Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bridžesam piespriež 50 000 ASV dolāru sodu par mešanu pusaudzei ar zobu sargu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Bridžesam piespriež 50 000 ASV dolāru sodu par mešanu pusaudzei ar zobu sargu
Mailzs Bridžess. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Šarlotes ''Hornets'' spēlētajam Mailzam Bridžesam piespriests sods 50 000 ASV dolāru apmērā par mešanu pusaudzei ar zobu sargu, vēsta ārzemju mediji.

''Hornets'' naktī uz ceturtdienu aizvadīja pārspēli pret Atlantas ''Hawks''. Šarlote piedzīvoja zaudējumu ar 103:132, izstājoties no cīņas par izslēgšanas spēlēm. Spēles laikā Bridžesam piešķīra divas tehniskās piezīmes, kas rezultējās viņa izraidīšanā no spēles.

Sportists pameta laukumu, taču pirms tam tribīnes meta savu zobu sargu. Bridžess meta kādam vīrietim, kurš sportistu tribīnēs kritizēja un kacināja, taču trāpīja kādai 16 gadus vecai meitenei.

Lai gan sportists pēcāk gan preses konferencē, gan sociālajos tīklos atvainojās un centās jaunieti sameklēt, lai atvainotos arī personiski, NBA lēma ''Hornets'' līderim piešķirt sodu. Lai gan diskvalifikācija nesekos, viņam būs jāapmaksā naudas sods 50 000 ASV dolāru apmērā.

Sods, visticamāk, būtu bijis skarbāks, taču ņemot vērā Bridžesa mierīgo pagātni un atvainošanos, plašākas sankcijas nesekoja.

24 gadus vecais uzbrucējs šosezon devās laukumā 80 spēlēs, gūstot vidēji katrā 20.2 punktus, septiņas atlēkušās bumbas, 3.8 rezultatīvas piespēles, 0.9 pārtvertas bumbas un 0.8 bloķētus metienus. Tā bija basketbolista individuāli labākā sezona līdz šim.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/no-suspens...

     [+] [-]

, 2022-04-15 13:51, pirms 2 gadiem
Reini, cik tad beigās? 30 vai 50?