Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas "Knicks" pieveic "Lakers" un joprojām ir neuzvarēti mājās

Rolands Eliņš

Ņujorkas "Knicks" pieveic "Lakers" un joprojām ir neuzvarēti mājās
Karmelo Entonijs pret "Lakers" un Metu Vorldu Pīsu guva 22 puntus jau pirmajā ceturtdaļā
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā tika aizvadītas trīs spēles, no kurām vislielāko interesi saistīja Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Lakers" duelis. Pārāk spraiga šī cīņa gan neizvērtās, jo "Knicks" ne mirkli nelika šaubīties par mača uzvarētāju (116:107). Tikmēr Atlantas "Hawks" sagādāja desmito zaudējumu pēc kārtas "Bobcats" vienībai.

Losandželosas „Lakers”, kuri šosezon daudz interesantāki šķiet nevis viņu reto uzvaru, bet gan iekšējo un ārējo konfliktu un problēmu dēļ, šajā naktī viesojās Ņujorkā, cenšoties sagādāt „Knicks” vienībai viņu pirmo zaudējumu „Madison Square Garden”. Abu komandu līderi Braients un Entonijs tikai divas dienas iepriekš bija aizvadījuši ļoti rezultatīvās spēles, un basketbola līdzjutēji varēja cerēt, ka lielo ekrānu priekšā viņi vēlēsies atkārtot savu sniegumu.

Karmelo Entonijs, kurš iepriekšējā „Knicks” spēlē guva 45 punktus, spēli pret „Lakers” iesāka tieši tāda pašā tempā, pirmo divu minūšu laikā realizējot trīs tālmetienus. „Lakers” centrs Dvaits Hovards ātri savāca divas piezīmes, turklāt otro pavisam nevajadzīgu, un devās uz rezervistu soliņu. Viņa prombūtne nekādi nepalīdzēja Losandželosas aizsardzībai, jo nu Entonijs tālmetienu vietā devās caurgājienos zem groza, kur „Lakers” pirmajā ceturtdaļā nespēja izrādīt nekādu pretestību, un Melo šajā laikā sameta 22 (!) punktus, izvirzot komandu vadībā 41:27.

Tiesa, nekas pārāk nemainījās arī otrajā ceturtdaļā, kad Entonijs neatradās laukumā – brīvus tālmetienus realizēja Džeisons Kids un Rašīds Volless, pēc viņiem divus trīs punktu metienus iemeta Stīvs Novāks, un rezultāta starpība sasniedza jau 23 punktus (55:32) pēc nospēlētām nieka 16 minūtēm. Turpinājumā gan nedaudz atdzīvojās Hovards un sekmīgi noslēdza pāris uzbrukumus pēc kārtas, pirmajā puslaikā gūstot 16 punktus. Ņujorkas „Knicks” pārsvars gan tik un tā sasniedza 19 punktus (68:49), neskatoties arī uz neieskaitīto Reimonda Feltona pēdējās sekundes metienu.

Pēc puslaika pārtraukuma „Lakers” izlīdzināja spēles gaitu, rezultāta starpībai gan paliekot tādai pašai. Kobe Braients, kurš trāpīja savus pirmos četrus metienus, bija kļūdījies nākamajos deviņos un mocījās ar muguras sāpēm. Karmelo Entonijs gan nesūdzējās par veselību līdz brīdim, kad viņa virzību uz grozu ar diezgan izteiksmīgu noteikumu pārkāpumu apturēja Hovards. Pēc sadursmes Entonijs piezemējās uz savas potītes, iemeta vienu no diviem soda metieniem un devās uz ģērbtuvēm. Tikmēr „Lakers”, piezīmju dēļ atkal palikuši bez Hovarda, pastāvīgi nokavēja ar pāreju aizsardzībā un pēc Novāka diviem brīviem tālmetieniem atkal nonāca 22 punktu iedzinējos.

Ar Braienta un Vorlda Pīsa pūlēm Losandželosai izdevās pietuvoties līdz 13 punktu atstatumam pirms ceturtās ceturtdaļas un pat līdz sešu punktu starpībai ceturtajā ceturtdaļā, taču „Knicks” vienmēr bija atbilde kabatā un, kopš trešās ceturtdaļas vidus spēlējot bez Entonija, viņiem izdevās nosargāt uzvaru ar rezultātu 116:107.

„Knicks” šajā sezonā joprojām nav piedzīvojuši zaudējumu mājās un nostabilizējas Austrumu konferences galvgalī ar bilanci 17-5. Ņujorkas komandā 30 punktus guva Entonijs, 18 punktus guva arī Taisons Čendlers. Tikmēr „Lakers” sastāvā Braients laukumā pavadīja 44 minūtes un guva 31 punktu, bet ar 23 punktiem atzīmējās Meta Vorlds Pīss, kura sniegums lielā mērā sekmēja intrigas atjaunošana otrajā puslaikā.

Hawks sagrauj Šarloti, sagādā tai 10. zaudējumu pēc kārtas

Bez jebkādas intrigas iztika spēle Atlantā, kurā „Hawks” jau pirmajā puslaikā ieguva 17 punktu pārsvaru, kuru turpinājumā tikai palielināja. Otrajā puslaikā lielākoties spēlēja abu komandu rezervisti, laukumā izejot pilnīgi visiem mačam pieteiktajiem spēlētājiem. „Hawks” rindās rezultatīvākais izrādījās Devins Hariss, kurš guva 20 punktus, spēli uzsākot no rezervistu soliņa.

Šarlotes „Bobcats”, kas sezonu uzsāka ar septiņām uzvarām 12 spēlēs, šobrīd atrodas pamatīgā melnajā joslā, jo zaudējuši jau desmit spēlēs pēc kārtas. Neko nav līdzējusi arī kluba īpašnieka Maikla Džordana iesaistīšanās komandas treniņos. Tikmēr Atlantas „Hawks” diezgan klusi ir izcīnījuši 14 uzvaras un uzkāpuši līdz Austrumu konferences otrajai vietai, kuru šobrīd dala ar Miami „Heat”.

"Trail Blazers", debitantam Lilardam gūstot 29 punktus, uzvar Sanantonio "Spurs"

Sanantonio „Spurs” Portlendā ieradās pēc pavisam nepatīkama vakardienas zaudējuma Jūtā, kuru viņiem sagādāja Mo Viljamsa pēdējās sekundes tālmetiens. Tikmēr „Trail Blazers” savu iepriekšējo spēli bija aizvadījuši tikai pirmdien, viegli uzvarot „Raptors”.

Šo spēļu sekas bija labi redzamas arī šīsdienas spēlē – pirmajā puslaikā norisinājās līdzīga cīņa un neviena no komandām nespēja iegūt pārsvaru lielāku par sešiem punktiem. Taču trešās ceturtdaļas beigās „Spurs” pagura, un Portlendas komanda veica izrāvienu 11:2. Vietā gan bija Boriss Diavs, kura tālmetiens nedaudz piebremzēja „Trail Blazers”. Tiesa, ceturtās ceturtdaļas sākumā ar lielisku māņkustību sev vietu izbrīvēja un pēc tam tālmetienu realizēja līgas debitants Demians Lilards, kas rezultāta starpību atgrieza desmit punktu robežās.

Spēles galotnē „Spurs”, kas ir statistiski labākā NBA komanda ceturtajās ceturtdaļās (50% realizētu metienu), spēja pietuvoties līdz trim punktiem, taču Nikolass Batums realizēja tālmetienu un nākošajā uzbrukumā bloķēja Tonija Pārkera metienu, nodrošinot Portlendas komandas uzvaru ar rezultātu 98:90.

„Trail Blazers” sastāvā 29 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles izdarīja Demians Lillards, kura pretspēlētājs Tonijs Pārkers guva 21 punktu. Šis bija „Spurs” otrais zaudējums pēc kārtas, kas turnīra tabulas augšgalā ļauj nostabilizēties Oklahomas „Thunder” vienībai.

13. decembra NBA spēļu rezultāti

komandasrezultātsrezultatīvākie
Bobcats-Hawks90:113Hendersons 17` Hariss 20`
Lakers-Knicks107:116Braients 31` Entonijs 30`
Spurs- Trail Blazers90:98Pārkers 21` Lilards 29`

Izmantotie resursi:
Nba.com
Espn.com

1 2 40 komentāri

     [+] [-]

, 2012-12-14 07:14, pirms 11 gadiem
nelaba speele nujorkaaa....
tiesaashana zemaa liimenii

cerams ka ar entonija kaaju un braienta muguru viss buus ok
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-14 07:23, pirms 11 gadiem
@ One Man Show. Varu tev paluugt tavu skaidrojumu tam ka lakers zaudee? Jo liekas ka tev vareetu buut nedaudz objektiivaaks viedoklis par maneejo.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 07:30, pirms 11 gadiem
Eh, tik daudz ko vareetu uzrakstiit par LAL sniegumu, un to, kas buutu jaamaina. Bet nu laikam attureeshos, jo NYK speelee citaa liimenii, un sho speeli nevajadzeetu njemt nopietni leikeriem. Pashreiz jaakoncentreejas uz vieglaakiem pretiniekiem. Jau shodien speele pret pabiraam-wizards. Un ir viena lieta, kas saak kaitinaat. NBA vadiiba solija ciiniities pret floperiem un simulaacijaam. Bet pagaidaam nekaadas reakcijas pret Bilapsa, Rondo un Kida flopiem, wtf. Un kapeec es to saku? Shonakt Kids atkal peedeejaa minuutee uzmeta zilu triiniiti, kuru nemaz necereeja iemest, bet galvenais ka gaisaa atkal papleta kaajstarpi(kaajas). Labi, ka leikerietis izvairijaas un palidoja garaam, savaadaak atkal buutu izziists stulbs sods. Skumiigi skatiities uz taadu pieredzzejushu un cienijamu slavas zaales iemiitnieku, kursh jau otro speeli peec kaartas beigaas taisa taadas ...uinjas. Pelnijis otru plaaksteri uz galvas

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 07:44, pirms 11 gadiem
trupac rakstīja: Eh, tik daudz ko vareetu uzrakstiit par LAL sniegumu, un to, kas buutu jaamaina. Bet nu laikam attureeshos, jo NYK speelee citaa liimenii, un sho speeli nevajadzeetu njemt nopietni leikeriem. Pashreiz jaakoncentreejas uz vieglaakiem pretiniekiem. Jau shodien speele pret pabiraam-wizards. Un ir viena lieta, kas saak kaitinaat. NBA vadiiba solija ciiniities pret floperiem un simulaacijaam. Bet pagaidaam nekaadas reakcijas pret Bilapsa, Rondo un Kida flopiem, wtf. Un kapeec es to saku? Shonakt Kids atkal peedeejaa minuutee uzmeta zilu triiniiti, kuru nemaz necereeja iemest, bet galvenais ka gaisaa atkal papleta kaajstarpi(kaajas). Labi, ka leikerietis izvairijaas un palidoja garaam, savaadaak atkal buutu izziists stulbs sods. Skumiigi skatiities uz taadu pieredzzejushu un cienijamu slavas zaales iemiitnieku, kursh jau otro speeli peec kaartas beigaas taisa taadas ...uinjas. Pelnijis otru plaaksteri uz galvas
pilniigi piekriitu ....bez maz vai jaaturaas diwu metru ataalumaa no pretspeeleetaaja lai neiedod tew pieziimi par to ka vinsh tew kaaju priekshaa pieliek

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 08:12, pirms 11 gadiem
Oho, Blazs is still RIP city, izceert spurs

     [+] [-]

, 2012-12-14 08:17, pirms 11 gadiem
Man jau krīt uz nerviem ieraugot D'Antoni. Kā sāka spēlēt NY pie kārtīga trenera (Wodsona). Cerams LAL īpašnieka dēls ir laimīgs ar spēli, daudz gūtu punktu utt., kurā grozā laikam nav svarīgi.

  +7 [+] [-]

, 2012-12-14 08:21, pirms 11 gadiem
trupac rakstīja: Eh, tik daudz ko vareetu uzrakstiit par LAL sniegumu, un to, kas buutu jaamaina. Bet nu laikam attureeshos, jo NYK speelee citaa liimenii, un sho speeli nevajadzeetu njemt nopietni leikeriem. Pashreiz jaakoncentreejas uz vieglaakiem pretiniekiem. Jau shodien speele pret pabiraam-wizards. Un ir viena lieta, kas saak kaitinaat. NBA vadiiba solija ciiniities pret floperiem un simulaacijaam. Bet pagaidaam nekaadas reakcijas pret Bilapsa, Rondo un Kida flopiem, wtf. Un kapeec es to saku? Shonakt Kids atkal peedeejaa minuutee uzmeta zilu triiniiti, kuru nemaz necereeja iemest, bet galvenais ka gaisaa atkal papleta kaajstarpi(kaajas). Labi, ka leikerietis izvairijaas un palidoja garaam, savaadaak atkal buutu izziists stulbs sods. Skumiigi skatiities uz taadu pieredzzejushu un cienijamu slavas zaales iemiitnieku, kursh jau otro speeli peec kaartas beigaas taisa taadas ...uinjas. Pelnijis otru plaaksteri uz galvas
Nepiekritīšu par Kidu, izprovocēt un notēlot sodu ir divas dažādas lietas. Ja es pamānu un tu man lec virsū, tas ir sods nevis telošana. Šādās situācijās protams ka iet uz sodu, nevis domā par iemešanu. Šādi dara ļoti daudzi.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 08:27, pirms 11 gadiem
Nu ja jau tev taadi stulbi sodi kaa Billups pret jazz un Kidd pret nets saucas par izprovoceeshanu, tad lai nu taa buutu.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-14 08:42, pirms 11 gadiem
Vorlda Pīsa.. ja šitā tulko uzvārdus un vārdus.. tad nabaga spēlētājs ka viņu tā apsmej..

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 08:45, pirms 11 gadiem
Lakers jau maijā vares dodies atvaļinajumā, ar tādu spēli. Pievienojos tiem, kas necieš flopperus. Pats saskaros ar tādiem šad tad. Tracina tādi arā. Tagad ja jūtu, ka man tapat iedos tiesnesis piezīmi, tam flopperim riktīgi ievelku pa rokam

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 08:45, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Nepiekritīšu par Kidu, izprovocēt un notēlot sodu ir divas dažādas lietas. Ja es pamānu un tu man lec virsū, tas ir sods nevis telošana. Šādās situācijās protams ka iet uz sodu, nevis domā par iemešanu. Šādi dara ļoti daudzi.
Kidd's 3 ices the win for the Knicks! -...

paskaties un labi uzmaniigi....vinsh jau sen ir izmetis un tikai tad izstiepj kaaju priekshaa speeleetaajam kurs lec garaam lai nesanemtu pieziimi..

  +3 [+] [-]

, 2012-12-14 08:47, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: @ One Man Show. Varu tev paluugt tavu skaidrojumu tam ka lakers zaudee? Jo liekas ka tev vareetu buut nedaudz objektiivaaks viedoklis par maneejo.
Nedomāju, ka to teikšu, bet šosezon LAL būs stipri jācīnās, lai vispār tiktu PO. Ar šādu sniegumu viņi to noteikti nav pelnījuši. Labi, sākumā komandā nebija kkādu kašķu, bet vienkārši nesaspēlētība, bet tagad jau ar šiem zaudējumiem visi komandas iekšienē man liekas vārās. Tie paši pirmssezonas izteikumi no Pasaules Miera ... Hovarda nespēja uzbrukumā. Liekas, ka gan Brauns, gan D'Antoni nespēj nodefinēt katra spēlētāja uzdevumus. Un pats trakākais, ka vienkārši navaizsardzības.

Skaidri var pateikt, ka neviens no LAL nav ne tuvu savam līmenim defā. Kur nu vēl tādi divi spečuki kā MWP un Hovards, kuri savu karjeru uz spēles defā ir cēluši. Pat tāds vecis kā Kobe nezin ko iesākt, jo šādā situācija viņš nav bijis. Ka uz papīra komanda nav ne tuvu tik slikta, kā viņa ir šobrīd. To vien pierāda šis zvans Maģiskajam ar lūgumu pēc padoma. Bet nu viņš neko nevar izdarīt ... Ja citi negrib, bet rezervisti nevar - tad ko, lai gan viņš dara. Viņam jāturpina spēlēt. LAL katestrofāli vajag vēl vienu spēlētāju, kurš var iemest 1vs1. Otra tāda nav bez Kobes. Hovards vairs pat soda laukumā nedominē, Gazele vispār sēž un kūko, MWP trīņus sācis mest, bet neko nedod tas, ka aizsardzībā netiek galā ar 3šajiem numuriem.

Karoč LAL ir mēslos līdz ausīm. Bet nu būs interesanti, kādas darbības tiks pielietotas no augšas. Vai tiešām D'Antoni bija labāks varians par Filu un Slounu .... Un nejau par naudas taupīšanu te var būt runa ...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 08:49, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Nepiekritīšu par Kidu, izprovocēt un notēlot sodu ir divas dažādas lietas. Ja es pamānu un tu man lec virsū, tas ir sods nevis telošana. Šādās situācijās protams ka iet uz sodu, nevis domā par iemešanu. Šādi dara ļoti daudzi.
Sods nebija jādod nevienam tajā situācijā. Kad spēlētajs meklē kontaktu ar pretinieku, tad soda nav.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 08:51, pirms 11 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Kidd's 3 ices the win for the Knicks! -...


paskaties un labi uzmaniigi....vinsh jau sen ir izmetis un tikai tad izstiepj kaaju priekshaa speeleetaajam kurs lec garaam lai nesanemtu pieziimi..
un tavupraat taa nav izprovoceeshana? Gribeeja kontaktu un dabuuja. And one. Man liekas ka flops ir ja teelo. Bet te taksh kontakts bija ne?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 08:58, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nedomāju, ka to teikšu, bet šosezon LAL būs stipri jācīnās, lai vispār tiktu PO. Ar šādu sniegumu viņi to noteikti nav pelnījuši. Labi, sākumā komandā nebija kkādu kašķu, bet vienkārši nesaspēlētība, bet tagad jau ar šiem zaudējumiem visi komandas iekšienē man liekas vārās. Tie paši pirmssezonas izteikumi no Pasaules Miera ... Hovarda nespēja uzbrukumā. Liekas, ka gan Brauns, gan D'Antoni nespēj nodefinēt katra spēlētāja uzdevumus. Un pats trakākais, ka vienkārši navaizsardzības.

Skaidri var pateikt, ka neviens no LAL nav ne tuvu savam līmenim defā. Kur nu vēl tādi divi spečuki kā MWP un Hovards, kuri savu karjeru uz spēles defā ir cēluši. Pat tāds vecis kā Kobe nezin ko iesākt, jo šādā situācija viņš nav bijis. Ka uz papīra komanda nav ne tuvu tik slikta, kā viņa ir šobrīd. To vien pierāda šis zvans Maģiskajam ar lūgumu pēc padoma. Bet nu viņš neko nevar izdarīt ... Ja citi negrib, bet rezervisti nevar - tad ko, lai gan viņš dara. Viņam jāturpina spēlēt. LAL katestrofāli vajag vēl vienu spēlētāju, kurš var iemest 1vs1. Otra tāda nav bez Kobes. Hovards vairs pat soda laukumā nedominē, Gazele vispār sēž un kūko, MWP trīņus sācis mest, bet neko nedod tas, ka aizsardzībā netiek galā ar 3šajiem numuriem.

Karoč LAL ir mēslos līdz ausīm. Bet nu būs interesanti, kādas darbības tiks pielietotas no augšas. Vai tiešām D'Antoni bija labāks varians par Filu un Slounu .... Un nejau par naudas taupīšanu te var būt runa ...
slouns vareetu buut labs. fils es domaaju veseliibas deelj nepavilktu. ev lakers vietaa skatiitos eiropas virzienaa. jo ir viirelji kas eoropaa ir bez liigumiem un prot speeleet. bet nu kas katram. es vispaar jau nonpasha saakuma domaaju ka LAL vajadzeeja njemt kidu nevis nash. Protams ideaali buutu shos abus vienaa komandaa. Nu te saak likties ka trenneriiitis arii neplaano mainiit speeles taktiku.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 09:04, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Sods nebija jādod nevienam tajā situācijā. Kad spēlētajs meklē kontaktu ar pretinieku, tad soda nav.
"Reggie Miller rule" for a shooter who kicks his legs out during jump-shot attempts to create contact and draw fouls. Officials plan to call offensive fouls on shooters who blatantly kick out their legs to initiate contact.

Tīrs sods uzbrukumā.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 09:35, pirms 11 gadiem
Lakers šogad jau 1-11, kad Kobe iemet 30 un vairāk punktus

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 09:51, pirms 11 gadiem
ar Bobcats noticis tas, ko jau prognozēju - pēc ļoti veiksmīgā sezonas sākuma sekoja apkaunojošais zaudējums pret Thunder un Bobcats jaunie čaļi tā arī nav spējuši pēc šī kauna saņemties. vismaz pagaidām tā izskatās...
Lilarda sniegums šobrīd neraisa nekādas šaubas par šīs sezonas labāko debitantu. čalis jau no pirmās spēles faktiski ir kļuvis par komandas atslēgas spēlētāju, jo laukumā dara visu - met, piespēlē, vāc bumbas, pārtver piespēles. Portlenda manī nekad nav izraisījusi jelkādas emocijas, bet uz šī čaļa sniegumu ir vērts paskatīties.
savukārt Lakers-Knicks - jāpiekrīt vien trupac teiktajam, ka šis mačs nebija objektīvs radītājs, jo savā starpā tikās divu dažādu meistarības līmeņu komandas. pirms kādiem 4-5 gadiem tas izklausītos vnk neticami, ka Knicks ir klasi augstāka komanda par Lakers un mizo viņus kā vien grib, taču šobrīd tā ir skarbā realitāte. es tikai domāju vai pārliekais Lakers vadības miers nav saistīts ar to, ka Lakers sastāvā klusībā briest pamatīgas pārmaiņas. līdzīgi, kā tas bija pirms tam, kad Lakers tika pie Po.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-12-14 11:07, pirms 11 gadiem
showstopper rakstīja: Lakers šogad jau 1-11, kad Kobe iemet 30 un vairāk punktus
Bobcats bez Kobes pagājušogad bija 7-59.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 11:32, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: ar Bobcats noticis tas, ko jau prognozēju - pēc ļoti veiksmīgā sezonas sākuma sekoja apkaunojošais zaudējums pret Thunder un Bobcats jaunie čaļi tā arī nav spējuši pēc šī kauna saņemties. vismaz pagaidām tā izskatās...
Lilarda sniegums šobrīd neraisa nekādas šaubas par šīs sezonas labāko debitantu. čalis jau no pirmās spēles faktiski ir kļuvis par komandas atslēgas spēlētāju, jo laukumā dara visu - met, piespēlē, vāc bumbas, pārtver piespēles. Portlenda manī nekad nav izraisījusi jelkādas emocijas, bet uz šī čaļa sniegumu ir vērts paskatīties.
savukārt Lakers-Knicks - jāpiekrīt vien trupac teiktajam, ka šis mačs nebija objektīvs radītājs, jo savā starpā tikās divu dažādu meistarības līmeņu komandas. pirms kādiem 4-5 gadiem tas izklausītos vnk neticami, ka Knicks ir klasi augstāka komanda par Lakers un mizo viņus kā vien grib, taču šobrīd tā ir skarbā realitāte. es tikai domāju vai pārliekais Lakers vadības miers nav saistīts ar to, ka Lakers sastāvā klusībā briest pamatīgas pārmaiņas. līdzīgi, kā tas bija pirms tam, kad Lakers tika pie Po.
Manuprāt tā arī ir, (tas, pēdējais tavs atzinums)
Jo spēlētāji arī ir reāli sastresojušies, šķite, ka visi ir pieņēmuši, ka izņemot Kobi, šai komandā visi ir materiāls tirgū, lai veidotu labāku nākotni. Treneris tai skaitā, līgums ir, bet bažas par nākotni. Un to visu vairo komandas vadības klusēšana,kas tā vien izskatās pēc aizkulišu darbībām, kas rezultēsies ar labu maiņas darījumu, ja ne labu, tad vismaz apjomīgu.
Par NY-LA
Vakar jau rakstīju, nesaprotu par ko tāda ažiotāža - tiekas līgas 3. komanda ar līgas 21. komandu....

  +6 [+] [-]

, 2012-12-14 11:33, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Te tak pilns ar analfabētiem,pat rakstīt nemāk.
Spurs ar norāvās ,žēl Bobcats atkal uz zaudējuma takas.
Lakers nu jā,vēl jau laiks līdz 41spēlei.
Karmelo-MVP!!
Ņujorka iet uz finālu,kopš 1999gada un titula jau 39gadus nav.
Būtu prieks,ja Knicks uzvarēs.
Nepārmet citiem par gramatiku, ja pats nespēj uzrakstīt tekstu bez kļūdām...
Kās tā defisi lieto?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-14 11:35, pirms 11 gadiem
P.S.
Par Portlendu, velku paralēles ar Rubio, un ceru, ka trauma neiztraucēs debiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-14 11:46, pirms 11 gadiem
Ņujorka izskatās labi, dzīvo un mirst kopā ar trejačiem. Daudz, kas būs atkarīgs no Amare atnākšanas, Šamperts būs tikai pluss. Priecē Feltona spēle + vēl Kids blakus. Protams, ka gribētos ko jaunu un redzēt, piemēram, NY finālā, bet nu 7 spēļu sērijā favorīti tomēr būs Miami.
Par Lakers apmēram skaidrs, nav komandas ķīmijas, Hovards arī nekāds, varbūt nav formā pēc operācijas, Pau arī tiek ignorēts, vienīgais Mamba var izvicināt plecu pēc sirds patikas un gāzt pa grozu kaut 4. uzbrukuma sekundē. Neizskatās, ka ar D'Antoni kaut kas sanāks, nevēlos spriest par aizkulišu cīņām, tas lai paliek 32kg, bet nu domājams Fils saliktu visu pa plauktiņiem, jo pie D'Antoni viss pa zemi mētājas.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 11:54, pirms 11 gadiem
Bring back Beerniju

  -1 [+] [-]

, 2012-12-14 11:56, pirms 11 gadiem
Mozka LA birojs var sazinaaties ar NY biroju un sarunaat Diantoni veco njujorkas asistentu Wudsonu kaa asistent kou4u,lai piepaliidz bisku ar aizsardziibu!Ha diez vai sanaaks...

  +5 [+] [-]

, 2012-12-14 12:22, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Manuprāt tā arī ir, (tas, pēdējais tavs atzinums)
Jo spēlētāji arī ir reāli sastresojušies, šķite, ka visi ir pieņēmuši, ka izņemot Kobi, šai komandā visi ir materiāls tirgū, lai veidotu labāku nākotni. Treneris tai skaitā, līgums ir, bet bažas par nākotni. Un to visu vairo komandas vadības klusēšana,kas tā vien izskatās pēc aizkulišu darbībām, kas rezultēsies ar labu maiņas darījumu, ja ne labu, tad vismaz apjomīgu.
Par NY-LA
Vakar jau rakstīju, nesaprotu par ko tāda ažiotāža - tiekas līgas 3. komanda ar līgas 21. komandu....
pats interesantākais, ka vienīgais, kurš Lakers komandā pagaidām pārdzīvo un streso(vismaz ārēji) ir spēlētājs, kurš noteikti nav/netiks iesaistīts kā iespējamais materiāls kādā maiņas darījumā. savukārt spēlētājs, kurš pagaidām ne par kapeiku neattaisno uz sevi liktās milzu cerības nestreso nemaz, tikai stulbi ierēc par saviem kārtējiem neprecīzajiem soda metieniem. ja pirms tam Lakers komandas lielākais(arī pēc izmēriem) bērns bija Bainums(par viņa bērnišķīgajiem izgājieniem parasti pikts bija arī Kobe), tad ko lai Kobe saka tagad, kad komandas līdz šim lielākā bērna vietā ir atnācis vēl lielāks(šoreiz ne pēc izmēriem) bērns.

     [+] [-]

, 2012-12-14 12:25, pirms 11 gadiem
Sportando Basket News

ne pa teemu bet skukjeens tagad uz ... industriju droshi vien!!!

Un pa teemu. Ir jau kaadas baumas bez gazola aizmainiishanas no lakers puses?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 12:27, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: no call stiuācija manā skatījumā. Vai arī 3p + off foul
Nu jaa nezinaaju par reggie miller rule.

  -2 [+] [-]

, 2012-12-14 12:45, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: ...
Un pa teemu. Ir jau kaadas baumas bez gazola aizmainiishanas no lakers puses?
baumo jau visu laiku. pirms kāda laiciņa viens no SC ekspertiem bija arī ielicis variantu par 3pusējo darījumu starp LAL, ATL, TOR. galvenā doma - Leikeros nonāktu Džošs Smits un Stīvensons. nebūtu slikts variants priekš Lakers. ja vēl viņi tiktu pie Kalderona(savas domas par viņa lietderību neesmu mainījis), tad tas jau būtu labs sastāvs ar ko sākt normāli spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-14 13:07, pirms 11 gadiem
un James heiteri vēl uzdrošinās saukt par nodeveju ? A kas Hovards ir ? Pats izčikstejas no Orlando un aizmuka pie stiprajiem, uz Lakers. James nekad nečiksteja, ka komanda sūdīga, mainiet mani prom u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 14:09, pirms 11 gadiem
dzivis rakstīja: Vorlda Pīsa.. ja šitā tulko uzvārdus un vārdus.. tad nabaga spēlētājs ka viņu tā apsmej..
Tev nepatīk latviešu valoda?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-14 15:08, pirms 11 gadiem
Vajag tak dabūt laukumā Stīvu Nešu un treneri Filu Džeksonu tad vajadzētu vis labi tikai vēl Pau Gasol. Tad vajag būt visam kārtībā.!
1 2 40 komentāri