Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs sarūgtināts par netrāpīto pēdējo sekunžu metienu: ''Man bija jāiemet''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs sarūgtināts par netrāpīto pēdējo sekunžu metienu: ''Man bija jāiemet''
Luka Dončičs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz pirmdienu četru uzvaru sērija pārtrūka Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 118:121 piekāpās Portlendas ''Trailblazers''. Gan Luka Dončičs, gan Riks Kārlails pēc mača akcentēja slovēņa pēdējo sekunžu neiemesto tālmetienu.

Savu 15. zaudējumu 28 spēlēs šonakt piedzīvoja Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 118:121 piekāpās Portlendas ''Trailblazers''. Latvietis izcēlās ar 18 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, kamēr viņa komandas biedrs Luka Dončičs 44 punktus, taču aizmeta garām pēdējo sekunžu metienu.

''Nav svarīgi, vai esmu pārliecināts pār sevi vai nē - metiens bija garām. Protams, biju sarūgtināts. Domāju, ka būs iekšā, taču izgriezās, tāpēc esmu vīlies. Tā ir mana atbildība, jo bija jāiemet,'' pēc spēles atzina slovēnis, kurš kļuvis par pirmo ''Mavericks'' basketbolisti, kas kopā divos mačos guvis 90 punktus.

Līdzīgu viedokli pēc spēles kā Dončičs pauda galvenais treneris Riks Kārlails: ''Ja viņš mestu šo metienu vēl deviņas reizes, visas iekristu. Luka ir tas spēlētājs, kuram vēlamies dot bumbu šādos brīžos. Domāju, ka tas bija labs metiens, tāpēc esam vīlušies, ka neiekrita. Aizsardzībā pret Lilardu nenokomunicējām kā pienākas. Viņš iemeta sarežģītu metienu, bet tādus Lilards realizē visu savu karjeru.''

Šonedēļ "Mavericks" paredzētas divas spēles. Naktī uz ceturtdienu tā tiksies ar Detroitas "Pistons", bet naktī uz sestdienu "Mavericks" tiksies ar Hjūstonas "Rockets", kuru pārstāv Rodions Kurucs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-15 09:01, pirms 3 gadiem
.. un pēdējo grozu Portlenda guva pēc tā, kad Carmelo ka puišeli apspēlēja Luku un atdeva piespēli zem groza

  +1 [+] [-]

, 2021-02-15 09:28, pirms 3 gadiem
Vēlamies dot bumbu...tas ka Tu to velies tas ir skaidrs!nezinu kāpēc vins vispār doma ka tieši viņam viņš jāmet !

  -1 [+] [-]

, 2021-02-15 12:03, pirms 3 gadiem
KP būtu iemetis!

     [+] [-]

, 2021-02-15 13:25, pirms 3 gadiem
Jau kurais buzzer bīteris aizmests garaam, varbuut citam jadod mest