Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Matuidī pēc neizšķirta ar "Arsenal": "Bijām pelnījuši uzvarēt"

Andrejs Siliņš

Matuidī pēc neizšķirta ar "Arsenal": "Bijām pelnījuši uzvarēt"
Alekss Oksleids-Čemberleins un Blēzs Matuidī
Foto: AFP/Scanpix

Pēc pārliecinošās uzvaras pār "Rostov" UEFA Čempionu līgas D grupas pirmajā spēlē Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti uzslavēja savu jauno aizsargu Džošuā Kimmihu, bet "Paris Saint Germain" pussargs Blēzs Matuidī pēc neizšķirta pret "Arsenal" vienību A grupas pirmajā mačā bija neapmierināts ar rezultātu.

"Šī bija lieliska spēle. Ātri guvām vārtus un spēle kļuva mums atklātāka. Džošuā Kimmihs šobrīd ir ļoti, ļoti labā formā un viņš var spēlēt jebkur. Viņš ir uzņēmis labu formu un saglabā koncentrēšanos. Tomēr man ir laba visa komanda, un mēdz būt grūti izvēlēties starta sastāvu," pēc uzvaras pār "Rostov" komandu "Bayern" galvenais stratēģis Karlo Ančeloti bija apmierināts par sekmīgo sezonas startu Čempionu līgā: "Uzvarēt Čempionu līgā? Protams, tas ir iespējams, mūsu komanda būs konkurētspējīga šosezon, un šobrīd viss ir kārtībā, bet pirmais mērķis ir uzvarēt grupā, pēc tam gaidīsim izlozi."

Džošuā Kimmihs vakar izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, kas bija jaunā futbolista pirmie vārti Čempionu līgas karjerā, bet kopumā šajā sezonā gūti jau trīs vārti - 9. septembrī Kimmihs pret "Schalke" guva savus pirmos vārtus "Bayern" kreklā, lai gan klubam pievienojās jau pagājušajā sezonā. "Nezinu, kāpēc mani sitieni sākuši strādāt," atklāts bija 21 gadu vecais aizsargs. "Līdz šim man tā nebija gājis, parasti guvu pa diviem trim vārtiem visas sezonas garumā."

Arī Kimmiham tika uzdots jautājums par iespējām izcīnīt čempiontitulu Čempionu līgā, tomēr futbolists nelidinājās mākoņos: "Par to šobrīd domāt būtu sarežģīti. Šobrīd mums jātiek pie pēc iespējas vairāk punktiem, un pats galvenais - lai nebūtu savainojumu."

Interesanti, ka Rostovas galvenais treneris Ivans Daņiļjancs maču vēroja nevis no ierastajām pozīcijām, bet no tribīnēm. Pats treneris skaidro, ka tā labāk pārredzams, kas notiek laukumā: "Tāpat darīju arī pēdējā spēlē pret "Krilya Sovetov". No augšas spēli var redzēt labāk, bet ar treneriem uz soliņa uzturu kontaktu. Jums jāsaprot, ka treneru štābs darbojas tieši tāpat kā līdz manis iecelšanai par galveno treneri," skaidroja Daņiļjancs, kuru par galveno iecēla tikai pagājušajā piektdienā, bet pirms tam viņš veica asistenta pienākumus.

"Šī bija ļoti grūta spēle, nopietns pārbaudījums mūsu puišiem," par maču turpināja treneris. "Pretinieki spēlēja ļoti ātri. Tikai retas komandas spēlē tik ātru futbolu. Tas no mums prasīja lielu koncentrēšanos. Beigu beigās vienus vārtus zaudējām ar pendeli, divreiz ļāvām aizskriet viņiem pretuzbrukumos. Puisi parādīja izturību un drosmi, bet kā komandai mums gāja grūti. Krievijas čempionātā neviena komanda nespēlē tik intensīvi. Tas prasa milzu koncentrēšanos."

A grupa sākās ar diviem minimāliem neizšķirtiem, tostarp "Paris Saint Germain" un "Arsenal" cīņā. PSG galvenais treneris Unajs Emerijs atzina, ka nav izdevies sasniegt maksimumu: "Šis nav labākais rezultāts, bet esmu apmierināts par sniegumu, ko parādījām. Komanda nospēlēja tā, kā es to vēlējos. Mums bija septiņas labas iespējas, tas ir pats svarīgākais. Vārti atnāks. Esmu priecīgs un domāju, ka arī spēlētāji tādi var būt. Ja spēlēsim tā, kā gribam spēlēt, tad uzvarēsim. Spēlējām ļoti kompakti, tas bija labi. Ja turpināsim šādā stilā, uzvaras nāks."

Savukārt PSG pussargs Blēzs Matuidī bija pagalam neapmierināts ar iznākumu: "Mums būtu paticis tikt pie trim punktiem. Šis nav labs rezultāts. Bijām pelnījuši uzvarēt. Mums bija vairāk iespēju gūt vārtus. Tomēr vārti būs, jāsaglabā tikai pozitīva domāšana."

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Goal.com

  +3 [+] [-]

, 2016-09-14 14:46, pirms 8 gadiem
Pasaki to Cavani!

     [+] [-]

, 2016-09-14 14:59, pirms 8 gadiem
Tā pat no grupas izies PSG un Arsenal

     [+] [-]

, 2016-09-14 15:43, pirms 8 gadiem
Vispār Kimmich pēdējās spēlēs ir guvis 4 vārtus( vieni vārti vācijas izlases spēlē). Vēl jau jāgaida līdz Bayern sāks spēlēt vairāk pēc Anchelotti taktikas,jo pagaidām vēl ir jūtamas Pepa iestrādes. Pluss pie Karlo ir tāds, ka viņš ļauj vairāk improvizēt spēlētājiem.