Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenes" florbolisti uzveic "Madonu"

"Rubenes" florbolisti uzveic "Madonu"
Kocēnu "Rubene"
Foto: floorball.lv

Latvijas florbola virslīgas vienīgajā spēlē Kocēnos "Rubenes" florbolisti ar 7:4 pārspēja "Madonas" komandu. Divi vārti un viena rezultatīva piespēle Ata Stepāna rēķinā.

"Rubenes" florbolisti šodien tika pie 12.uzvaras 15 spēlēs, ar 7:4 uzveicot turnīra tabulas otrā ešelona komandu "Madona". Madonas kluba florbolisti gandrīz atspēlējās no 5:1, trešā perioda izskaņā panākot 6:4, tomēr pie uzvaras tikt neizdevās.

Divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli uzvarētāju labā guva Atis Stepāns, bet 1+1 pievienoja Andris Jēkabsons. Zaudētājiem pa 1+1 nopelnīja Mārtiņš Lapsiņš un Jānis Boroduška.

"Rubene" ar 36 punktiem 15 spēlēs ieņem ceturto vietu turnīra tabulā, tikai par punktu atpaliekot no otrajā vietā esošā "Lekringa", pie tam "Rubenei" ir divas spēles rezervē. Tikmēr "Madona" ir devītajā vietā 14 komandu konkurencē ar 18 punktiem 16 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...