Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" neizmanto iespējas un nospēlē neizšķirti ar Rīgas "Daugavu"

Egīls Balodis
Egīls Balodis
SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas 13. septembra spēlē, FK "Ventspils" savā laukumā nespēja gūt vārtus un nospēlēja neizšķirti ar Rīgas "Daugavu". Ventspilniekiem bija pārsvars visas spēles garumā, taču pat pēc izgājieniem 1:1 ar pretinieku vārtsargu un sitieniem no tuvas distances, bumbu dabūt vārtos neizdevās. Spēles izskaņā Rīgas "Daugava" tika iespiesta savā laukuma pusē, tomēr spēja izturēt kurzemnieku spiedienu un nosargāt savus vārtus neskartus. Abas komandas izcīnīja pa 1 punktam un saglabāja vietas Virslīgas kopvērtējuma tabulā, FK "Ventspils" ir otrajā vietā, bet FK "Daugava" (Rīga) ir septītā.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2014-09-14 16:54, pirms 10 gadiem
Skonto priecājas, bet skaidrs, ka pašiem būs Liepāja šodien jāuzveic, lai atpelnītu tos trīs punktus, kas tika atņemti turnīra tabulā. Diaņē fantastiskas iespējas, no kurām vismaz vienu jau nu vajadzēja realizēt.