Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Čīles treneris: "Nespēlējām tik labi, cik varam"

Andrejs Siliņš

Čīles treneris: "Nespēlējām tik labi, cik varam"
Viens no Čīles labākajiem spēlētājiem Aleksis Sančess
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan Pasaules kausa pirmajā spēlē izcīnīta uzvara pār Austrāliju ar 3:1, Čīles futbola izlases galvenais treneris Horhe Sampaoli nebija apmierināts ar komandas parādīto sniegumu un sagaida uzlabojumus nākamajās spēlēs.

"Labi sapratāmies uzbrukumā, sevišķi ar Aleksi Sančesu kā centrālo figūru, un izveidojām vairākas iespējas," pēc uzvaras spēli rezumēja Čīles galvenais treneris Horhe Sampaoli, kurš gan netaupīja arī kritikas devu savai komandai. "Pēc tam, kad Austrālija guva vārtus, nedaudz pazaudējām spēles pavedienu un spēle pajuka. Nespēlējām tik labi, cik varam. Ņemot vērā nākamo divu pretinieku kalibru, mums nāksies rādīt pilnīgāku sniegumu."

Vienīgo Austrālijas vārtu guvējs bija Tims Keihils, kurš nebija pārlieku pesimistiskā noskaņojumā: "Viņi divas reizes mūs sodīja, bet pēc tam varēja redzēt, ka viņi pagurst. Zinājām, ka varam kaut ko paņemt no šīs spēles. Cīnījāmies labi, bet ne visai bieži veiksme bija mūsu pusē. Visu izšķir momentu realizācija. Šī ir skatuve, kur tie jārealizē. Ja esi izsaukts izlasē, tev ir sevi jāparāda. Parādījām agresivitāti, paņemsim mācību no šīs spēles un ar pozitīvu noskaņojumu dosimies uz nākamo maču."

Ļoti sarūgtināts par zaudējumu bija Austrālijas treneris Angeloss Postekoglu: "Esmu ļoti vīlies. Domāju, ka varēsim kaut ko iegūt no šī mača. Tomēr Čīle sāka spēcīgi, divi viņu gūtie vārti padarīja dzīvi sarežģītu. Lielāko otrā puslaika daļu mēs kontrolējām bumbu."

     [+] [-]

, 2014-06-14 12:07, pirms 10 gadiem
Jākož nost SPA čīliešiem
Vakar mačā par sliktu nospēlēja ātri 2 goli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-14 12:41, pirms 10 gadiem
Cerams sagādās arī pārsteigumus! D-Amerikas spāņi vs Eiropas īstie spāņi.