Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs nespēlēs "play-off" sākumā, Džordžam Covid-19 pirms izšķirošā mača

Rolands Eliņš

Dončičs nespēlēs "play-off" sākumā, Džordžam Covid-19 pirms izšķirošā mača
Luka Dončičs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

ESPN informē, ka Dalasas "Mavericks" izslēgšanas spēļu sākumā būs bez Lukas Dončiča sastāvā un pastāv šaubas arī par viņa dalību sērijas otrajā mača. Savukārt Losandželosas "Clippers" pirms šonakt paredzētās pārspēles pret "Pelicans" palikusi bez Pola Džordža, kuram konstatēts Covid-19.

Luka Dončičs ikra savainojumu guva regulārās sezonas pašās beigās, kas jau tobrīd radīja jautājumus par viņa gatavību sērijai pret Jūtas "Jazz". Dalasas komanda šo informāciju arī nav ieinteresēta atklāt priekšlaikus, attiecīgi saprotams klusums no kluba puses, taču ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis vēsta, ka Dončičs vismaz sērijas pirmajā mačā nepiedalīsies.

Dāvja Bertāna pārstāvētā komanda pirmo maču pret "Jazz" aizvadīs sestdienas vakarā (pēc Latvijas laika).
Dončičs, kurš ir izteikts Dalasas komandas līderis, varētu izlaist arī ilgāku laiku, vēsta ESPN. Pastāv bažas par viņa atgriešanos uz sērijas otro spēli, kas būs pirmdien, un "Mavericks" esot gatava būt pacietīga Dončiča sakarā.

Tikmēr laika pacietībai nav Losandželosas "Clippers", kurai jau šonakt jāaizvada pārspēle pret "Pelicans", cīnoties par pēdējo palikušo pieejamo vietu Rietumu konferences "play-off". "Clippers" to nāksies darīt bez Pola Džordža sastāvā, kurš šodien iekļauts NBA Veselības un drošības protokolā.

ESPN vēsta, ka Džordžs saņēmis pozitīvu Covid-19 testu. Džordžs, kurš šosezon savainojuma dēļ piedalījās tikai 31 spēlē un atgriezās sastāvā tikai nesen, esot sajuties slikti pēc vakardienas treniņa, taču sīkāka informācija netiek sniegta. "Clippers" uzsver, ka ievēros līgas protokolu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2022-04-15 22:12, pirms 2 gadiem
Nu ko Dallasai būs grūti, taču variantu nav,ir jācīnās ar to, kas ir

  -4 [+] [-]

, 2022-04-15 22:19, pirms 2 gadiem
Pončikam karma nāk atpakaļ.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-15 22:27, pirms 2 gadiem
ļoti labi,tieši uzliku uz toto kombinēto uz 4 spēlēm,pagaidām vismaz vizuāli jasaiet visam!Paldies Lukam!!!

  -1 [+] [-]

, 2022-04-15 22:29, pirms 2 gadiem
Lūk arī maksimālā pirmā kārta!Domāju paspirināsies viņi pretī Jutai bet neko dīži...Ja vien paši Jazzieši neatdos uzvaras kā regularkā viņi to bieži darija!

  +3 [+] [-]

, 2022-04-15 22:55, pirms 2 gadiem
W W E rakstīja: Pončikam karma nāk atpakaļ.
Karma par ko?

     [+] [-]

, 2022-04-15 23:24, pirms 2 gadiem
beidzu iekšā! rakstīja: Tak aizmirsti, pirmajās divās spēles domāju sērijā 1-1
Tad jau būs Luka atpakaļ. 4-2 Maws ņem sēriju
visās viņam ir jākrīt!!!Turklat ļoti,jeb arī ja viņam ir offday tad beņķim jāšauj pa visiem cilindriem!!tas būs playoff,neviens viņam wide open step back 3 nedos,viņam dzīsies pakaļ kā kaķis pelei!!

  -2 [+] [-]

, 2022-04-15 23:43, pirms 2 gadiem
Lūk silveram pliķis sejā par 'superstāru atpūtināšanu'. Luku neatpūtināja un spēlēja nenozīmīgā mačā pret Spurs un rezultāts uz PO laukā...
Te tev nu bija Mavs konfas finālā kā dažs labs prognozēja te pirms neilga laika. Phe, ar vienkājainu Dončiču netiks pāri pat Džezmeņiem.

Pandemic P kā jau Pandemic P

  -1 [+] [-]

, 2022-04-16 00:24, pirms 2 gadiem
Nevēlu traumas nevienam, pat tādam pončikam kā Dončičam, bet Dalasai gan vēlu izfuterēties jau pirmajā kārtā. Un kur nu vēl labāk, ja komandas superstārs ir ārā. Dalasā klipa virsū KP, ka šamais bieži traumējas un nespelē, bet tagad bumerangs, karma izspēlē ļaunu joku ar pašu Dalasu. Par to gan prieks 👍