Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rinne nodrošina "Predators" otro sauso uzvaru pēc kārtas

Jānis Pārums

Rinne nodrošina "Predators" otro sauso uzvaru pēc kārtas
Peka Rinne
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī otro sauso uzvaru pēc kārtas, pateicoties vārtsarga Pekas Rinnes teicamajam sniegumam, izcīnīja Nešvilas "Predators", kas ar 3:0 sakāva Fīniksas "Coyotes" vienību.

Pirmajās divās trešdaļās spēles rezultāts netika atklāts, kas solīja aizraujošas pēdējās 20 minūtes, kurā lielu nozīmi spēlētu vārtsargu sniegums. Vairāk darba bija "Coyotes" vārtsargam Maikam Smitam un trešās trešdaļas sākumā viņam pirmoreiz nācās arī kapitulēt – vārtu priekšā naskākais bija Gabriels Burks, izvirzot "Predators" vadībā – 1:0. Perioda vidū 2:0 panāca Gabriels Spalings, bet trešo ripu nepilnas divas minūtes līdz trešās trešdaļas beigām iemeta Maiks Fišers – 3:0.

Peka Rinne "Predators" vārtos atvairīja visus 19 pretinieku metienus, izcīnot otro sauso uzvaru pēc kārtas (pirms divām dienām atvairīti 25 no 25 uzvarā pār Sanhosē "Sharks" – aut.) un trešo šajā sezonā. Savukārt karjeras sauso spēļu skaitu Rinne palielināja līdz 28.

Rietumu konferencē "Predators" šobrīd ar 18 punktiem ieņem ceturto vietu, bet "Coyotes" ar 14 punktiem ir pirmā aiz strīpas - devītajā vietā. Gan Rietumu konferences, gan visas līgas līdere ir Čikāgas "Blackhawks" (23).

Saspringts izvērtās abu Ņujorkas klubu derbijs, kurš "Islanders" pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pieveica "Rangers". Pirmajā trešdaļā "Islanders" nokļuva iedzinēju lomā ar 0:2, bet otrajā septiņu ar pusi minūšu laikā panāca 3:2, tomēr vadību spēja noturēt nepilnas četras minūtes. Pēcspēles metienu sērijā ar precīziem metieniem "Islanders" rindās izcēlās Franss Nīlsens un Džons Tavaress, kurš vārtus guva arī pamatlaikā.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Rangers – Islanders3:4PM
Hurricanes – Maple Leafs3:1
Lightning – Capitals3:4
Panthers – Canadiens0:1P
Predators – Coyotes3:0
Wild – Avalanche3:4PM

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 09:43, pirms 11 gadiem
interesanti ka jau kādu laiciņu izajukta ir vasaras aprunātākā maiņa nash-richards-gaborik atstājot pēdējos kopā.. rezultivitāte gan lielā mērā ir atkarīga tieši no šiem trim vīreļiem un jaunajā maiņā nasham veicas arī tīri labi..
tāpat bij izdarīts arī minesotā kur jaunpienācējs parizē spēlēja kopā ar koivu un hītliju bet uz kādu spēli šis trio bij izjaukts.. šonakt gan atkal visi bij atpakaļ vienā trijniekā.. un arī iepriekš pie granlunda pārceltais hītlijs sadevis divas piespēles

  +4 [+] [-]

, 2013-02-15 10:15, pirms 11 gadiem
njaa NHL tā spēle pavisam savādāka nekā KHL, pat labākajiem vārtsargiem var būt grūti pārorientēties.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 10:56, pirms 11 gadiem
Tampa reāli buksē, jau 6. zaudējums pēc kārtas. Toronto pēc 4 uzvarām zaudējums " karstajai " Karolīnai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 11:21, pirms 11 gadiem
Bet TML uzvaru sērija pārtrūkst pie 4ām. Žēl, piecas uzvaras nav bijušas kopš Sandīna laikiem. Pēdējā kā reiz bija tajā laikā, kad Sandīns atteicās neizmantot punktu līgumā, kas liedz viņu aizmainīt bez paša piekrišanas sekojot viņa citātam:"Kapteinis grimstošu kuģi nepamet!". Laikam man tiešām vakar bija jāklusē

Pašu spēli grūti komentēt, ja esmu redzējis tikai box score, bet pēc tās acīs krīt maz izdarītie metieni - tikai 18, kas šosezon priekš Leafs ir gaužām maz. Interesanti, vai Fratina trauma nav spiedusi Karlailu izjaukt tā dēvēto KHL maiņu (Kuļomins, Grabovskis, Komarovs)?

Interesanti, ka šosezon tandēms Rairmers/Skrivens ir pieklusinājuši Luongo maiņas baumas. Gan jau pēc Raimera traumas tās atdzīvosies, vismaz pašā Toronto. Raimera māte arī var gaidīt zvanu, ar Kārlaila komentāru par vārtsarga traumas nopietnību noteikti atkal izrādīsies par maz.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 11:36, pirms 11 gadiem
zigiss rakstīja: njaa NHL tā spēle pavisam savādāka nekā KHL, pat labākajiem vārtsargiem var būt grūti pārorientēties.
Nevajag aizmirst arī aizsardzību.. Kada Rinnem tā ir Nešvilā un kāda bija Minskā!!! Un paskaties uz Varlāmovu viņš bija labākais khl un ļoti labi spēlē arī NHL!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja