Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Maskavas "Premier" turnīru sāks pret Ribarikovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Maskavas "Premier" turnīru sāks pret Ribarikovu
Anastasija Sevastova. Foto: AP/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova nākamajā nedēļā spēlēs Maskavas "Premier 700" kategorijas turnīrā, kur 1. kārtā tiksies ar slovākieti Magdalēnu Ribarikovu. Spēle gaidāma pirmdien ap plkst. 18:00.

WTA ranga 12. vietā esošajai Sevastovai Maskavā būs sezonas priekšpēdējais turnīrs. Viņa šogad vēl spēlēs arī sezonas otrajā finālturnīrā "WTA Elite Trophy", kas notiks Ķīnas pilsētā Džuhajā un sāksies 30. oktobrī.

Sevastova Maskavā izsēta ar piekto numuru, kas nozīmē turnīru sākt jau no 1. kārtas, jo to izlaidīs tikai Top 4 izsētās tenisistes, kuras ir Simona Halepa, Karolīna Pliškova, Slouna Stīvensa un Kiki Bertensa. Slimības dēļ turnīrā nepiedalīsies Baltkrievijas spēcīgākā spēlētāja Arina Sabaļenka.

Sevastova 1. kārtā tiksies ar 39. vietas īpašnieci Magdalēnu Ribarikovu. Anastasija slovākietei zaudēja abu vienīgajā iepriekšējā mačā, kas notika 2012. gadā "US Open" kvalifikācijas 3. kārtā ar rezultātu 7:6(8), 5:7, 2:6. Ribarikovai šobrīd ir piecu zaudējumu sērija.

Sevastovai Maskavā labākais rezultāts ir ceturtdaļfināls 2015. gadā, kad viņa zaudēja Svetlanai Kuzņecovai. Nākamajās divās sezonās izstāšanās jau pēc pirmā mača – 2016. gadā 1. kārtā sāpīgs zaudējums ar piecām mačbumbām tolaik 18 gadus vecajai krievietei Annai Bļinkovai, bet 2017. gadā kā ceturtajai izsētajai 2. kārtā neveiksme pret rumānieti Irinu Begu.

Anastasija arī šogad ar Begu var tikties 2. kārtā. Rumāniete turnīru sāks ar maču pret Jūliju Putincevu. Sevastovas potenciālā pretiniece ceturtdaļfinālā ir Pliškova, kurai ir nepieciešami punkti, lai kvalificētos "WTA Finals".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-10-14 15:44, pirms 5 gadiem
Halepa spēlē? Jau pēc diska trūces mugurā? Vai nu medicīna dara brīnumus, vai nav pie pilna prāta.

  +5 [+] [-]

, 2018-10-14 16:09, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: vai jūs spējat noticēt, ka FO uzvarētāja un Wimbledon pusfināliste vairs nav pirmā rakete Latvijā? tik augsta līmeņa sieviešu teniss ir Latvijā un galvenokārt pateicoties Jurim Savickim

ehh....ja vien viņam būtu tikpat liela degsme attīstīt Dinamo, tad Dinamo katru gadu būtu kā minimums konferences finālā
Patiesībā Sevastova un Ostapenko, tāpāt kā Ernests Gulbis, nav vis reālas personas, bet gan maskas, zem kurām spēlē Juris Savickis. Viņš ir arī Linuss Videls un agrāk bija Marsels Hossa.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-14 16:19, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Patiesībā Sevastova un Ostapenko, tāpāt kā Ernests Gulbis, nav vis reālas personas, bet gan maskas, zem kurām spēlē Juris Savickis. Viņš ir arī Linuss Videls un agrāk bija Marsels Hossa.
Bez jau minētajiem viņš ir arī Artūrs Ābrams. Kas sunim asti cels...

  +4 [+] [-]

, 2018-10-14 16:24, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: vai jūs spējat noticēt, ka FO uzvarētāja un Wimbledon pusfināliste vairs nav pirmā rakete Latvijā? tik augsta līmeņa sieviešu teniss ir Latvijā un galvenokārt pateicoties Jurim Savickim

ehh....ja vien viņam būtu tikpat liela degsme attīstīt Dinamo, tad Dinamo katru gadu būtu kā minimums konferences finālā
Tu laikam nezini, ka viņas abas ir Savicka ārlaulības meitas. un sieviešu teniss bez Savicka tiešas līdzdalības visās sfērās nav iedomājams. Uztaisīt pietiekamu daudzumu ārlaulības hokejistu pat pašam Savickim nav pa spēkam. citādi Ģinama būtu pasaules čempioni.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-14 17:44, pirms 5 gadiem
Ja savedīs galvu kārtība, tad vinnes. Ja nē tad zāģis.

  +5 [+] [-]

, 2018-10-14 19:15, pirms 5 gadiem
Boston United rakstīja: Ja savedīs galvu kārtība, tad vinnes. Ja nē tad zāģis.
Atšķirībā no Ostapenko Sevastovai ar galvu viss kārtībā!

     [+] [-]

, 2018-10-14 19:41, pirms 5 gadiem
Alpaville rakstīja: Atšķirībā no Ostapenko Sevastovai ar galvu viss kārtībā!
Atšķiriba no komentētājiem( kuri noliek Ostapenko) arī viņai ar galvu viss OK.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-14 20:24, pirms 5 gadiem
Eu, komentētāji, ko jūs pīpējat, iesakiet un kur var dabūt.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-14 20:39, pirms 5 gadiem
Līdz Pliškovai Nastja netiks. Tas nu ir skaidrs. Vēl jau otro kārtu jāsasniedz. Te nav vispār runa par galvu bet par to cik ērtas pretinieces. Un pirmās 2 kārtās tādu nebūs. Bet lai cīnās. Sezona pašās beigās.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-14 21:08, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Līdz Pliškovai Nastja netiks. Tas nu ir skaidrs. Vēl jau otro kārtu jāsasniedz. Te nav vispār runa par galvu bet par to cik ērtas pretinieces. Un pirmās 2 kārtās tādu nebūs. Bet lai cīnās. Sezona pašās beigās.
Ka tik piesaukt neveiksmi, bet Seva tik uzvar un uzvar

Pa lielam, viņai neko nevajag. No otras puses, ja cīnīsies un uzvarēs pirmo spēli, var arī aizcīnīties līdz galam.