Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karolīnai 10. uzvara 12 spēlēs, Bostona līksmo Dalasā, Mandolēze debijā atvaira 46 metienus

Agris Suveizda

Karolīnai 10. uzvara 12 spēlēs, Bostona līksmo Dalasā, Mandolēze debijā atvaira 46 metienus
Kevins Mandolēze. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Monreālas "Canadiens", Karolīnas "Hurricanes", Otavas "Senators", Sentluisas "Blues", Vinipegas "Jets", Bostonas "Bruins" un Tampabejas "Lightning" komandas.

• NHL līdere Bostonas "Bruins" trešā perioda vidū atspēlējās un viesos papildlaikā pārspēja Centrālās divīzijas līderi Dalasas "Stars" (3:2). Ar 1+1 atzīmējās čehi Pavels Zaha un Davids Pastrņāks, kurš iemeta uzvaras ripu.

• Pagājušās sezonas finālistu duelī vicečempione Tampabejas "Lightning" otro reizi nepilnas nedēļas laikā pārspēja čempioni Kolorādo "Avalanche" – iepriekš ar 5:0, šoreiz ar 4:3 bullīšos, atspēlējoties gan no 0:2, gan 2:3.

• Metropoles divīzijas vadībā nostiprinājās Karolīnas "Hurricanes", kas Vašingtonā uzvarēja ar 3:2 un svinēja 10. panākumu 12 spēlēs. Drīzumā abas komandas tiksies spēlē zem klajas debess.

• Pie trešajām uzvarām pēc kārtas tika Monreālas "Canadiens" un Vinipegas "Jets", mājās apspēlējot Čikāgas "Blackhawks" (4:0) un Sietlas "Kraken" (3:2 bullīšos). Monreālai trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Žonatans Druēns.

• NHL debijā 46 metienus atvairīja Kevins Mandolēze un palīdzēja Otavas "Senators" tikt pie sestās uzvaras septiņās spēles – 3:2 bullīšos Ņujorkā pār "Islanders", kas piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Canadiens – Blackhawks4:0
Capitals – Hurricanes2:3
Blue Jackets – Devils2:3
Islanders - Senators2:3 PM
Blues - Panthers6:2
Jets - Kraken3:2 PM
Stars - Bruins2:3 P
Avalanche - Lightning3:4 PM
Sharks - Penguins1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2023-02-15 12:20, pirms gada
Tādi vintage stila kājsargi. Atsvaidzina vēsturi. Savulaik pašam tādi bija. Tagad tie kājsargi tādi kā dēļi. Kādreidz bija reljefaini, pufīgi, jo sevišķi Bauer markas.