Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova kājas savainojuma dēļ izstājas Sinsinati turnīra kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova kājas savainojuma dēļ izstājas Sinsinati turnīra kvalifikācijā
Anastasija Sevastova. Foto: Zuma Press/Scanpix

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova (WTA 64.) sestdien pārtrauca bezcerīgu maču Sinsinati WTA 1000 kvalifikācijā pret Itālijas tenisisti Džasminu Paolīni (WTA 98.), kad bija iedzinējos ar setu un breiku – 1:6 un 1:2. Izstāšanās iemesls ir labās kājas lejasdaļas savainojums.

Anastasija Sevastova 1. setā vienīgo geimu dabūja ar servi pie rezultāta 0:3. Viņa setā spēja sakrāt tikai deviņus punktus – piecus ar savu servi un četrus Paolīni otrās serves izspēlēs.

Latvijas tenisiste 2. seta pirmajā geimā atspēlēja breikbumbu, bet otrā servēšana beidzās ar "sausā" zaudētu geimu, kurā viņa pieļāva trīs kļūdas – divi sitieni autā un geima beigās "dropšota" raidījums tīklā.

Nokļuvusi iedzinējos ar setu un breiku, Sevastova izsauca ārstu un pēc neilgas apspriedes informēja tiesnesi par to, ka maču neturpinās. Cīņas ilgums bija 37 minūtes.

Sevastova Itālijas tenisistei graujoši zaudēja arī pagājušā gada 14. septembrī, kad viņai ar 2:6, 3:6 kapitulēja Romā uz māla seguma. Tas Sevastovai kļuva par gada pēdējo maču, sezonu pirms "French Open" pārtraucot kājas savainojuma dēļ.

Tagad viņai līdzīgs savainojums ir pirms "US Open", kas šoreiz ir atpakaļ savā tradicionālajā vietā – sezonas pēdējā "Grand Slam" lomā. Pērn tādā statusā bija uz rudeni pārceltais "French Open".

Sevastova sestdienas pēcpusdienā piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas. Sinsinati turnīrs ar viņai neērtiem ātriem kortiem Anastasijai vienmēr bijis nesekmīgs. Viņa trešo reizi zaudēja kvalifikācijā (2011, 2016, 2021), trīs turnīros gūstot tikai vienu uzvaru, bet pamatsacensībās viņai tikai divas uzvaras.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-15 11:33, pirms 3 gadiem
Sevai jau labu laiciņu nesanāk... Ne veselai, ne slimai. Varbūt jāpaņem pauze.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-15 11:52, pirms 3 gadiem
wolmar rakstīja: Sevai jau labu laiciņu nesanāk... Ne veselai, ne slimai. Varbūt jāpaņem pauze.
5.mačs tikai. Pagaidām 40.vietā pēc punktu ražas un priekšā Halepai.
Fakts gan, ka jaunāka nepaliek un katra mikrotrauma traucē. Cerams, nekas traks, lai izdodas.

Vienkārši papļāpājot. K.Kanepi apspēlē bērnus Pērnavā un novinnē tur esošo W15

     [+] [-]

, 2021-08-17 05:44, pirms 3 gadiem
Tā nu gan nevajdzēja darīt