Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts: "Apkaunojums. Nevajag pagarināt agoniju"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts: "Apkaunojums. Nevajag pagarināt agoniju"
Lionels Mesi (priekšplānā) un "Barcelona" futbolisti. Foto: EPA/Scanpix

Katalonijas superkluba "Barcelona" prezidenta amata kandidāts Viktors Fonts pēc komandas apkaunojošā zaudējuma ar 2:8 UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Minhenes "Bayern" savā "Twitter" kontā aicinājis uz drīzām pārmaiņām kluba vadībā.

48 gadus vecais "Barça" organizācijas vadītājs izteicās: "Apkaunojums. Nevajag pagarināt agoniju. [pašreizējam "Barcelona" prezidentam Hosepam Marijam - aut. piez.] Bartomeu ir nekavējoties jāatkāpjas." Paredzēts, ka nākamās "Barcelona" kluba prezidenta vēlēšanas paredzētas 2021. gadā, taču, atsaucoties uz komandas sliktajiem rezultātiem, tās varētu tikt sarīkotas ātrāk.

Fonts piebilda: "Pārāk daudzi gadi ir bijuši piepildīti ar skumjām un kaunu. Bet vakardiena var tikt nodēvēta tikai vienā vārdā - pazemojums. Nākamās kluba prezidenta vēlēšanas ir jārīko pēc iespējas ātrāk. Kopā mēs atjaunosim klubu tā iepriekšējā spozmē, kā arī atgriezīsim tajā cerību par labāku nākotni."

Vakardien "Barcelona" uz savu vārtu pusi "Bayern" komandai ļāva izpildīt 26 sitienus, katrā no puslaikiem savā cietoksnī ielaižot pa četrām bumbām.

Šosezon "Barcelona" nespēja uzvarēt nevienā no lielajiem turnīriem, Spānijas "La Liga" čempionātā par pieciem punktiem atpaliekot no čempionvienības Madrides "Real", kā arī Spānijas Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izbraukumā ar 0:1 atzīstot Bilbao "Athletic" pārākumu.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/victor_font

     [+] [-]

, 2020-08-15 18:21, pirms 4 gadiem
Sāk rauties pie siles...