Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Sērija kopumā bija ļoti smaga"

Jānis Celmiņš

Znaroks: "Sērija kopumā bija ļoti smaga"
Oļegs Znaroks
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas „Dynamo” galvenais treneris pēc iekļūšanas Rietumu konferences finālā kritizēja savu komandu par parādīto sniegumu pēdējā sērijas mačā, kamēr CSKA vienības hokejists Aleksandrs Radulovs pauda, ka viņam nav ko pārmest ne sev, ne komandas biedriem.

Jau vēstīts, ka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas „Dynamo” komanda šovakar savā laukumā ceturto reizi sērijā apspēlēja Maskavas CSKA hokejistus (2:0), triumfējot arī sērijā – 4-1.

„Šovakar aizvadījām sliktāko spēli visā sērijā. Ļoti daudz nācās spēlēt skaitliskajā mazākumā, un jāsaka, ka spēle jau kopš pašas tās sākuma negāja pēc mūsu plāna. Sērija kopumā bija ļoti smaga, jo spēlējām pret ļoti labu komandu. Prieks, ka puiši centās turēt savu līniju. Apsveicu ar panākumu arī mūsu līdzjutējus,” pēc sērijas piektā mača pauda Oļegs Znaroks.

Tāpat kā pagājušosezon, arī šogad rietumu konferences finālā "Dynamo" mērosies spēkiem ar regulārās sezonas uzvarētāju Sanktpēterburgas SKA. Tikmēr sezona noslēgusies Jānim Spruktam un viņa CSKA komandai. Latvieša komandas biedrs Aeksandrs Radulovs pēc sezonas pēdējā mača pauda, ka viņam nav ko pārmest ne sev, ne kādam no komandas biedriem – visi cīnījušies godam. „Lai cik arī tas jocīgi neizklausītos, neviens no mums nevēlas doties atvaļinājumā, taču tāds ir sports. Domājams, ka nevienam neradīsies pārmetumi, ka kāds no mums nebūtu cīnījies. Mums nedaudz nepaveicās, šur tur labāk nospēlēja pretinieku vārtsargs. Ja būtu iemetuši kādu ripu, iespējams, es tagad runātu citādāk,” teica Radulovs, kurš arī izmantoja iespēju pateikties komandas vadībai par lielisko atmosfēru, kas valda komandā.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....