Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tadičs: "Mēs spēlējām Čempionu līgas pusfinālā, bet tāpat jāsāk no kvalifikācijas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tadičs: "Mēs spēlējām Čempionu līgas pusfinālā, bet tāpat jāsāk no kvalifikācijas"
Dušans Tadičs. Foto: EPA/Scanpix

Soļa attālumā no UEFA Čempionu līgas grupu turnīra atrodas Amsterdamas "Ajax", kas vakar saspringtā mačā ar 3:2 pieveica Saloniku PAOK. Sāncenši sūdzējās par tiesāšanu, bet "Ajax" kapteinis Dušans Tadičs neuzskata, ka UEFA palīdzētu viņa komandai.

Nīderlandes čempionei spēles laikā tika dotas trīs iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu. Visos gadījumos pie bumbas devās kapteinis Tadičs, kurš pirmo iespēju izniekoja, bet pēc tam divreiz bija precīzs. Kamēr grieķi pēc mača sūkstījās par tiesneša pieņemtajiem lēmumiem, pussargs norādīja UEFA noteikti nepalīdz "Ajax" komandai.

"Pagājušajā sezonā mēs spēlējām Čempionu līgas pusfinālā. Neskatoties uz to, mums jāpiedalās kvalifikācijas spēlēs. Tas ir kauns," neapmierināts bija Tadičs. Viesos "Ajax" spēlēja neizšķirti 1:1, tāpēc mājās bija jānotur minimāla uzvara. "Izslēgšanas spēlēs notikt var jebkas. Kaut vai paskatieties uz "Porto" – viņiem turnīrs ir beidzies."

Pagājušajā sezonā "Ajax" šokēja daudzus. Vispirms no cīņas tika izsista trīs reizes pēc kārtas turnīrā uzvarējusī Madrides "Real", bet tālāk tika paņemts arī Krištianu Ronaldu un Turīnas "Juventus" skalps. Amsterdamas komandai pietrūka tikai dažas minūtes, lai sasniegtu finālu, tomēr neizdevās noturēt rezultātu pret "Tottenham Hotspur".

Lai iekļūtu grupu turnīrā, "Ajax" būs jāuzvar Nikosijas APOEL. "Viņiem sastāvā ir trīs serbu spēlētāji, kurus pazīstu. Tomēr tas ir viss, ko zinu par šo komandu. Skaidrs ir tas, ka mums jāuzlabo spēle aizsardzībā. Domāju, ka viss būs kārtībā. "Ajax" katru gadu spēlē Čempionu līgā, un parūpēsimies, lai tas notiktu arī šoreiz," solīja Tadičs.

Viņš par kapteini kļuva pēc tam, kad centra aizsargs Mateiss de Lihts tika pārdots Turīnas "Juventus", kamēr centra pussargs Frenkijs de Jongs pievienojās "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.ad.nl/europees-voetbal/...

  -2 [+] [-]

, 2019-08-14 23:00, pirms 5 gadiem
Ko?? Ja jau pašu Real uzvarēja, tad nesaprotu... Ko viņš grib? 5 pendeles, nevis 3?

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 02:14, pirms 5 gadiem
Ajax līdz finālam pietrūka 5 sekundes, tieši tik līdz kompensācijas laika beigām bija atlicis pulkstenī.. 😉

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 02:15, pirms 5 gadiem
Redzēs, kā Ajax izskatīsies bez de Jonga un de Ligta? Tomēr atslēgas spēlētāji bija.