Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Edmontonas "Oilers" atlaiž ģenerālmenedžeri Tambelīni

Agris Suveizda

Edmontonas "Oilers" atlaiž ģenerālmenedžeri Tambelīni
Stīvs Tambelīni (no kreisās)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Edmontonas "Oilers" atlaidis ģenerālmenedžeri Stīvu Tambelīni. Viņa pienākumus turpmāk pildīs Kreigs Maktevišs, savukārt viņa amatu pārņems Skots Hausons.

Nacionālās hokeja līgas oficiālā mājaslapa, atsaucoties uz TSN, vēsta, ka Edmontonas "Oilers" ir atlaidusi ģenerālmenedžeri Stīvu Tambelīni. Nepilnus 55 gadus vecais Tambelīni "Oilers" ģenerālmenedžera funkcijas pildīja kopš 2008.gada 31.jūlija, un Edmontonas klubs šajā laika posmā ne reizi neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Šosezon "Oilers" 41 spēlē ir izcīnījis 39 punktus, ar ko Rietumu konferencē pietiek tikai 12.vietai. Astotajā pozīcijā esošajai Detroitas "Red Wings" ir par astoņiem punktiem vairāk - tiesa, Detroitas komanda arī aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Ģenerālmenedžera pienākumus pārņems Tambelīni vienaudzis Kreigs Maktevišs, kurš savulaik no 2000. līdz 2009.gadam bijis "Oilers" treneris, bet šosezon klubā atgriezās vecākā hokeja operāciju vice prezidenta amatā. Savukārt Makteviša vietā acīmredzot stāsies bijušais Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Skots Hausons. Šā gada februārī Hausons tika atbrīvots no "Blue Jackets" ģenerālmenedžera pienākumiem, bet martā viņš kļuva par "Oilers" skautu. Iepriekšējā spēlē "Oilers" ar rezultātu 1:4 atzina Kalgarī "Flames" pārākumu, un tas "Oilers" bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +3 [+] [-]

, 2013-04-15 19:43, pirms 11 gadiem
Njā, interesanti... Bet tas noteikti ir izskaidrojams ar to, ka komanda ar pēdējo trīs gadu drafta pirmajiem numuriem nespēj tikt play off.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 20:12, pirms 11 gadiem
RMcool rakstīja: Njā, interesanti... Bet tas noteikti ir izskaidrojams ar to, ka komanda ar pēdējo trīs gadu drafta pirmajiem numuriem nespēj tikt play off.
Nu, pēc gadiem čaļi būs spēks, bet no drafta pirmajiem nr, kad NHL gaiss vēl tikai jāaposta, nevar prasīt tūlītējus rezultātus. Pieredze pret jaunību - vismaz 8 no 10 reizēm uzvar pieredze. Nobriedīs un būs liels spēks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 20:50, pirms 11 gadiem
Benzīntanka darbiniekus tas diez vai glābs!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 20:50, pirms 11 gadiem
Bet kāda tomēr viņiem ir komanda Hols, Hopkins, Jakupovs, Eberle, Ganjē, Pājarvi + vecie buki Horkofs, Smits, Saters.
Nu lai nu kas, bet es šogad cerēju viņus redzēt play off...
Bet runājot par jaunajiem - izskatās ka Holam ir iekšās, būs līderis komandas, Hopkins - šī sezona ir šausmīgi neveiksmīga - 3 vārtus tik iemetis un no Jakupova cerēja daudz, daudz vairāk... Kas attiecas uz Eberli, Pājarvi un Ganjē - šitie čaļi jau pāris sezonas regulāri spēlē NHL, viņiem jau IR jātaisa rezultāts.

     [+] [-]

, 2013-04-15 20:51, pirms 11 gadiem
Ui, man kļūda - nevis Saters, bet Satons

     [+] [-]

, 2013-04-15 20:53, pirms 11 gadiem
Es kā jau "plati " nemainu , edmontonai vajagh vārtsargu . Jātiek vaļā no Habibuļina un tad komanda augs griezdamās

     [+] [-]

, 2013-04-15 20:56, pirms 11 gadiem
Edgars008 rakstīja: Es kā jau "plati " nemainu , edmontonai vajagh vārtsargu . Jātiek vaļā no Habibuļina un tad komanda augs griezdamās
Bet protams Jācer, ka starpsezonā vai nu iegūs no drafta kādu jauno vārtsargu - talantu, vai nu maiņas ceļā dabūs kārtīgu pirmo vārtsargu

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 21:16, pirms 11 gadiem
rY87z rakstīja: Cik ilgi Hopkinss briedīs, Krosbijs viņa vecumā bija daudz labāks, tas Pajārvī un citiem, cerams Jakupovam nebūs tāds pats liktenis, skatoties pēc draftiem, Edmontonai vajadzēja būt pilnai ar dažādiem jaunajiem talantiem, kas no tā sanāk - pagaidām nekas.
Lai arī ,kā nebūtu,bet visi pirmie drafta numuri nevar būt Krosbiji un Ovečkini. RNH aizvada tikai otro sezonu veču hokejā. Vairāk gribētos šobrīd redzēt no Hāla,kā nekā jau trešā sezona NHL ,ja skatīt tikai pēc statiem ,tad Hālam vis ir ok, taču viņam ir jāķļūst par komandas līderi,apmēram kā Tavares Ailanderiem. Vispār Oileriem interesanta komanda šogad izdevās, ļoti jauna un ļoti talantīga. Protams vairāk tika gaidīts no Šulca,taču cerams ,ka nākamajā sezonā čalis parādīs apmēram Karlsona sniegumu,jo potenciāls viņam milzīgs. Vispār,man liekas ,ka Oileru problēma varētu būt treneris, Krūgers viens ir vadīt valstsvienību,bet kas pavisam cits ir vadīt klubu.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 21:21, pirms 11 gadiem
Edgars008 rakstīja: Es kā jau "plati " nemainu , edmontonai vajagh vārtsargu . Jātiek vaļā no Habibuļina un tad komanda augs griezdamās
Šis Habby ir pēdējais līguma gads, tas ,ka Oileri ar viņu nepagarinās līgumu ir vairāk ,kā skaidrs. Domāju ,ka viņi meklēs sev 1nr ,kaut kur eiropā, iespējams Zviedrijā vai Somijā,jo izmainīt puslīdz labu nedārgu pirmo numuru būs grūti, fārmā viņiem nekas nav, bet nepieredzējušu čali uzreiz bāzt vārtos būtu ļoti glupi.

     [+] [-]

, 2013-04-15 21:23, pirms 11 gadiem
fcsanok rakstīja: Lai arī ,kā nebūtu,bet visi pirmie drafta numuri nevar būt Krosbiji un Ovečkini. RNH aizvada tikai otro sezonu veču hokejā. Vairāk gribētos šobrīd redzēt no Hāla,kā nekā jau trešā sezona NHL ,ja skatīt tikai pēc statiem ,tad Hālam vis ir ok, taču viņam ir jāķļūst par komandas līderi,apmēram kā Tavares Ailanderiem. Vispār Oileriem interesanta komanda šogad izdevās, ļoti jauna un ļoti talantīga. Protams vairāk tika gaidīts no Šulca,taču cerams ,ka nākamajā sezonā čalis parādīs apmēram Karlsona sniegumu,jo potenciāls viņam milzīgs. Vispār,man liekas ,ka Oileru problēma varētu būt treneris, Krūgers viens ir vadīt valstsvienību,bet kas pavisam cits ir vadīt klubu.
Piekrītu ,ka Krūgers nav tas ,kas var dot labumu jaunajām zvaigznītēm.Bet jāmaina kaut kas ir ,jo tiešām ar tik veiksmīgiem draftu numuriem ,vismaz šajā sezonā bija jātiek play off.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-15 21:38, pirms 11 gadiem
Jūs te par Holiem, Hopkinsiem, Pājarvi utt., man gan liekas, ka ne mazāk interesanti būs pavērot kā tagad "Oilers" sistēmā, ar jauno GM, ies Kristiānam Pelšam.

     [+] [-]

, 2013-04-15 21:49, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jūs te par Holiem, Hopkinsiem, Pājarvi utt., man gan liekas, ka ne mazāk interesanti būs pavērot kā tagad "Oilers" sistēmā, ar jauno GM, ies Kristiānam Pelšam.
Šaubos,ka Kristiana pozīcijas kluba sistēmā grasi mainīsies. Viss būs atkarīgs no nākamās sezonas "Training camp" kur Kristiānam būs iespēja sevie pierādīt, ja nē , tad šāubos ,ka sezonas gaitā viņu izsauks uz "lielo" komandu.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-15 21:50, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jūs te par Holiem, Hopkinsiem, Pājarvi utt., man gan liekas, ka ne mazāk interesanti būs pavērot kā tagad "Oilers" sistēmā, ar jauno GM, ies Kristiānam Pelšam.
Nu atvaino ka aizmirsām pieminēt viņu

  +2 [+] [-]

, 2013-04-15 21:55, pirms 11 gadiem
fcsanok rakstīja: Šaubos,ka Kristiana pozīcijas kluba sistēmā grasi mainīsies. Viss būs atkarīgs no nākamās sezonas "Training camp" kur Kristiānam būs iespēja sevie pierādīt, ja nē , tad šāubos ,ka sezonas gaitā viņu izsauks uz "lielo" komandu.
Arī pie Tambelīni viss būtu tieši tā pat, taču GM ir savi uzskati par komandas veidošanu, tb vai nu viņš strādā ar esošajiem, vai arī "vecās" sistēmas jaunos un perspektīvos ignorē. Latvijas hokejistiem ir gadījies tikt komandā ne īstajā laikā un vietā.

     [+] [-]

, 2013-04-15 22:14, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Arī pie Tambelīni viss būtu tieši tā pat, taču GM ir savi uzskati par komandas veidošanu, tb vai nu viņš strādā ar esošajiem, vai arī "vecās" sistēmas jaunos un perspektīvos ignorē. Latvijas hokejistiem ir gadījies tikt komandā ne īstajā laikā un vietā.
Lai arī cik stipri es nevēlētos Kristiāna parādīšanos NHL,taču ja spriest pēc šīš sezonas parādītā, iespēja šobrīd viņam ir diezgan niecīga,vismaz Oileru sistēmā. Jauno talantu klubā pietiek,tādēļ 3-4 maiņas tiks veidotas no diezgan pieredzējušiem spēlētājiem,pie tam lielāko ties čekeriem, šaubos ,ka Kristiāns ir šāda ampluā spēlētājs. Viņam ir ļoti smagi jāstrādā lai nākamajā sezonā nostiprinātos "Barons" pirmajās divās maiņās un lielā mērā tas būs atkarīgs no vasaras nometnē parādītā sieguma . Rezumējot , domāju ,ka Pelšam šobrīd Oileros vieta diez vai atradīsies,pārāk daudz jaunu un ļoti talantīgu spēlētāju ir šā kluba sistēmā,pareizākais būtu iet meklēt savu laimi citur,tačū kurš klubs šobrīd viņu ņems savā sistēmā,jautājums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 23:27, pirms 11 gadiem
RMcool rakstīja: Ui, man kļūda - nevis Saters, bet Satons
Hemsky veel =)