Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jaunups: "Fundamentāla komandas pārbūve nenotiks, bet izmaiņas var būt"

Andrejs Siliņš

Jaunups: "Fundamentāla komandas pārbūve nenotiks, bet izmaiņas var būt"
Edgars Jaunups
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas čempionvienības Rīgas VEF kluba padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups intervijā "Rīga TV24" studijā pirms komandas spēles pret Maskavas apgabala "Khimki" pastāstīja, kāpēc klubs nolēmis šķirties no Karlosa Frades un atzina, ka komandā varētu notikt vēl kādas izmaiņas.

"Pirmkārt, tas bija rezultātu trūkums. Mēs VEF vadībā neesam karstasinīgi cilvēki, bieži vien esam devuši otrās un trešās iespējas. Tas pats bija, piemēram, arī Rima Kurtinaiša gadījumā. Toreiz gaidījām un sagaidījām. Varētu teikt, ka šoreiz nostrādāja arī intuīcija un nejutām, ka komandas sniegumā būtu uzlabojumi," iemeslu šķirties no Frades skaidroja Edgars Jaunups. "Bijām vienojušies par to, ka pret "Ventspili" būs pēdējais pārbaudījums, tāpēc šis šķita objektīvs lēmums un nevienam tas nebija liels pārsteigums."

Jaunups arī atklāja, ka Jānis Gailītis nebūs tikai pienākumu izpildītājs līdz kāda cita trenera atrašanai: "Jānis Gailītis ir pilnvērtīgs galvenais treneris, citu nemeklēsim. Viņš varētu būt mūsu treneris arī ilgākā laika periodā, bet par to detalizētāk runāsim trešdien paredzētajā preses konferencē."

"Šobrīd neviens nevar būt drošs par savu vietu komandā, un tas attiecas ne tikai uz treneriem, bet arī spēlētājiem. Tagad mums ir treneris ar citu redzējumu un varam gaidīt uzlabojumus komandas sniegumā," stāstīja Jaunups. "Fundamentāla komandas pārbūve nenotiks, bet izmaiņas var būt. Treneru štābs par to domā, jo līdz šim rezultāti nav tādi, kas apmierinātu."

Izmantotie resursi:
Rīga TV24

  -2 [+] [-]

, 2015-12-14 19:04, pirms 9 gadiem
3 viesstradniekmērkaķus prom un vot i visa parbūve... Tagad jau tik lbl zelts der lai nebūtu pilnībā sezona izgasta. Un moš pat kadu skatītāju dabūtu vel atpakaļ

  +1 [+] [-]

, 2015-12-14 19:10, pirms 9 gadiem
Nebuus lbl zelts.pusfinaala oat var pagruust😬
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-12-14 19:20, pirms 9 gadiem
Spēle jau labāk izskatās,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-14 20:13, pirms 9 gadiem
Mūžīgās parmaiņas, treneru maiņas,spēlētaju maiņas ,, Bet komandas līmenis nav celies ne par kripatu,tikao un vienīgi krieties!!! nauda izlietota nelietderīgi!!! Visi labie spēlētāji kas Vef ir bijuši palisti prom!!! Šādi jau var mūžīgi veidot komandu un tā arī neizveidot un nesasniegt mērķus!!!
Komanda bez nakotnes ar princi Jaunupu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-14 20:22, pirms 9 gadiem
Pa daudz visi grib. Dzirdēju, ka šogad sūdīgi leģionāri dēļ tā, ka nav tik daudz naudas, kā iepriekšējās sezonas, līdz ar to līmenis ar to izskaidrojams. Bet cerams, ka kļūdos, jo ceru, ka Gailītis pacels komandu jaunā līmenī.

     [+] [-]

, 2015-12-14 20:54, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Pa daudz visi grib. Dzirdēju, ka šogad sūdīgi leģionāri dēļ tā, ka nav tik daudz naudas, kā iepriekšējās sezonas, līdz ar to līmenis ar to izskaidrojams. Bet cerams, ka kļūdos, jo ceru, ka Gailītis pacels komandu jaunā līmenī.
tieši tā - naudas nav, tāpēc izdomāja ka pa lēto tiks pie aģentūras spēlētājiem un palīdzēs sist gaisā.

     [+] [-]

, 2015-12-14 22:17, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Mūžīgās parmaiņas, treneru maiņas,spēlētaju maiņas ,, Bet komandas līmenis nav celies ne par kripatu,tikao un vienīgi krieties!!! nauda izlietota nelietderīgi!!! Visi labie spēlētāji kas Vef ir bijuši palisti prom!!! Šādi jau var mūžīgi veidot komandu un tā arī neizveidot un nesasniegt mērķus!!!
Komanda bez nakotnes ar princi Jaunupu!
Tu esi dīvains! Jakoviču ar Hakansonu noteikti vajaga atstāt, nemaz nerunājot par Krusu! Vajaga aizlaist tos pārējos 3 tirliņus un paņemt vietā 1/2 labus spēlētājus SF/PF

  +1 [+] [-]

, 2015-12-14 23:00, pirms 9 gadiem
Bolacis plati nemaina jau kuro gadu.....