Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds pirms ''play-off'' pirmās spēles: ''Hārdenam jāspēlē agresīvāk''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Embīds pirms ''play-off'' pirmās spēles: ''Hārdenam jāspēlē agresīvāk''
Džoels Embīds. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' līderis Džoels Embīds pirms izslēgšanas spēļu pirmā mača pret Toronto ''Raptors'' apgalvoja, ka citiem spēlētājiem, tostarp Džeimsam Hārdenam, būs jāspēlē agresīvāk. Tikmēr Hārdens uzsvēra, ka, sagaidot ''play-off'', spiedienu neizjūtot.

Sestdienas vakarā ar pirmajām spēlēm sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles. Naktī uz svētdienu 1:00 pēc Latvijas laika pirmo savstarpējo spēli aizvadīs Filadelfijas ''76ers'' un Toronto ''Raptors'' komandas. Regulārajā turnīrā trīs no četrām savstarpējām cīņām uzvarēja Toronto.

Filadelfijai šī nav bijusi vienkāršākā sezona. Vasarā par vēlmi pamest komandu paziņoja Bens Simonss, tā arī neaizvadot nevienu spēli ''76ers'' kreklā. Februārī tas rezultējās ar maiņas darījumu, kurā ''76ers'' ieguva Džeimsu Hārdenu. Līdz šim maiņa nav rezultējusies labākos rezultātos laukumā, bet Hārdens vidēji spēlē gūst nedaudz virs 20 punktiem un atdod nedaudz virs desmit piespēlēm.

''Spiediena nav. Jūtos labi un esmu gatavs spēlēt,'' pirms ''play-off'' sākuma atzina Hārdens. Spēlētājam pēc ierašanās Filadelfijā tieši pret ''Raptors'' nav izdevies demonstrēt saturīgu sniegumu. Divās spēlēs basketbolists no divpunktu metienu atzīmes trāpījis astoņus no 24 metieniem, bet no tālmetiena līnijas vien vienu no astoņiem. Tāpat basketbolists pieļāvis deviņas kļūdas. ''Viņi cīnās katrā epizodē. Toronto ir gari, atlētiski spēlētāji, kuri prot spēlēt aizsardzībā. Viņi ļoti labi izmanto auguma priekšrocības, kā arī vienkārši spēlē viens par otru,'' pretinieka aizsardzību cildināja Hārdens.

Savukārt komandas līderis Džoels Embīds atklāja, ka viņa komandas biedram uzbrukumā jāspēlē agresīvāk. ''Džeimss līdz šim labi iesaistījis komandas biedrus, taču mums nepieciešams, lai viņš spēlētu agresīvāk un gūtu vairāk punktus. Ņemot vērā, ka viņi cieši segs mani aizsardzībā, citiem, tostarp Džeimsam, ir jāizmanto savas iespējas. Viņam nav jāuztraucas, ko cilvēki runā apkārt.''

Viena laba ziņa Filadelfijai gan ir. Gan Embīds, gan Hārdens izslēgšanas spēles sagaida bez nozīmīgām traumām. Filadelfijas jaunpienācējs kopš iepriekšējās sezonas cīnījās ar paceles cīpslas traumu, taču šobrīd tā ir pilnībā izārstēta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:36, pirms 2 gadiem
Protams,spiediena nav!! MVP kandidāts ar dafiga pārmāksātajiem kuro gadu paliks bez titula,prietams ''spiediena nav'' LOsis! Varēs mētāt atkal 1/8 fg!!