Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas pirmā pretiniece Bukarestē – ranga 92. vietā esoša slovēniete

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas pirmā pretiniece Bukarestē – ranga 92. vietā esoša slovēniete
Anastasija Sevastova
Foto: Reuters/Scanpix

Sestdien notikušajā Bukarestes WTA "International" sērijas turnīra izlozē kļuva zināms, ka Anastasija Sevastova (WTA 21.), kura turnīrā izlikta ar pirmo numuru, pirmajā mačā sacentīsies ar ranga 92. vietā esošo Slovēnijas tenisisti Dalilu Jakupoviču.

Sevastova Bukarestē spēlēs trešo gadu pēc kārtas. Pirmajos divos turnīros viņu apturēja mājiniece – 2016. gadā finālā 0:6, 0:6 zaudējums Simonai Halepai un 2017. gadā ceturtdaļfinālā 1:6, 3:6 neveiksme pret Anu Bogdanu.

Sevastova pirms gada Bukarestē pirmoreiz WTA turnīrā bija izsēta ar pirmo numuru. Nākamajā nedēļā Rumānijas galvaspilsētā viņai būs otrais turnīrs pirmās raketes godā.

Šogad pirmā pretiniece būs tenisiste, kurai 27 gadu vecumā ir pirmā pastāvīgā viesošanās WTA tūrē. Jakupovičas šobrīd ieņemtā 92. vieta ir viņas rekords WTA rangā.

Sevastovai uzvaras gadījumā 2. kārtā iespējama tikšanās ar Nīderlandes tenisisti Aranču Rusu vai kolumbieti Marianu Duki-Marinjo, kurai viņa zaudēja savā līdz šim pēdējā mačā uz māla, kas notika "French Open" 1. kārtā.

Kamēr Halepa otro gadu pēc kārtas nespēlēs Bukarestē, šeit tik un tā būs liela vietējo spēlētāju pārstāvniecība – ar otro numuru izlikta šogad lieliski spēlējošā Mihaela Buzarnesku, trešais ir pagājušā gada čempionei Irina-Kamēlijai Begu, piektais Soranai Kirstejai un sestais Bogdanai.

     [+] [-]

, 2018-07-14 16:53, pirms 6 gadiem
Zema līmeņa turnīrs kurā neko daudz nevar iegūt. Labi ja līdz 2 kārtai tiks.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-14 17:01, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Zema līmeņa turnīrs kurā neko daudz nevar iegūt. Labi ja līdz 2 kārtai tiks.
Kā neko nevar iegūt? Punkti, nauda? Tas nav nekas?

     [+] [-]

, 2018-07-14 22:03, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Mariya, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> sisisa.tk