Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL traumēto sarakstā visplašāk pārstāvēti līgas čempioni

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL traumēto sarakstā visplašāk pārstāvēti līgas čempioni
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontinentālā hokeja līga (KHL) šodien publicējusi jaunāko sarakstu ar savainotajiem spēlētājiem. Visvairāk tādu ir Maskavas "Dynamo" (8), bet Rīgas klubā atrodas trīs savainotie hokejisti.

Liels savainoto spēlētāju skaits apgrūtina kluba iespējas rādīt savu labāko sniegumu. Neskatoties uz traumām, KHL čempionvienība tomēr turpina krāt uzvaras.

"Mums šobrīd nav tie vieglākie laiki, jo ir desmit traumētu spēlētāju, tāpēc spēlē jaunie", pēc 6:0 uzvaras 8. oktobrī teica Maskavas dinamiešu galvenais treneris Oļegs Znaroks. Šodien gan vairs nav desmit, tagad savainoto sarakstā palikuši astoņi - Dominīks Graņāks, Janne Jalasvāra, Deniss Kokarevs, Maksims Pestuško, Aleksandrs Rjazancevs, Sergejs Soins, Grigorijs Šafiguļins, Dmitrijs Višņevskis.

Otrajā vietā pēc traumētajiem spēlētājiem ir Maskavas CSKA. Starp sešiem savainotajiem ir arī viņu uzbrukuma līderis Aleksandrs Radulovs, bet pieredzējušais Aleksejs Morozovs vairs nav sarakstā, jo pēc piecu nedēļu atlabšanas viņš atsācis pilnvērtīgus treniņus.

Trešo vietu ieņem Čerepovecas "Severstal", kam ir pieci savainotie. Savukārt ceturto vietu dala trīs klubi - pa trim savainotajiem ir Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Yugra" un Rīgas "Dinamo". Rīdziniekiem šajā sarakstā atrodas Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Cipulis un Marcels Haščāks.

Jaroslavļas "Lokomotiv" savainoto listē ir arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš ar aizdomām par krustenisko saišu plīsumu devies uz pārbaudēm Vācijā. Savukārt tikmēr no Čeļabinskas "Traktor" savainoto saraksta izņemts latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš atveseļojies no gurna traumas.

Izmantotie resursi”
sport-express.ru
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-10-15 20:05, pirms 10 gadiem
Galvenais, ka Dārziņš izveseļojies!

  +3 [+] [-]

, 2013-10-15 20:08, pirms 10 gadiem
Jā... Značoks savējos gaņā nepajokam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-15 20:41, pirms 10 gadiem
phKRIII rakstīja: bija brīdis kad traumēti 10 komandas spēlētāji?!!!
tas tak nav normāli.
un ne jau pirmo reizi viņiem bija tāda situācija.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-16 00:11, pirms 10 gadiem
Ryazancevs ari tgd Dynamo? Nu vinji bus tads speks Iznjemot RD neviens vinus playoffa nevar apturet.. ka ari pa pedejiem gadiem tas ir bijis, ka mes vinjus apturejam, nevis kaads cits.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja