Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotnieks atgriežas savainoto sarakstā un nespēlēs vēl trīs nedēļas

Agris Suveizda

Sotnieks atgriežas savainoto sarakstā un nespēlēs vēl trīs nedēļas
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Latvijas izlases un Toljati "Lada" aizsargs Kristaps Sotnieks atkal ir atgriezies savainoto spēlētāju sarakstā, vēstīts Kontinentālās hokeja līgas mājaslapā.

Nespēlējis kopš 22. septembra un kopumā izlaidis septiņas spēles, Kristaps Sotnieks 12. oktobrī pret Helsinku "Jokerit" (0:4) atgriezās laukumā, aizvadīja 15 minūtes un 29 sekundes un tika pie negatīvas lietderības -1. Tomēr nu viņš atkal ir atrodams savainoto sarakstā, un informācija līgas mājaslapā liecina, ka latviešu aizsargs tajā būs vismaz līdz 6. novembrim.

Tuvāko trīs nedēļu laikā Arta Ābola vadītā Toljati "Lada" aizvadīs astoņas spēles, bet pēc norādītā 6. novembra nākamo cīņu aizvadīs Rīgā, kur 14. novembrī viesosies pie "Dinamo". Kopā ar Sotnieku savainoto spēlētāju sarakstā joprojām ir arī 35 gadus vecais krievu uzbrucējs Sergejs Soins, kurš šosezon piedalījies tikai piecos mačos (0+1, lietderība -4).

30 gadus vecais Sotnieks šosezon 14 spēlēs guvis divus vārtus, vidēji laukumā bijis 18 minūtes un 39 sekundes un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2. Ābola trenētā Toljati "Lada" ar 13 punktiem 21 spēlē ir pēdējā vietā Rietumu konferencē, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 18 punktiem. Vēl mazāk punktu līgā nekā "Lada" ir vienīgi Rīgas "Dinamo" (astoņi punkti 22 spēlēs).

Izmantotie resursi:
Изменения в составах команд 13 октября :...