Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL spēles atsākas ar Pujaca "Avangard" uzvaru; Masaļskis paliek malā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL spēles atsākas ar Pujaca "Avangard" uzvaru; Masaļskis paliek malā
Georgijs Pujacs (pa kreisi)
Foto: lhf.lv

Pēc pārtraukuma atsākušās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles. Dienas pirmajā mačā Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" savā laukumā papildlaikā pieveica Magņitogorskas "Metallurg" (3:2).

"Avangard" - "Metallurg" Mg

Spēles pirmajā trešdaļā liels pārsvars bija viesiem no Magņitogorskas, un 16. minūtē urālu komandu vadībā izvirzīja Sergejs Mozjakins. Otrajā periodā iniciatīva piederēja mājiniekiem, un viņiem izdevās savu pārsvaru pārnest arī uz tablo – nepilnu divpadsmit minūšu laikā sibīriešu komanda no 0:1 panāca sev labvēlīgo 2:1. Trešajā periodā ritēja līdzīga cīņa, un 49. minūtē viesiem izdevās izlīdzināt rezultātu. Papildlaikā vairāk uzbruka viesi, tomēr viens no diviem mājinieku metieniem bija rezultatīvs – gala rezultāts 3:2.

Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 25 minūtes un 35 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks šajā mačā. Pujacs pa vārtiem meta trīs reizes, bet rezultativitātes punktus neguva. Omskas "Avangard" ar 25 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem KHL Austrumu konferencē konferencē ieņem otro vietu.

"Yugra" - "Avtomobilist"

Pirmajā trešdaļā spēle ritēja visai vienmuļi ar nelielu viesu pārsvaru, bīstamu momentu bija maz (0:0). Otrais periods aizritēja dzīvīgākā gaisotnē, un spēles iniciatīva joprojām bija viesu rokās. Jekaterinburgas komanda izvirzījās vadībā 24. minūtē, un trešdaļas turpinājumā rezultāts vairs nemainījās (0:1). Trešā perioda sākumā mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu, un, izturot viesu spiedienu, pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1. Papildlaiks lietu kārtību nemainīja – uz tablo rezultāts palika neizšķirts. Pēcspēles metienos veiksme uzsmaidīja hantimansijskiešiem (2:1). Interesanti, ka pēcspēles metienos "Yugra" vārtsargs nopelnīja 5+20 minūšu sodu.

Edgars Masaļskais spēlē nepiedalījās. Vārtus ļoti sekmīgi sargāja Mihails Birjukovs, atvairot 40 no 41 metiena. Hantimansijskas "Yugra" ar 24 spēlēs izcīnītiem 30 punktiem KHL Austrumu konferencē ieņem 10. vietu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +4 [+] [-]

, 2012-11-14 16:47, pirms 11 gadiem
derētu pujacam tuvākajā laikā gūt kādu punktiņu

  +3 [+] [-]

, 2012-11-14 17:31, pirms 11 gadiem
Jugra vārtsargs Birjukovs atrāvās bullīšos nopelnīt sodu 5 + 20
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-14 21:21, pirms 11 gadiem
Masaļskis atkal dziļā rezervē būs. Tā beigās var arī netikt izlasē!