Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par spīti sāpēm lauztajā pirkstā, Alens vēlas palīdzēt ''Cavaliers'' pēdējā pārspēlē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Par spīti sāpēm lauztajā pirkstā, Alens vēlas palīdzēt ''Cavaliers'' pēdējā pārspēlē
Džarets Alens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas ''Cavaliers'' centrs Džarets Alens centīsies komandai palīdzēt pēdējā pārspēlē, lai vienība iekļūtu izslēgšanas spēlēs, vēsta NBA apskatnieki.

Izšķirošā spēle tiks aizvadīta naktī uz sestdienu. Plkst. 2:30 pēc Latvijas laika ''Cavaliers'' savā laukumā uzņems Atlantas ''Hawks''. Uzvaras gadījumā komanda iekļūs izslēgšanas spēlēs un pirmo kārtu aizvadīs pret Austrumu konferences līderi Maiami ''Heat''. Zaudējuma gadījumā klubam sezona būs noslēgusies.

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija informē, ka Alens centīsies aizvadīt spēli pret vanagiem. Sportista dalība gan vēl nav līdz galam skaidra.

ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis tikmēr vēsta, ka pats sportists savu dalību spēlē uzskata kā iespējamu. Apskatnieks informē, ka Alenam joprojām ir izteiktas sāpes lauztajā pirkstā, taču viņš ir noskaņots palīdzēt savai komandai iekļūt izslēgšanas spēlēs.

23 gadus vecais basketbolists laukumā nav devies kopš 6. marta, kad salauza pirkstu.

Alens šosezon devās laukumā 56 spēlēs, kurās izcēlās ar 16.1 gūtu punktu, 10.8 atlēkušajām bumbām, 1.6 rezultatīvām piespēlēm, 0.8 pārtvertām bumbām un 1.3 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām. Viņš aizvadīja savu individuāli labāko sezonu karjerā un pirmo reizi ņēma dalību arī Visu Zvaigžņu spēlē.