Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dramonds par savām neveiksmēm uzbrukumā: ''Vēl cenšos atrast ritmu''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Dramonds par savām neveiksmēm uzbrukumā: ''Vēl cenšos atrast ritmu''
Andrē Dramonds. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā, joprojām spēlējot bez līderiem Entonija Deivisa un Lebrona Džeimsa, Losandželosas ''Lakers'' izcīnīja uzvaru pār Šarlotes ''Hornets'' ar rezultātu 101:93, septiņu izbraukuma spēļu sēriju noslēdzot ar četrām uzvarām. Visai neveiksmīgi ezernieku rindās pēdējos mačos spēlē jauniegūtais centrs Andrē Dramonds, kurš pēdējā laikā saskaras ar vāju metienu realizāciju uzbrukumā, taču pats basketbolists apgalvo, ka vienkārši cenšas atrast pareizo ritmu.

27 gadus vecais Dramonds aizvadītās nakts spēli pret ''Hornets'' iesāka pamatsastāvā, gūstot tikai četrus punktus un realizējot 28,6 % metienu (2p. 2/7), taču savācot 12 atlēkušās bumbas. Savukārt naktī uz otrdienu zaudējumā pret Ņujorkas ''Knicks'' centra spēlētājs guva trīs punktus, kam paralēli pievienoja desmit bumbas zem groziem. Divkārtējais Visu Zvaigžņu spēles dalībnieks tik maz punktu back-to-back spēlēs, kurās Dramonds spēlējis vismaz 20 minūtes, nav guvis kopš 2014. gada novembra, kad pa divām spēlēm sameta četrus punktus.

"Iespējams, šī ir mana sliktākā spēle uzbrukumā manā karjerā," pēc spēles Spectrum Center arēnā, ''Hornets'' mājvietā, sacīja Dramonds. "Es joprojām cenšos atrast pareizo ritmu, iejusties. Es zinu, kāpēc esmu šeit - lai palīdzētu šai komandai aizsardzībā. Uzbrukumā viss palēnām nāks pats par sevi."

Tāpat viņš minēja, ka spēle uzlabosies, kad laukumā atgriezīsies abi ''Lakers'' līderi - Entonijs Deiviss un Lebrons Džeimss -, tad komandā būšot lielāka skaidrība par to, kāda katram spēlētājam ir loma: ''Katrā mačā mūsu pamatpiecinieks izskatās citādāks, tādēļ savstarpējā ķīmija nevarētu būt tā labākā, ja nezinām, ar ko spēlēsim. Paļaujamies uz aizsardzību un domājam, ka tā mums atnesīs uzvaru.'' Tam piekrita arī Losandželosas komandas galvenais treneris Frenks Vogels, bet uzbrucējs Kails Kuzma sacīja, ka šobrīd Dramondam vienkārši notiek pielāgošanās process.

208 centimetrus garais amerikānis, kurš allaž izcēlies ar teicamu cīņu par atlēkušajām bumbām, ir guvis vidēji 10,5 punktus, kopš pievienojies ''Lakers'' vienībai. Karjeras griezumā Dramondam vidēji 14,6 punkti spēlē, bet šosezon Klīvlendas ''Cavaliers'' sastāvā viņam 25 spēlēs 17,5 punkti. Piecās spēlēs eņģeļu pilsētas franšīzē Dramondam arī 9,2 atlēkušās bumbas. Losandželosas ''Lakers'' ar 34 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...