Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" ar uzvaru sāk "BLAST Premier" pavasara finālturnīru

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" ar uzvaru sāk "BLAST Premier" pavasara finālturnīru
Helvijs broky Saukants. Foto: Heccu/HLTV

Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda ar uzvaru 2:0 sāka "BLAST Premier Spring Finals" turnīru, kurā piedalās astoņas komandas, kas guvušas panākumus "BLAST Premier" turnīros gada pirmajā pusē.

"FaZe" turnīru sāka ar drošu 2:0 uzvaru pār sacensību viszemāk izsēto pretinieci - Brazīlijas komandu "paiN", kas finālturnīram bija kvalificējusies ar uzvaru Amerikas grupā. "FaZe" uzvarēja ar 16:7 un 16:6, visu ātri nokārtojot divās kartēs.

broky izcēlās ar pārliecinoši labāko statistiku savā komandā, tiekot pie 50-23 jeb +27, kā arī reitinga 1.64. Iepriekšējo trīs mēnešu broky vidējais reitings ir 1.15.

Ar pārliecinošo uzvaru šajā mačā "FaZe" garantēja vismaz trešo vietu apakšgrupā. Tagad "FaZe" gaidāma spēle rītdien 15:00 pret Francijas komandu G2 un "Vitality" spēles uzvarētāju. Ja izdosies uzvarēt arī šajā mačā, "FaZe" garantēs vietu pusfinālā. Ja nē, būs jāspēlē ceturtdaļfinālā.

B apakšgrupā finālturnīram kvalificējušās Vācijas BIG, Ukrainas "Natus Vincere", Somijas ENCE un Francijas OG komandas.

Lisabonā, Portugālē, notiekošais turnīrs ir ar balvu fondu 425 tūkstošu dolāru apmēra, un gandrīz puse - 200 tūkstoši - paredzēti uzvarētājiem. Ar šodienas uzvaru "FaZe" garantēja vismaz sesto vietu un attiecīgi 20 tūkstošu dolāru prēmiju.

Pasaules ranga līderei "FaZe" ar broky sastāvā pēc šī nozīmīgā, bet īsā turnīra (fināls paredzēts 19. jūnijā), gaidāma dalība jūnija pēdējā nedēļā "Roobet Cup 2022", kas ir mazāka mēroga turnīrs - tajā piedalīsies 16 komandas, cīnoties par balvu fondu 250 tūkstošu dolāru apmērā, taču tajā tāpat dalību plāno vairākas elites komandas. Savukārt jūlija vidū paredzēts Ķelnes IEM turnīrs ar gandrīz miljonu vērtu balvu fondu.

     [+] [-]

, 2022-06-15 16:15, pirms 2 gadiem
Broky pamatīgi izrēķinājās ar brazīliešiem.

     [+] [-]

, 2022-06-15 22:11, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Broky pamatīgi izrēķinājās ar brazīliešiem.
ar brazīļiem*, tāpat kā nav franči, vai francieši, bet francūži, ir jāmācās literatūra un jālasa grāmatas, lai nerakstītu tādu murgu. man nelabi metās no cilvēkiem, kas nemāk rakstīt.

     [+] [-]

, 2022-06-16 00:10, pirms 2 gadiem
hoorai rakstīja: ar brazīļiem*, tāpat kā nav franči, vai francieši, bet francūži, ir jāmācās literatūra un jālasa grāmatas, lai nerakstītu tādu murgu. man nelabi metās no cilvēkiem, kas nemāk rakstīt.
itālieši vēl arī