atkartosos velreiz un velreiz - hokeju spele KOMANDA un Zemgu vienu pasu vainot zaudejuma vienkarsi ir nekorekti.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-16 15:43, pirms 9 gadiem
All stārs atkal bez punktiem