Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Šonakt NHL – Girgensons viesojas Toronto, Ovečkins pret Krosbiju Pitsburgā

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Šonakt NHL – Girgensons viesojas Toronto, Ovečkins pret Krosbiju Pitsburgā
Zemgus Girgensons (pa labi) cīņā ar Deividu Klarksonu
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā notiks trīs spēles, visas ar savu odziņu. Hokeja nakti atklās Bufalo „Sabres” un Zemgus Girgensona vizīte pie „Maple Leafs”, to turpinās divu līgas lielāko superzvaigžņu duelis Pitsburgā, bet noslēgs Vankūveras „Canucks” spēle pret pēdējā laikā neapturamo „Ducks”.

„Sabres” bija 15 sekunžu attālumā, lai vakardienas spēlē pret „Flyers” paņemtu vismaz punktu. Tā vietā haotiska aizsardzība noveda pie zaudējuma 3:4, un nu punkti jāmēģina gūt Kanādā pret „Maple Leafs” (sākums 2:30). Pretinieks jau sen apzināts, jo šī būs jau piektā savstarpējā spēle šosezon.

Pirmajās četrās punkti tika dalīti uz pusēm (3:1, 2:4, 3:2 P, 3:4 PM), tādēļ šī spēle arī izšķirs sezonas kopējo rezultātu, kas vienas divīzijas komandām nav mazsvarīgi. „Sabres” gan līdz domām par izslēgšanas spēlēm patālu, taču tas nav iemesls atdot spēli Toronto.

Koeficents „Maple Leafs” uzvarai ir 1,90, kura vakar ar 4:3 izbraukumā spēja pieveikt divīzijas līderi Bostonas „Bruins”. Toronto komanda šobrīd ieņem ceturto vietu divīzijā, taču tās sniegums nav tas pārliecinošākais – „Maple Leafs” samērā bieži tiek iespiesta aizsardzībā, un tās pretinieki sezonas laikā vidēji izdarījuši 36,5 metienus pa vārtiem, kas ir pat vairāk nekā „Sabres” pretspēlētāji (34,1).

Koeficents uz to, ka tiks pārsniegts 61 spēlē kopā izdarītā metiena slieksnis, ir 2,10, savukārt „Sabres” uzvara novērtēta ar 3,50. Pēc triju spēļu pārtraukuma Bufalo komandas ierindā būs aizsargs Tailers Maierss, kurš izcieta diskvalifikāciju, vārtos sagaidāms Raiens Millers, jo rezerves vārtsargs Enrūts tajos bija vakar, bet Zemgus Girgensons pēc ļoti aktīvi aizvadītas spēles vakar noteikti centīsies savu cīņassparu pierādīt arī ar vārtu guvumu. Koeficents uz to, ka „Sabres” otrajā spēlē pēc kārtas gūs vismaz trīs vārtus, ir 2,35.

3:00 spēli uzsāks Metropoles divīzijas līderi „Penguins” un „Capitals”. Bukmeikeri samērā droši novērtē mājinieku Pitsburgas hokejistu uzvaru koeficents 1,72, turklāt nez aizmirsta ir arī „Penguins” novembra uzvara viesos ar 4:0. Jebkurā gadījumā būs interesanti pavērot Sidnija Krosbija un Aleksandra Ovečkina dueli – koeficents uz to, ka Ovečkins gūs vārtus, ir 2,00, bet Krosbija spēja atzīmēties ar vārtu guvumu izpelnījusies koeficentu 2,30.

Nakts noslēdzošajā spēlē (sākums 5:30) „Ducks” uzņems Vankūveras hokejistus un centīsies kārtējo reizi atgādināt, ka šobrīd līgā nav draudīgākas komandas par Anaheimas pīlēm. Tā izcīnījusi 17 uzvaras pēdējās 18 spēlēs un šobrīd ir godam nopelnītā līgas līderes pozīcijā, taču lielisks šosezon ir arī „Canucks” vārtsargs Roberto Longo, kurš atvairījis 92,2% pretinieku metienu.”Ducks” uzvarai ir koeficents 1,90, bet tās spēja noturēt „Canucks” ar vieniem vai nevieniem vārtiem var lepoties ar koeficentu 3,10.

Augstākā koeficenta sacīkstes – laimē Girgensona kreklu!

No 6.janvāra līdz 26.janvārim piedalies Unibet hokeja augstākā koeficienta sacīkstēs un vinnē Zemgus Girgensona (#28) Bufalo „Sabres” kreklu, kas ļaus tev gūt atzinību citu hokeja līdzjutēju priekšā! Turklāt šajā sacīkstēs piedalīties var tikai Latvijas klienti.

Lai piedalītos, veic vismaz 1 EUR likmi totalizatorā un derību kartītē ir iekļauj vismaz vienu hokeja iznākumu. Jo augstāks vinnējošais koeficients, jo augstāka vieta. Sacīkstes dalībnieks, kuram padosies lielākais laimējušais koeficients, arī iegūs galveno balvu. Sacīkstes laikā būs pieejams kopvērtējums ar labākajiem rezultātiem.

Vairāk informāciju meklē https://lv.unibet.com/betting/promo...

     [+] [-]

, 2014-01-15 18:25, pirms 10 gadiem
Jaasaak mest goli!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-01-15 19:48, pirms 10 gadiem
šonakt normāli cilvēki guļ lūdzu girgenson nāc spēlēt mājās nevis tajā teroristu valstī

     [+] [-]

, 2014-01-15 20:50, pirms 10 gadiem
Emka3-95 rakstīja: šonakt normāli cilvēki guļ lūdzu girgenson nāc spēlēt mājās nevis tajā teroristu valstī
kur tad? Kurbadaa vai?

     [+] [-]

, 2014-01-15 21:05, pirms 10 gadiem
Emka3-95 rakstīja: lūdzu Girgenson nāc spēlēt mājās nevis tajā teroristu valstī
Cilvēks ar niku emka, teica, lai nespēlē "teroristu" valstī!
';

     [+] [-]

, 2014-01-16 00:04, pirms 10 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: Cilvēks ar niku emka, teica, lai nespēlē "teroristu" valstī!
Kāpēc ne šis ? !
';