Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Defo atgriežas Anglijā un paraksta līgumu ar "Sunderland"

Defo atgriežas Anglijā un paraksta līgumu ar "Sunderland"
Džermeins Defo
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs “Sunderland” ir panākusi vienošanos ar MLS klubu “Toronto FC”, noslēdzot līgumu ar angļu futbolistu Džermeinu Defo uz trīsarpus gadiem, bet uzbrucējs Džozijs Altidors savu karjeru turpinās otrpus okeānam.

Džermeins Defo atgriezīsies Premjerlīgā, kurā guvis vairāk nekā 120 vārtus, spēlējot tādās komandās kā “West Ham United”, “Portsmouth” un "Tottenham Hotspur”. Pēc pieciem pavadītiem gadiem "Tottenham Hotspur” vienībā Defo 2014.gada sākumā pārcēlās uz “Toronto FC”, 16 spēlēs gūstot 11 vārtus.

“Man ir prieks šeit atgriezties (Anglijas Premjerlīgā) un es ar nepacietību gaidu šo izaicinājumu,” teica Defo. “Tas ir liels klubs, man vienmēr paticis spēlēt pret “Sunderland”, jo te ir lielisks stadions un fani. Tā ir brīnišķīga vieta, kur spēlet un es to gaidu ar nepacietību.”

“Sunderland” galvenais treneris Guss Pojets pauda prieku par futbolista pievienošanos viņa vadītajam klubam: "Esmu saviļņots, ka Džermeins būs mūsu spēlētājs. Es zinu par visām viņa lieliskajām īpašībām un viņa vārtu guvumi runā paši par sevi. Viņš ir kaut kas īpašs.”

"Mēs viens otru pazīstam ļoti labi. Viņš bija ļoti jauns, kad mēs spēlējām kopā. Kad es kā treneris atgriezos “Tottenham Hotspur”, tā bija lieliska pieredze strādāt kopā ar viņu. Es gribētu pateikties arī Džozijam, kurš turpinās karjeru jaunā klubā. Tas ir jauns sākums un mēs novēlam viņam visu to labāko.”

Džermeins Defo 17 gadu vecumā debitēja “West Ham United” komandā, gūstot vairāk kā 40 vārtus līdz pievienojās “Tottenham Hotspur”. Defo līdz šim savā karjerā guvis vairāk nekā 250 vārtus, kā arī aizvadījis 55 spēles valstsvienības kreklā, palīdzot Anglijai, bet, iespējams, jau rīt Defo dosies laukumā, tiekoties ar vienu no bijušajiem klubiem, kad "Sunderland" viesosies Totenhemā.

Izmantotie resursi:
SAFC - Defoe signs

     [+] [-]

, 2015-01-16 20:24, pirms 9 gadiem
nu ko lai saka-speletajs tiesam labs,bus japaseko liidzi Sunderland spelem.

     [+] [-]

, 2015-01-17 04:02, pirms 9 gadiem
vahtanidis rakstīja: nu ko lai saka-speletajs tiesam labs,bus japaseko liidzi Sunderland spelem.
Ir labs bet nav tik kā bija

     [+] [-]

, 2015-01-17 06:57, pirms 9 gadiem
Drogba tagat Defo, kurs nakamais?

     [+] [-]

, 2015-01-17 19:52, pirms 9 gadiem
pi_cis rakstīja: Drogba tagat Defo, kurs nakamais?