Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" un Kroufords sagādā sauso zaudējumu "Blues"

Rolands Eliņš

"Blackhawks" un Kroufords sagādā sauso zaudējumu "Blues"
Kriss Stjuarts no "Blues" cenšas pārspēt Koriju Kroufordu ("Blackhawks"). Nesekmīgi
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt aizvadītas trīs spēles, vienā no tām līgas līdere Čikāgas „Blackhawks” sausā atstājusi Sentluisas „Blues”, uzvarot ar 2:0. Savus vārtus neskartus nosargājusi arī Detroitas „Red Wings” komanda, ar rezultātu 3:0 pārspējot Nešvilas Predators.

Sentluisas „Blues” pirms spēles ar 48 punktiem ieņēma sesto vietu Rietumu konferencē un nepavisam nevarēja justies droša par savu vietu izslēgšanas spēlēs, ko jau nodrošinājusi viņu šīs nakts agrās spēles pretiniece Čikāgas „Blakchawks”. „Blues” pavisam nesen arī bija uzvarējusi sešās spēles pēc kārtas, tādēļ varēja sagaidīt līgas līderus „Blackhawks” savā laukumā ar lielām cerībām. Šīs cerības „Blues” centās attaisnot ar samērā agresīvu spēli, izdarot gandrīz uz pusi vairāk spēka paņēmienu nekā pretinieki (22:13), uzvarot cīņas iemetienos (33:23), kā arī veicot vairāk metienus pa vārtiem (30:26).

Tiesa, Korijs Kroufords „Blackhawks” vārtus nosargāja neskartus, bet pārējiem „Blues” pūliņiem nevērtības zīmogu uzlika Braians Bikels un Marians Hosa. Vispirms Bikels otrā perioda sākumā noslēdza ātro uzbrukumu, izvirzot „Blakchawks” vadībā ar 1:0, bet trešā perioda septītajā minūtē Marians Hosa uzreiz pēc iemetiena no Rīgas „Dinamo” līdzjutējiem tik labi pazīstamā „Hosas punkta” rezultāta starpību dubultoja, turklāt izdarīja to mazākumā.

Hosas 15. šās sezonas vārti sekmēja „Blackhawks” piekto uzvaru pēc kārtas, un viņa komanda tuvākos sekotājus Rietumu konferencē Anaheimas „Ducks” apsteidz jau par deviņiem punktiem.

Tikmēr no Austrumu konferences pastarītes lomas lēnām ārā rāpjas Bufalo „Sabres”, kura šonakt ar 3:1 pārspējusi Tampabejas „Lightning”. „Sabres” izcīnījusi uzvaru piecās no pēdējās septiņām spēlēm un pakāpusies jau uz 10. vietu konferencē.

Savukārt Detroitas „Red Wings” ar vārtsargu Džimiju Hovardu priekšgalā sausā atstājusi „Predators” vienību, kura zaudējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas. Hovards šonakt atvairīja visus 22 „Predators” metienus, kamēr soms Peka Rinne Nešvilas komandas vārtos tik nasks nebija un kapitulēja divas reizes. Vēl vienu ripu „Red Wings” iedzina jau tukšos vārtos un uzvarēja ar 3:0.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Blakchawks-Blues2:0
Lightning-Sabres1:3
Red Wings-Predators3:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2013-04-15 07:45, pirms 11 gadiem
Bufalo jau pirms kāda laika biju norakstījis, tagad.....nu varbūt.
Rietumos būs baigā cīņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 08:24, pirms 11 gadiem
kresnais rakstīja: Bufalo jau pirms kāda laika biju norakstījis, tagad.....nu varbūt.
Rietumos būs baigā cīņa
Citās sezonās tā cīņa ir bijusi vēl sīvāka,pašlaik austrumos cīnās vēl Jets-2 un Bufalo -4 punktu ,bet Devils -6 man šķiet vairs nav atgūstāmi,pie tam abas Ņujorkas komandas beidzamās spēles aizvada līmenī.Arī rietumos situācija līdzīga ,tur vēl var pacīnīties Dalasa,Kolumbusa un Fīniksa,bet domāju ,ka Detroita un Minesota tomēr savas vietas neatdos,bet vakar skatījos Čikago pret Sentluisu ,un lai arī čikāgieši iemeta tikai divus vārtus ,ar to mierīgi pietika ,jo visu spēli varēja redzēt ka blūzmeņiem nav izredžu šajā spēlē,vienīgais kaut kādu beigu ofensīvu sarīkoja.

     [+] [-]

, 2013-04-15 09:53, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Citās sezonās tā cīņa ir bijusi vēl sīvāka,pašlaik austrumos cīnās vēl Jets-2 un Bufalo -4 punktu ,bet Devils -6 man šķiet vairs nav atgūstāmi,pie tam abas Ņujorkas komandas beidzamās spēles aizvada līmenī.Arī rietumos situācija līdzīga ,tur vēl var pacīnīties Dalasa,Kolumbusa un Fīniksa,bet domāju ,ka Detroita un Minesota tomēr savas vietas neatdos,bet vakar skatījos Čikago pret Sentluisu ,un lai arī čikāgieši iemeta tikai divus vārtus ,ar to mierīgi pietika ,jo visu spēli varēja redzēt ka blūzmeņiem nav izredžu šajā spēlē,vienīgais kaut kādu beigu ofensīvu sarīkoja.
Nemaz i nesaki. Tāpat jau iet diezgan interesanti, protams, kā ierasts, Rietumos cīņa ir sīvāka. Dallasa patlaban ir karsta, atbrīvojusies no " liekā balasta", vairāki jauni un motivēti spēlētāji. Pie kam, viņiem par labu spēlē arī uzvaru skaits. Minesotai noteikti jābūt punktu priekšā pārējiem konkurentiem, bet tas nebūs viegli. Kolumbusai izredzes drusku sliktākas, jo nospēlēts vairāk spēļu, tāpat arī šutautu uzvaras vairāk. Ja nu vienīgi Bobrovskis atkal kādā brīdī nepastāv uz galvas, kā jau viņš to visu sezonu dara.
Austrumos NJD tieši tikpat lielas izredzes kā Bufalo, tiesa gan, rezervē atlikušās spēles ir jāuzvar. Tur gan arī vēl jāpaskatās, cik spēļu mājās, cik viesos. Interesanti ir tas, ka 8-niekā neierasti šogad ielauzušies Toronto, - kaut kas gadiem ilgi neredzēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-15 11:03, pirms 11 gadiem
>>>Barbosa 333
Un kur ir "velni" ar Kovaļčuku?Protams zvaigzne ir jebkurai komandai noderīga,tomēr hokejs bez tā ir komandas spēle.Bez tam svarīgi ,kādu atmosfēru rada komandā zvaigzne.Par Radulovu jau Nešvilla pārliecinājās iepriekšējā Stenlija kausa izcīņā.Tā kā manuprāt nekorekts aizrādījums. Arī šogad CSKA ar visu Radulovu tālāk par otro kārtu netika.,kas tikai pastiprina manu sacīto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja