Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Lāms: "Gomess guva pasaules klases vārtus"

Jānis Celmiņš

Lāms: "Gomess guva pasaules klases vārtus"
Mario Gomess
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Bērts van Mārveiks pēc zaudējuma Vācijas izlasei (1:2) paudis, ka viņa vadītajai komandai nekas šajā Eiropas čempionātā vēl nav beidzies.

Jau vēstīts, ka Nīderlande vakar B apakšgrupas vēlajā spēlē ar 1:2 piekāpās Vācijas izlasei, saglabājot vairs tikai teorētiskas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā. Ja pēdējā kārtā Nīderlande spēs uzvarēt Portugāli, bet Dānija zaudēs Vācijai, tad vienāds punktu skaits būs trim komandām un Nīderlandei būs jācer uz labāku savstarpējo vārtu attiecību.

„Nedomāju, ka mums šajā turnīrā viss ir beidzies,” pēc mača pauda Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Bērts van Mārveiks. „Vācija neatdos maču Dānijai, šajā līmenī tas tā nenotiek. Mums ir jāsaņemas un jāpieveic Portugāle ar 2:0,” izteicies treneris.

Runājot par pašu spēli Nīderlandes izlases treneris uzteica komandas sniegumu pirmajās 20 mača minūtēs. „Pirmās 20 spēles minūtes mēs aizvadījām ļoti labi, taču, ja vēlies apspēlēt tādu komandu kā Vācija, tad tev ir jābūt savā labākajā formā. Mums ar to ir problēmas. Vācijas izlase savus pirmos vārtus guva pilnīgi ne no kā. Mēs viņiem devām pārāk daudz plašuma centrā, tā bija mūsu kļūda,” teica Nīderlandes izlases galvenais treneris.

Otrajā puslaikā komanda spēlējusi uz visu vai neko un padarījusi Vācijas izlases dzīvi grūtāko, pauda futbola speciālists.

Tikmēr Nīderlandes izlases futbolists Veslijs Snaiders pēc spēles bija krietni kritiskāks un pat atvainojās Nīderlandes izlases faniem. "Es atvainojos visiem par mūsu sniegumu turnīrā. Attaisnojums būs tikai uzvaras. Negribu iedziļināties nākotnes scenārijos, bet skaidrs, ka mums jāuzvar Portugāle un jācer uz veiksmi," sarūgtinājumu neslēpa futbolists.

Vācijas izlases futbolists Filips Lāms pēc spēles tikmēr slavēja savu komandas biedru Mario Gomesu, kurš vakardienas mačā guva divus vārtus, nosaucot viņu par pasaules klases futbolistu. „Viņš ir lielisks snaiperis. Vārti, kurus viņš guva šodien ir pasaules klases,” Gomesu slavēja komandas biedrs. "Neskatoties uz otro uzvaru, vēl nevaram būt droši par iekļūšanu ceturtdaļfinālā," pauda Lāms.

Vācijas izlases aizsargs Žeroms Boatengs tikmēr uzskata, ka komanda labi darbojusies aizsardzībā. „Aizsardzībā bijām stabili. Otrajā puslaikā mēs nerādījām to spēli, ko mākam, taču ar to pietika lai uzvarētu,” izteicās Boatengs. Sevis nopelnīto dzelteno kartīti futbolists komentēja īsi – „Tas bija stulbi!”

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-06-14 13:46, pirms 12 gadiem
Muhahā!

Ohne Holland fahren wir nach EM,
Ohne Holland fahren wir nach EM!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-06-14 14:18, pirms 12 gadiem
Pirmkārt vajag mācēt atvērties,lai piespēli saņemtu,otrkārt otrie vārti izpildījuma ziņā tik tiešām bija pasaules klase.Švainštaigera ieguldījumu tak neviens neapstrīd.
T.H.G. rakstīja: Nevis viņš guva pasaules klases vārtus, bet gan Švainštaigers iedeva pasaules klases piespēles. Nesaprotu, kapēc daudzi tā slavē Gomezu, ja praktiski vinjam iedod piespēles jau uz sitienu 1

  +5 [+] [-]

, 2012-06-14 14:54, pirms 12 gadiem
Pirmais gols arī bija konfekte. Paskatieties uz Krištianu Ronaldu Portugāles izlasē, ja vēl šaubāties, ka šitā vienkārši atvērties, sekundes daļā uz apakštasītes lieluma pleķīša apgriezties un ieraidīt bumbu vārtos nav viegls uzdevums.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-14 15:37, pirms 12 gadiem
žirga rakstīja: psc gejs abas bankas guva ....
Kas tu ar viņu gulēji, ja zini , kad viņš gejs?

  +2 [+] [-]

, 2012-06-14 17:19, pirms 12 gadiem
T.H.G. rakstīja: Nevis viņš guva pasaules klases vārtus, bet gan Švainštaigers iedeva pasaules klases piespēles. Nesaprotu, kapēc daudzi tā slavē Gomezu, ja praktiski vinjam iedod piespēles jau uz sitienu 1
Gomes arī iesita pasaules klases vārtus. Bet neviens nesaka, ka Švainštaigers neiedeva tik pat augsta līmeņa piespēli.