Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Sarkanis pagarinājumā atnes ''Mogo''/LSPA otro uzvaru pusfinālā

Sarkanis pagarinājumā atnes ''Mogo''/LSPA otro uzvaru pusfinālā
Foto: LHF

''Optibet'' Hokeja līgas pusfināla sērijas otrajā mačā ''Mogo''/LSPA pagarinājumā pārspēja ''Kurbadu'' ar 2:1, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties priekšā ar 2-0.

• Pusfinālsērijas otrās spēles pirmā trešdaļa aizritēja līdzvērtīgāk, nekā vēstīja pirmā mača rezultāts. ''Kurbads'' divreiz noraidījās un spēlēja mazākumā, bet ''Mogo''/LSPA biežāk apdraudēja viesu vārtus.

• Otrās trešdaļas vidū ''Mogo''/LSPA pēc Ričarda Puriņa metiena norībināja Arginto Milberga sargāto vārtu stabu. Pēc tam tiesneši devās vērot atkārtojumu, vai tomēr nav gūtu vārtu.

• Mača 30. minūtē arī tika gūti pirmie vārti. Reinis Lejnieks pēc Deivida Sarkaņa piespēles vadībā izvirzīja laukuma saimniekus.

• Līdz otrajam pārtraukumam gan Ģirta Ankipāna padotajiem pārsvaru nosargāt neizdevās. 92 sekundes līdz trešdaļas noslēgumam Aleksandrs Galkins atjaunoja līdzsvaru uz tablo – 1:1.

• Trešā perioda ievadā Davids Livšics nonāca izgājienā pret Linardu Feldbergu, tomēr uzbrucējs nespēja vadībā izvirzīt ''Kurbadu''.

• Atlikušajā pamatlaika daļā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās un uzvarētāja noskaidrošanu nācās atlikt uz pagarinājumu.

• Spēlējot formātā trīs pret trīs, abas vienības tika pie labām iespējām izraut uzvaru, taču sekmīgāki bija mājinieki. Izgājienā divi pret vienu Deivids Sarkanis meta precīzi un atnesa ''Mogo''/LSPA otro panākumu pusfinālsērijā.

• Svētdien sērija pārcelsies uz ''Kurbada'' mājvietu, kur norisināsies trešā un ceturtā pusfināla cīņa.

''Mogo''/LSPA – ''Kurbads'' 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Vārti: 29:25 Lejnieks (Sarkanis) 1:0, 38:28 Galkins (Jekimovs, Ozoliņš) 1:1, 64:32 Sarkanis (Želubovskis) 2:1.
Metieni: 41:29
Soda minūtes: 4:6
Vārtsargi: Linards Feldbergs – Arginto Milbergs

OHL pusfināli

Pāris1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērijā
Zemgale/LBTU – Prizma6:16:416.03.18.03.2-0
Mogo/LSPA – Kurbads5:12:1 pag.17.03.19.03.2-0

, 2024-03-15 22:01, pirms 2 mēnešiem
Nu, šī nebija tik jautra, cik pirmā spēle, tāpēc es ceru, ka abas komandas labosies nākošajās spēlēs un sagādās labāku šovu.
, 2024-03-16 09:45, pirms 2 mēnešiem
Mazais soli tuvāk izlasei, labi nokapāja.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.