Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Jukša zaudē "Challenger" kvalifikācijā Itālijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jukša zaudē "Challenger" kvalifikācijā Itālijā
Deivids Jukša
Foto: Jānis Blaus

Latvijas tenisists Deivids Jukša sestdien nepārvarēja Adrijas (Itālija) "Challenger" kvalifikācijas 1. kārtu, ar 6:4, 2:6, 2:6 zaudējot tikai 16 gadus vecajam mājiniekam Enriko Dallam Vallem.

Junioru ranga ceturtajā simtā esošais Dalla Valle profesionālajā līmenī vēl ne reizi nav pārvarējis "Future" pamatturnīru 1. kārtu, nemaz nerunājot par nopietnākiem sasniegumiem. Itālijas tīnim mīļākais segums ir māls, bet mači Adrijā notiek uz "hard" seguma telpās.

23 gadus vecais Jukša trešo reizi piedalījās "Challenger" kvalifikācijā, beidzot uzvarot vienā setā. Abos iepriekšējos "Challenger" kvalifikācijas mačos – pērn Tjumeņā un šogad Komo – Jukša spēja uzvarēt tikai divos geimos.

Par piedalīšanos vienā mačā ne reitinga punkti, ne prēmijas nepienākas. Punktus (trīs) var iegūt tikai ar kvalificēšanos pamatturnīram.

     [+] [-]

, 2014-11-15 19:53, pirms 9 gadiem
Lūk šo es nesaprotu, čalim pēc mēneša jau 24 gadi. Nekad neko nav sasniedzis un nesasniegs. Kas finansē puikas izklaides? Bagāts sencis?

     [+] [-]

, 2014-11-15 20:43, pirms 9 gadiem
Iespaidīgi 24 gados pakāst 16 gadīgam čalim

     [+] [-]

, 2014-11-15 22:14, pirms 9 gadiem
Da labi, ja ir kas finansē, vai pats nopelna savam hobijam, lai tak spēlē, kur un kā grib. Jautājums, kapēc brāļi Podžus neizmēģina šitos challenger kvaļus?