Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Spēle pret VEF bija labs treniņš pirms Eirolīgas mača pret "Fenerbahce""

Andrejs Siliņš

Kurtinaitis: "Spēle pret VEF bija labs treniņš pirms Eirolīgas mača pret "Fenerbahce""
Jānis Gailītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Esmu apmierināts ar veidu, kādā spēlējām pret tāda kalibra komandu kā "Khimki"," pēc zaudējuma Maskavas apgabala "Khimki" VTB Vienotās līgas spēlē sacīja Rīgas VEF jaunais galvenais treneris Jānis Gailītis. Savukārt "Khimki" kluba galvenais treneris Rims Kurtinaitis atzina, ka spēle bijusi laba sagatavošanās nākamajai ULEB Eirolīgas spēlei pret Stambulas "Fenerbahce Ulker".

"Abas komandas pievērsa daudz uzmanības uzbrukumam. Spēles iznākums runā pats par sevi. Esmu priecīgs, ka izcīnījām uzvaru. Mums tuvojas Eirolīgas spēle pret "Fenerbahce", un šis mums bija labs treniņš, jo VEF vienmēr spēlē ar augstu tempu, daudz meta trīspunktniekus," pēc mača sacīja "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis.

Savukārt VEF jaunais galvenais treneris Jānis Gailītis uzsvēra pretinieku augsto meistarības klasi: "Šī bija grūta spēle pret labu pretinieku. "Khimki" rīcībā ir īpaši talantīgs sastāvs un spēle ir orientēta uz uzbrukumu. Statistika to apliecina, galu galā "Khimki" sameta 104 punktus. Nebijām pietiekami disciplinēti aizsardzībā, cīņā par atlēkušajām bumbām un ātrā pārejā."

"Man patīk "Khimki" komanda un treneris Kurtinaitis. Esmu apmierināts ar veidu, kādā spēlējām pret tāda kalibra komandu kā "Khimki", gandrīz 35 minūšu garumā spēle bija līdzīga," līgas mājaslapā citēts Gailītis.

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол |...

  +7 [+] [-]

, 2015-12-15 00:07, pirms 9 gadiem
Vefam savukārt bija labs treniņš pirms spēles ar Baronu

     [+] [-]

, 2015-12-15 08:52, pirms 9 gadiem
Protams, varbūt treniņš, bet nu nevajag tā teikt..