Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jangam un Kapelam double-double, "Hawks" pārspēlēs sagrauj "Hornets"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Jangam un Kapelam double-double, "Hawks" pārspēlēs sagrauj "Hornets"
Trejs Jangs un Lamelo Bols. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas pārspēles ("play-in"). Atlantas "Hawks" viegli pārspēja Šārlotes "Hornets" (130:103). Uzvara nodrošinājusi Atlantai maču par astoto vietu Austrumos – pretī stāsies Klīvlendas "Cavaliers".

Atlantas "Hawks" izbraukumā tikās ar Šārlotes "Hornets". "Hornets" spēles laikā tikai reizi atradās vadībā, "Hawks" maču uzvarēja ar 132:103. Tādējādi "Hornets" sezona ir noslēgusies.

• Pēc pirmā puslaika Treja Janga pārstāvētajai "Hawks" bija astoņu punktu pārsvars. Pamatīgu pērienu Šārlotes spēlētāji piedzīvoja trešajā ceturtdaļā, kuru "Hawks" uzvarēja ar 42:24.

• Deandrē Hanters un Trejs Jangs šajā ceturtdaļā kopā guva 30 punktus. Hanters realizēja septiņus no astoņiem izpildītajiem metieniem.

• Aizvadītās sezonas Austrumu konferences fināliste "Hawks" izcīnīja pārliecinošu uzvaru un nodrošināja spēli pret Klīvlendas "Cavaliers". Šī pāra uzvarētājs izcīnīs astoto vietu Austrumos un "play-off" pirmajā kārtā tiksies ar Maiami "Heat".

• Jangs uzvarā atzīmējās ar double-double. Aizsargs guva 24 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles. Klints Kapela bija neapturams zem groziem. Centra spēlētājam 15 punkti, 17 atlēkušās bumbas un trīs bloķētie metieni.

• Vismaz 10 punktus guva seši "Hawks" spēlētāji. Hanters panākumā pievienoja 22 punktus, Danilo Galināri maču noslēdza ar 18 punktiem, bet Kevins Herters un Bogdans Bogdanovičs katrs pievienoja 13 punktus.

• Lamelo Bols maču noslēdza ar 26 punktiem un astoņām piespēlēm, savukārt 21 punktus Terija Rozīra kontā. Mailzs Bridžess, kurš ierasti ir starp rezultatīvākajiem "Hornets" spēlētājiem, spēli pameta priekšlaicīgi, jo saņēma tehnisko piezīmi par tiesneša lēmuma agresīvu apstrīdēšana.

"Play-in" turnīrs

Austrumu konferenceRez.Rietumu konferenceRez.
Nets (7.) – Cavaliers (8.)115:108Timberwolves (7.) – Clippers (8.)109:104
Hawks (9.) – Hornets (10.)132:103Pelicans (9.) – Spurs (10.)
Cavaliers (8.) – Hawks (9.)Clippers (8.) - tiks noskaidrota

"Play-off" turnīrs

NBA izslēgšanas spēļu pāri

Austrumu konferenceRietumu konference
Heat (1.) – tiks noskaidrota (8.)Suns (1.) – tiks noskaidrota (8.)
Celtics (2.) – Nets (7.)Grizzlies (2.) – Timberwolves (7.)
Bucks (3.) - Bulls (6.)Warriors (3.) - Nuggets (6.)
76ers (4.) - Raptors (5.)Mavericks (4.) - Jazz (5.)