Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" savā laukumā piedzīvo bezierunu zaudējumu pret "Red Wings"

"Penguins" savā laukumā piedzīvo bezierunu zaudējumu pret "Red Wings"
"Red Wings" hokejisti
Foto:AP/Scanpix

Šodien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Detroitas "Red Wings", viesojoties Pitsburgā, ar rezultātu 5:1 sagrāva "Penguins" hokejistus.

Spēle iesākās ļoti dinamiski, abas komandas spēlēja agresīvi, dodoties uzbrukumā. Jau mača otrajā minūtē rezultātu atklāja viesi, kad pēc Mareka Židlicka metiena vārtu priekšā veiklākais izrādījās Railijs Šīhans, mainot ripas lidojuma virzienu un atstājot Marku Andrē Flerī bezspēcīgu (1:0). Ar bīstamu momentu atbildēja mājnieku hokejisti, kad Kriss Kunics nespēja raidīt ripu pustukšajos Petra Mrazeka vārtos. Turpinājumā laukumā bija vērojama ļoti fiziski un bezkompromisa spēle, kur abas komandas cīnijās par katru laukuma centimetru, bet nepilnas divas minūtes pirms došanās uz komandu ģērbtuvēm Tēmu Pulkinens ar spēcīgu metienu palielināja Detroitas “Red Wings” pārsvaru (2:0). Trešdaļas izskaņā “Penguins” vēl vairāk sarežģīja savu situāciju, īsā laikā nopelnot vairākus noraidījumus, un aptuveni pusotru minūti nācās spēlēt trijatā pret pieciem pret komandu, kurai ir labākā vairākumu realizācija visā līgā.

Pēc nospēlētas pusminūtes Mareks Židlickis trieca ripu Flerī sargātajā cietoksnī,un rezultāts uz tablo vēstīja 3:0. Mirkli vēlāk Kronvāls norībināja vārtu stabu, bet trešdaļas vidū pēc Gustava Nīkvista indivuduāla reida Henrikam Seterberjam atlika melno priekšmetu raidīt pustukšos vārtos, padarot rezultātu pavisam nepieklājīgu (4:0). Pēc zaudētajiem vārtiem Marka Andrē Flerī vietu vārtos ieņēma 29 gadus vecais Tomass Greiss, bet viesi, ieguvuši komfortablo pārsvaru, sāka spēlēt asāk, divas minūtes ļaujot mājniekiem spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pirms spēles “Penguins” kliboja vairākumu realizācija - realizēts tikai viens no pēdējiem 18 skaitliskajiem vairākumiem. Šoreiz bija vajadzīgas vien dažas sekundes, lai gūtu vārtus, bet mača galvenais tiesnesis fiksēja noteikumu pārkāpumu pret viesu vārtsargu Petru Mrazeku, vārtu guvumu neieskaitot. Otrās trešdaļas izskaņā iespēja izcelties bija Židlickim, kurš trāpīja pa vārtu pārliktni.

Tomēr kapitulēt nācās arī uz maiņu nākušajam Greisam, kad trešajā trešdaļā pēc rikošeta ripa nonāca pie Tēmu Pulkinena, kuram atlika raidīt ripu tukšajā vārtu stūrī (5:0). Tomēr mājniece sausā nepalika - kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas mazliet vairāk kā desmit minūtes vārtu priekšā nepiesegtais Deivids Perons pēc Sidnija Krosbija piespēles izdarīja to, ko pitsburgiešiem neizdevās paveikt aizvadītajās 50 minūtēs - pārspēt lieliski spēlējošo čehu vārtsargu (1:5). Turpinājumā rezultāts vairs nemainījās, un Detroita svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 5:1. Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts viesu vārtsargs Petrs Mrazeks, kurš šodien tika galā ar 42 pretinieku metieniem, bet otrās un trešās zvaigznes godu saņēma Mareks Židlickis un Tēmu Pulkinens.

Pitsburgas "Penguins" savu nākamo spēli aizvadīs 18.martā, kad izbraukumā tiksies ar Ņūdžersijas "Devils", bet Detroitas "Red Wings" 20.martā cīnīsies ar Floridas "Panthers".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-03-15 21:40, pirms 9 gadiem
Man ir "čujs", ka Detroita šogad aizcīnisies tālu....konferences finalā noteikti būs, bet šaubos vai paņems kausu

     [+] [-]

, 2015-03-15 21:52, pirms 9 gadiem
miesa1989 rakstīja: Man ir "čujs", ka Detroita šogad aizcīnisies tālu....konferences finalā noteikti būs, bet šaubos vai paņems kausu
Bet pagaidam ta spele neiet,ka gribetos.Pedejas speles loti smagas un zaudejumu ari vairak,neka uzvaru.Bet ka melnais zirdzins Wings noteikti ir,kas var uzvaret Stenlija kausu.Go Red Wings.

     [+] [-]

, 2015-03-15 21:56, pirms 9 gadiem
Detroita man vienmēr asociacējusies ar lielisku komandas spēli un labu spēli play-off

     [+] [-]

, 2015-03-15 22:07, pirms 9 gadiem
miesa1989 rakstīja: Detroita man vienmēr asociacējusies ar lielisku komandas spēli un labu spēli play-off
Galvenais,lai nav traumu.Un jasakarto speli mazakuma un tad kauss ir musu

     [+] [-]

, 2015-03-15 23:54, pirms 9 gadiem
Samagons rakstīja: Bet pagaidam ta spele neiet,ka gribetos.Pedejas speles loti smagas un zaudejumu ari vairak,neka uzvaru.Bet ka melnais zirdzins Wings noteikti ir,kas var uzvaret Stenlija kausu.Go Red Wings.
Skatijos ieprieksejo speli ar Filadelfiju-nu taka tadus amatierus Detroitu apspeleja, pilnigi bez variantiem, visus vartus praktiski gabalos saraujot aizsardzibu un lidz tuksiem vartiem. Te atkal Lieliska spele Detroitai un normali samizo Pitsburgu. Ka pa vilniem.

     [+] [-]

, 2015-03-16 00:03, pirms 9 gadiem
ogreskijs rakstīja: Skatijos ieprieksejo speli ar Filadelfiju-nu taka tadus amatierus Detroitu apspeleja, pilnigi bez variantiem, visus vartus praktiski gabalos saraujot aizsardzibu un lidz tuksiem vartiem. Te atkal Lieliska spele Detroitai un normali samizo Pitsburgu. Ka pa vilniem.
Wings spele pajuka,pec pedeja gara izbraukuma.Tagat savu speli nevar dabut atpakal.Labi,ka vismaz vairakuma spele labi.