Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss par nākotni Losandželosā: ''Es gribu vēl vienu titulu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Džeimss par nākotni Losandželosā: ''Es gribu vēl vienu titulu''
Lebrons Džeimss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' zvaigzne Lebrons Džeimss intervijā ar ''Lakers Nation'' atklājis savus plānus saistībā ar klubu un nākotni tajā.

''Ierados Losandželosā, lai izcīnītu čempiona titulu un nu gribu vēl vienu. Esmu sasniedzis visu, kas nepieciešams, taču šobrīd vēlos izcīnīt vēl vienu trofeju. Ticu, ka līdzīgas domas ir arī ''Lakers'' organizācijai. Tā vienmēr vēlējusi cīnīties par augstākajiem mērķiem. Vēlos mainīt uzskatus par to, ka šī franšīze vairs nav spējīga cīnīties tik augstā līmenī,'' stāstīja 37 gadus vecais basketbolists.

Lai gan Lebrons aizvadīja individuāli veiksmīgu sezonu, viņa pārstāvētā komanda pārsteidza sporta pasauli un neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Losandželosas ''Lakers'' sezonu noslēdza 11. vietā Rietumu konferencē, izcīnot vien 33 panākumus 82 spēlēs. Savukārt ''Lakers'' līderis šosezon aizvadīja 56 spēles, kurās guva 30.3 punktus, savāca 8.2 atlēkušās bumbas, atdeva 6.2 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1.3 bumbas un bloķēja 1.1 pretinieku metienu vidēji katrā no tām.

''Brīdī, kad vēl Maģiskais Džonsons bija Losandželosā un es parakstīju līgumu ar ''Lakers'', viņiem teicu, ka vēlos franšīzei palīdzēt vēlreiz izcīnīt titulu. Esmu to paveicis. Mēs to izdarījām kopā! Tomēr vēlos izcīnīt vēl vienu,'' par nākotni un saviem mērķiem turpināja Džeimss.

''Saruna par līguma pagarināšanu vēl nav bijusi, un darba koplīguma dēļ tāda vēl nenotiks līdz pat gada beigām. Mēs zinām, ka šāda saruna būs, taču pagaidām ne es, ne mans menedžeris, ne komandas vadība par to nevaram runāt. Kad nonāksim pie šāda brīža, tad redzēsim,'' stāstīja Lebrons.

Džeimsa līgumā ar ''Lakers'' ir atlikusi vēl viena sezona. Titulētais atlēts jau iepriekš vairākkārt minēja, ka viņa mērķis ir uzspēlēt vienā komandā ar savu dēlu Broniju Džeimsu. Šī gada izskaņā viņš paliks pilngadīgs, kas nozīmē, ka jaunais sportists būs pilnvarots piedalīties NBA draftā un Lebrona plāni var krasi mainīties.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lebron-jam...

     [+] [-]

, 2022-04-15 07:59, pirms 2 gadiem
tad jau jāiet par veterāna minimumu uz Suns, Bucks. savādāk nespīdēs tā turza tavās acēs!

     [+] [-]

, 2022-04-15 08:08, pirms 2 gadiem
Tad jāpiesaista Porziņģis

  +2 [+] [-]

, 2022-04-15 08:12, pirms 2 gadiem
Sanāk, kāda komanda varēs draftēt divus Lebronus vienā piegājienā

  +2 [+] [-]

, 2022-04-15 08:28, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Sanāk, kāda komanda varēs draftēt divus Lebronus vienā piegājienā
Bronijs paļubom būs dvieļu padevējs.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-15 09:07, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Sanāk, kāda komanda varēs draftēt divus Lebronus vienā piegājienā
Varēs draftēt most overrated spēlētāju NBA vēsturē.
Nebūtu sencis Lebrons tad neviens viņam nepievērstu uzmanību.Drafta numuru arī nenoteiks viņa prasmes

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:03, pirms 2 gadiem
bet vispār, suns ir picki šovasar? ka tiks lebis nepaceļ cepuri un neaiziet pie sava banana mobile koriša. vienīgais ar ko vel nav uzspēlējis kopā. Melo un Weidu paspēlēja.

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:24, pirms 2 gadiem
BirojuBirojs3 rakstīja: bet vispār, suns ir picki šovasar? ka tiks lebis nepaceļ cepuri un neaiziet pie sava banana mobile koriša. vienīgais ar ko vel nav uzspēlējis kopā. Melo un Weidu paspēlēja.
Vinu tur neviens negaidiis. Komanda ir pakapeniski buuveeta paris gadus, paslaik tajai nav vaajo vietu, darbojas kaa prefekts mehaanisms. Ar esoso kodolu vini vel dominees 2-3 gadus noteikti, vienigais, kas var patraucet ir CP veseliba un nespeja atrast sakarigu Aytona aizstajeju, jo cik saprotu vinsh starpsezona ies pec kaa naudiga. Suns, domaju, vinu palaidis.
Bookers , CP3, kaa ari Bridges grib paspidet slavas sauliitee, tads Lebrons to visu tikai sabojaas. Personigi domaju, ka CP nevelas spelet kopa ar Lebronu, jo tad vinsh pie bumbas butu daudz mazak, nebutu vairs tas tradicionalais PG, kads vinsh ir tagad

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:29, pirms 2 gadiem
Intereses pec tikko paskatijos- Finiksa ir top4 assistos, tas parada cik vien uzbrukums ir kustigs, ka ari efektivs + viniem ari ir top5 aizsardziba, tads Lebrons ar savu bumbas tureshanu un dazhbrid slinkosanu aizsardzibaa nedotu neko pozitivu, manuprat. Nebutu labs fits

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:29, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Vinu tur neviens negaidiis. Komanda ir pakapeniski buuveeta paris gadus, paslaik tajai nav vaajo vietu, darbojas kaa prefekts mehaanisms. Ar esoso kodolu vini vel dominees 2-3 gadus noteikti, vienigais, kas var patraucet ir CP veseliba un nespeja atrast sakarigu Aytona aizstajeju, jo cik saprotu vinsh starpsezona ies pec kaa naudiga. Suns, domaju, vinu palaidis.
Bookers , CP3, kaa ari Bridges grib paspidet slavas sauliitee, tads Lebrons to visu tikai sabojaas. Personigi domaju, ka CP nevelas spelet kopa ar Lebronu, jo tad vinsh pie bumbas butu daudz mazak, nebutu vairs tas tradicionalais PG, kads vinsh ir tagad
ierāmējam šo un paskatamies vasaru. NBA jau tik tāds šovs vien ir. ciparu dēļ arī var uztaisīt cirku vietā, kur kā saki, gadu gadiem ir celti pamati.

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:52, pirms 2 gadiem
BirojuBirojs3 rakstīja: ierāmējam šo un paskatamies vasaru. NBA jau tik tāds šovs vien ir. ciparu dēļ arī var uztaisīt cirku vietā, kur kā saki, gadu gadiem ir celti pamati.
Protams, viss var notikt, bet domaju Lebrons paliks Leikeros. Jo vesels AD un Lebrons, tapat ir loti liels speks, ja apkart savac pareizos lomu speletajus.

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:33, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Varēs draftēt most overrated spēlētāju NBA vēsturē.
Nebūtu sencis Lebrons tad neviens viņam nepievērstu uzmanību.Drafta numuru arī nenoteiks viņa prasmes
To pašu var teikt par Balliem brāliem,dēl senča di*šan*s viņi bija ievērojami!100% tieši tādfs piemērs!

     [+] [-]

, 2022-04-15 22:34, pirms 2 gadiem
BirojuBirojs3 rakstīja: Bronijs paļubom būs dvieļu padevējs.
Tu,biroju pirdējs,viņš padodot dvieļus cels ļamus,domāju ka tu šajā lomā paliec lielāks klauns vienos vārtos!!

     [+] [-]

, 2022-04-16 02:47, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: Tu,biroju pirdējs,viņš padodot dvieļus cels ļamus,domāju ka tu šajā lomā paliec lielāks klauns vienos vārtos!!
neizrunājies, puisīt! mūsu birojā eksperti ANALizē, kamēr tur kaut ko šļupsti.