Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Senators" uzvar pagarinājumā un izlīdzina sēriju, Daugaviņš nespēlē

"Senators" uzvar pagarinājumā un izlīdzina sēriju, Daugaviņš nespēlē
"Senators" hokejisti
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas otrajā spēlē aizvadītajā naktī pie panākuma tika latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais klubs Otavas "Senators", kas izbraukumā pagarinājumā ar 3:2 Ņujorkas "Rangers".

Spēles rezultātu pirmās trešdaļas vidū vairākumā atklāja ņujorkieši, tomēr otrā perioda otrajā pusē Ēriks Karlsons (arī vairākumā) panāca izlīdzinājumu. Trešās trešdaļas sākumā ņujorkiešiem atkal izdevās izvirzīties vadībā, bet arī šoreiz "Senators" atspēlējās – četrarpus minūtes līdz pamatlaika beigām ar rezultatīvu metienu izcēlās Niks Folinjo – 2:2.

Pamatlaiks noslēdzās līdzsvarā, tādejādi uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā. Tas gan neizvērtās garš – jau papildlaika 77.sekundē Kriss Neils guva uzvaru nesošos vārtus – 3:2. Sērijā tādejādi "Senators" panāca 1-1, bet nākamie divi mači notiks Otavā. Kaspars Daugaviņš sērijas otrajā mačā nepiedalījās.

Citā spēlē Sentluisas "Blues" katrā trešdaļā guva pa vārtiem, izcīnot pirmo uzvaru sērijā pār Sanhosē "Sharks" – 3:0. Sērijā tagad rezultāts līdzsvarots līdz 1-1. Tāds rezultāts kļuvis arī Bostonas "Bruins" un Vašingtonas "Capitals" sērijā, kuras otrajā spēlē viesi "Capitals" izcīnīja uzvaru otrā pagarinājuma trešajā minūtē – 2:1. Uzvaras vārtus guva Niklass Bekstrēms.

Tāpat līdzsvars arī Fīniksas "Coyotes" un Čikāgas "Blackhawks" sērijā. Čikāgas hokejisti kopš otrā perioda vidus bija iedzinējos ar 2:3, taču spēle panākt izlīdzinājumu - 5.5 sekundes līdz pamatlaika beigām tas izdevās Patrikam Šārpam. Savukārt pagrinājuma 11. minūtē Braiens Bikels guva otros vārtus spēlē, atnesot "Blackhawks" uzvaru - 4:3.

Stenlija kausa izcīņas 1.kārta

KomandasRez.Sēr.
Bruins (2) – Capitals (7)1:2 2P1-1
Rangers (1) – Senators (8)2:3P1-1
Blues (2) – Sharks (7)3:01-1
Coyotes (3) – Blackhawks (6)3:4P1-1

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2012-04-15 08:09, pirms 12 gadiem
skatijos,ceriba ieraugot Kasparu bet nekaa
Slēpts komentārs: sticky
, 2012-04-15 08:24, pirms 12 gadiem
nu ko- Daugava te intervijaas skandeeja- redz treneris man uzticaas utt.. kur atad ir taa lielaa uzticiiba play-offos?
nu nekas - veiksmi Daugavam un visai SEN komanadai kopaa
Slēpts komentārs: mvp2
, 2012-04-15 08:36, pirms 12 gadiem
gan jau uzspēlēs vēl play-off. trenera kompetence ir katrai spēlei izvēlēties visatbilstošāko sastāvu.. šoreiz Daugaviņš neierakstījās,nākamreiz būs!

mani vairāk priecē tas, ka Ņujorka šai sērijā pamazām zaudē savu sezonas laikā iegūto favorīta statusu.
Novēlu tad arī izkrist un lai Daugaviņš uzspēlē finālā!!!
, 2012-04-15 08:39, pirms 12 gadiem
Čikāga arī pimajā spēlē pēdējās sekundēs izlīdzīnāja un izvilka pagarinājumu, šoreiz tik pagarinājumā pašiem arī izdevās iemest. šajā pārī vairāk simpatizē Fīniksa, bet čaļiem tā kā vajadzētu nospēlēt līdz galgm, nevis ielaist vārtus pēdējās sekundēs, izlaižot uzvaru.

Liels prieks par Holtbiju, ceru, ka čalis izvilks šo sēriju priekš caps. te nu bija lielās vārtsragu problēmas Vašingtonai un, protams, vienmēr patīkami redzēt frustrētu Bostonu

Hagelinam ož pēc diskābeļa un Alfredsonam pēc trīces, ceru, ka otrais nebūs, jo ar tādu zaudējumu Otavai varētu rasties nopietnas problēmas. tā jau Rendžeri man šķiet tīri simpātiska komanda, bet nekad nepatīk, ka ar šādiem hitiem tiek izslēgti pretinieka līderi.

ā, un, protams, jāatzīmē Vlasika gols savos vārtos, bet kam gan negadās
, 2012-04-15 09:08, pirms 12 gadiem
Stulbāk nevar būt - SEN uzvar , Daugaviņš nespēlē , sērija ievelkas uz izlasi netiek .
Slēpts komentārs: matis588
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 10:34, pirms 12 gadiem
Mordehajs Levijs rakstīja: Būšu kļūdījies attiecībā uz Holtbiju, nav viņš "jučers", drīzāk"kovaļs" un tieši viņa dēļ Bostona neuzvarēja. žēl.
viņa nopelni laikam nav tik lieli - vismaz starp 3 spēles zvaigznēm vieta neatradās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 10:46, pirms 12 gadiem
kreicakungs rakstīja: nu ko- Daugava te intervijaas skandeeja- redz treneris man uzticaas utt.. kur atad ir taa lielaa uzticiiba play-offos?
Šonakt Daugava nespēlēja jo vajadzēja izlaist kaušļus. Patika kā Karkners apstrādāja to netīreli Boilu. Cerams ka Hagelinam būs 3-5 spēļu diskvalifikācija par to elkoni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 11:04, pirms 12 gadiem
kreicakungs rakstīja: nu ko- Daugava te intervijaas skandeeja- redz treneris man uzticaas utt.. kur atad ir taa lielaa uzticiiba play-offos?
nu nekas - veiksmi Daugavam un visai SEN komanadai kopaa
Šoreiz trenerim bija citas prioritātes, uzlaida laukumā tafgajus, lai būtu, kas Boylam ierāda vietu. 1. spēlē diezgan nesmuki pret Karlssonu spēlēja, tagad gan Carkner, gan Neil iedeva pa tāfeli. Un ņemot vērā, ka Neil pagarinājumā nocīnījās vārtu priekšā un iemeta, jāatzīst, ka Maklīns labi sastāvu izvēlējās.

WSH - BOS mačs, nav ne jausmas, kāpēc Holtby nebija starp 3 zvaigznēm, bet zvaigznes jau, manuprāt, izvēlas laukuma saimnieki. 43 no 44 seiviem runā paši par sevi. 2 spēlēs 2 ielaisti goli, vienk. omg! Ovečkins neredzams, cik redzēju, pārāk individuāli centās spēlēt.

Dīvaini PHX atdeva uzvaru, tādu kļūdu overtaimā pieļaut, vienk. wtf? Izskatījās, ka apnika spēlēt.
, 2012-04-15 11:28, pirms 12 gadiem
Pirmos divus periodus, Ovečkins bija ļoti labs laukumā, ātrs, rādīja labu tehniku,izkārtoja metienus sev un partneriem, pelnīja vairākumus, likās, ka nu tūlīt tik būs, bet tad 3.periodā un pagarinājumā kaut kā pazuda, varbūt piekusa?
, 2012-04-15 11:34, pirms 12 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Pirmos divus periodus, Ovečkins bija ļoti labs laukumā, ātrs, rādīja labu tehniku,izkārtoja metienus sev un partneriem, pelnīja vairākumus, likās, ka nu tūlīt tik būs, bet tad 3.periodā un pagarinājumā kaut kā pazuda, varbūt piekusa?
Es arī to ieveroju! OT viņš knapi paslidot varēja un vispār likās neredzams uz pārējo komandas biedru fona. Acīmredzot nav fizuha kārtīga ielikta...
, 2012-04-15 11:40, pirms 12 gadiem
da nu nah... to nhl. lai Daugava brauc uz izlasi, ja tur nelaiž spēlēt. Gaidu izlasē.
, 2012-04-15 11:56, pirms 12 gadiem
Nu vispār jau sportacentrs varēja vairāk aprakstīt katru no spēlēm.
, 2012-04-15 12:16, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Šonakt Daugava nespēlēja jo vajadzēja izlaist kaušļus. Patika kā Karkners apstrādāja to netīreli Boilu. Cerams ka Hagelinam būs 3-5 spēļu diskvalifikācija par to elkoni.
Pilnīgi pareizi Maklīna scenārijs bija skaidrs jau no pirmajām minutēm, es pat pieļauju domu, kad arī vēl nākamajā spēlē tafgaju kompānija turpinās ar krāniņiem mērīties, un Daugava varētu vel sēdēt malā, jo viņam nedaudz citas funkcijas jāveic.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 13:36, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Visur 1-1 sērijā , takā sarunājuši
kāds visur, Flyers 2-0 priekšā Penguins un Kings priekšā 2-0 Canucks, nemaz nerunājot par to, ka Devils un Panthers ir spēlējuši tikai vienu reizi. papēti uzmanīgāk rezultātus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 14:10, pirms 12 gadiem
mvp2 rakstīja: esmu ieverojis ja daugavins nespele sens uzvar
tu esi ļoti nevērīgs
, 2012-04-15 14:12, pirms 12 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Pirmos divus periodus, Ovečkins bija ļoti labs laukumā, ātrs, rādīja labu tehniku,izkārtoja metienus sev un partneriem, pelnīja vairākumus, likās, ka nu tūlīt tik būs, bet tad 3.periodā un pagarinājumā kaut kā pazuda, varbūt piekusa?
Iespējams, ka tā, jo es tieši no 3. perioda sākuma sāku skatīties.
, 2012-04-15 15:11, pirms 12 gadiem
RedBullXfighter rakstīja: Nafig to ottavu,gaidam tevi izlase Kaspar!!
1. Diezgan egoistiki vēlēt citam neveiksmi, lai apmierinātu savas nepamatotās iegribas
2. Otavai ir lielākas iespējas uzvarēt Stenlija kausā nekā LV pasaules čempī
3. Daugaviņs būtu pilnīgs muļķis, ja pašlaik prātotu par izlasi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-15 18:19, pirms 12 gadiem
Alexij rakstīja: Otavas iespējas tikt pie Stenlija ir tikpat "lielas" kā LV izlases izcīnīt pč titulu, tā kā novēlu viņam ilgi nemocīties tur un nākt palīgā izlasei
Mulkibas.. ottawai uzvaret nhl iespejas ir daudz lielakas,nekaa LV chempi. atzimeju DAUDZ lielakas. tagad tur nhl nav ne vaju, ne stripru. visi var vinet
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
10

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".