Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Asumi starp Grīnu un Teitumu NBA finālsērijas piektajā spēlē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pie panākuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā šonakt tika Goldensteitas ''Warriors''. Klubs savā laukumā ar 104:94 apspēlēja Bostonas ''Celtics'', panākot sērijā līdz četrām uzvarām 3:2 un nonākot soļa attālumā no sava ceturtā titula astoņās sezonās.

Nepilnas piecas minūtes pirms mača beigām laukumā izcēlās asumi. ''Celtics'' līderis Džeisons Teitums nevēlējās atdot bumbu ''Warriors'' spēka uzbrucējam Dreimondam Grīnam, kas rezultējās asā vārdu apmaiņā, kā arī asumos.

Grīns sekoja Teitumam līdz pat rezervistu soliņam un bija gatavs arī izvicināt dūres, taču atstāja Bostonas spēlētāju pulku tieši brīdī, lai nenopelnītu tehnisko piezīmi. ''Warriors'' spēlētāju gan nomierināt palīdzēja tieši mača arbitri, kā arī pārējie spēlētāji.

Sērijas sestā spēle paredzēta jau naktī uz piektdienu. Mača sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika. Goldensteita panākuma gadījumā kļūs par NBA čempioni, taču, ja triumfēs Bostona, pirmo reizi pēc piecu gadu pārtraukuma finālsērijā būs nepieciešama septītā spēle.

     [+] [-]

, 2022-06-14 12:27, pirms 2 gadiem
Nekas tur tāds nebija..mazs tusiņš.

     [+] [-]

, 2022-06-14 12:34, pirms 2 gadiem
Nekad neskatieties hokeju, kad esiet šādus NBA "asumus" redzējuši ... :d

     [+] [-]

, 2022-06-14 13:43, pirms 2 gadiem
Tiesnešiem beidzot ir jāļauj džekiem arī izkauties, savādāk mīkstmieši tik runāt māk, bet kad iešautu pa bieti kā hoķi, tad vairs tik skaisti nerunātu

     [+] [-]

, 2022-06-14 15:30, pirms 2 gadiem
Kā teiktu Kobe: "Soft"