Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss Hārdens izsaka pateicību "Rockets" organizācijai un faniem

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

Džeimss Hārdens izsaka pateicību "Rockets" organizācijai un faniem
Džeimss Hārdens. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" jaunieguvums un ilggadējā Hjūstonas "Rockets" zvaigzne Džeimss Hārdens savā "Instagram" kontā izteica pateicību "Rockets" organizācijai, Hjūstonas iedzīvotājiem un visiem komandas atbalstītājiem. ESPN vēsta, ka Hārdens arī šodien izgāja "Nets" medicīnisko pārbaudi, taču jāsagaida, kad to savās jaunajās mājās būs izdarījuši arī pārējie maiņā iesaistītie spēlētāji, lai basketbolists varētu sākt piedalīties treniņos.

Vakar oficiāli tika apstiprināts trīs komandu maiņas darījums starp Bruklinas "Nets", Hjūstonas "Rockets" un Klīvlendas "Cavaliers", kurā Bruklinas klubs papildināja savu sastāvu ar līgas superzvaigzni Džeimsu Hārdenu. Maiņā tika iesaistīts arī latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs, kurš no Bruklinas aizmainīts un Hjūstonu. 31 gadu vecais Hārdens astoņos gados kopā ar "Rockets" nespēja sasniegt NBA finālsēriju, taču katru gadu bija Visu zvaigžņu spēles dalībnieks, sešās sezonās iekļuva NBA simboliskajā izlasē un 2018. gadā saņēma Vērtīgākā spēlētāja balvu (MVP).

"Hjūstona, jūs mani uzņēmāt bez garantijām. Jūs man uzticējāties un izmainījāt manu un manas ģimenes dzīvi uz visiem laikiem. Šī organizācija, šī pilsēta man ir devusi visu, ko es varu vēlēties un vēl vairāk. Jūs ticējāt pirms visiem apbalvojumiem, ilgi pirms es kļuvu par sezonas MVP. Par to jums esmu mūžīgi parādā. Es atdevu visu, cerot atnest pilsētai slavu, taču izcīnīt titulu neizdevās un esmu uz visiem laikiem parādā. Nesaku ardievu, kamēr neesmu atmaksājis visus parādus," Džeimss Hārdens vēstīja savā "Instagram" kontā.

Kā jau iepriekš ziņots, šajā maiņas darījumā "Nets" no "Rockets" ieguvusi Džeimsu Hārdenu un tikusi pie "Cavaliers" otrās kārtas drafta izvēles 2024. gadā, toties Hjūstonai atdevusi Kerisu Levertu, Rodionu Kurucu, trīs pirmās kārtas izvēles 2022., 2024. un 2026. gadā un četras tiesības apmainīt drafta izvēles 2021., 2023., 2025. un 2027. gadā, savukārt uz Klīvlendu pārcēlušies "Nets" basketbolisti Džarets Alens un Toriens Prinss. Hjūstonas "Rockets" no Klīvlendas "Cavaliers" ieguvusi arī savainoto austrāliešu saspēles vadītāju Dantei Eksumu un 2022. gada drafta pirmās kārtas izvēli. ESPN un citi Ziemeļamerikas mediji vēstīja arī par atsevišķu maiņas darījumu starp Hjūstonas "Rockets" un Indianas "Pacers", kurā Hjūstona nupat iegūto Levertu aizmainījusi uz "Pacers" pret Viktoru Oladipo, taču šī maiņa pagaidām vēl nav oficiāli apstiprināta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-15 23:33, pirms 3 gadiem
Džo Alens) mjā...

     [+] [-]

, 2021-01-15 23:34, pirms 3 gadiem
Uzvedās gan kā mērkaķis 🐒. Tukši vārdi, kuri nesakrīt ar izdarībām.