Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" rezultatīvākais spēlētājs atvainojas par iemešanu pusaudzei ar zobu sargu

Agris Suveizda

"Hornets" rezultatīvākais spēlētājs atvainojas par iemešanu pusaudzei ar zobu sargu
Komandas biedri cenšas nomierināt Mailzu Bridžisu. Foto: AFP/Scanpix

Šārlotas "Hornets" šonakt ar 103:132 pārspēlē kapitulēja Atlantas "Hawks" un noslēdza Nacionālās basketbola asociācijas sezonu. Viens no komandas līderiem Mailzs Bridžiss no laukuma tika izraidīts jau ceturtās ceturtdaļas vidū un, dodoties uz ģērbtuvēm, iesaistījās incidentā ar publiku.

Pēc nepareizi bloķēta metiena Bridžiss izrādīja neapmierinātību ar tiesnešu lēmumu un īsā laikā saņēma divas tehniskās piezīmes – pirmo par agresīvu uzvedību pret tiesnesi un otro par lamuvārdu izmantošanu. Divas tehniskās piezīmes pārvērtās diskvalificējošā piezīmē, un Bridžisam nācās doties uz ģērbtuvēm. Pa ceļam viņš vēlreiz zaudēja savaldību, cenšoties mutīgu līdzjutēju pārmācīt ar zobu sarga mešanu, taču trāpīja nevis vīrietim, kurš viņu izveda no pacietības, bet gan nedaudz tālāk stāvošai 16 gadus vecai meitenei.


"Tēmēju tam, kurš uz mani kliedza, bet trāpīju mazai meitenei. Tādēļ tā no manas puses neapšaubāmi bija nepieņemama rīcība, par kuru uzņemos pilnu atbildību. Šāda uzvedība man nav raksturīga – mani pazīstat un zināt, ka es šādi neuzsprāgstu. Noteikti rīkojos nepareizi, cerams, ka varēšu sazināties ar jauno meiteni un no sirds viņai atvainoties, kā arī izdarīt ko labu," teica Bridžiss, kurš arī gatavs samierināties ar jebkādām sankcijām, kādas saņems no līgas. "Biju vīlies par tiesnešu lēmumu, pat vairākiem lēmumiem. Ļāvu emocijām gūt virsroku, tas nebija pareizi."

Bridžiss Atlantā guva 13 punktus un pievienoja četras atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Regulārajā sezonā, kurā "Hornets" ar bilanci 43-39 ieņēma desmito vietu Austrumu konferencē, Bridžiss bija rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņš vidēji 35,5 minūtēs izcēlās ar 20,2 punktiem, 7,0 atlēkušajām bumbām, 3,8 rezultatīvām piespēlēm un 1,9 kļūdām, ievērojami uzlabojot iepriekšējās sezonas rādītājus (vidēji 29,3 minūtēs 12,7 punkti, 6,0 atlēkušās bumbas, 2,2 piespēles un 1,6 kļūdas). 24 gadus vecais uzbrucējs, kurš 2018. gadā tika draftēts ar 12. numuru, līgā aizvadīja ceturto sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-14 18:15, pirms 2 gadiem
Jomajo pat savam mērķim no pāris metri nevar trāpīt un iemet meičai