Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Neveiksmes uzbrukumā kompensējām ar labu spēli aizsardzībā"

Jānis Celmiņš

Galvanovskis: "Neveiksmes uzbrukumā kompensējām ar labu spēli aizsardzībā"
Agris Galvanovskis
Foto: Mārtiņš Sīlis

„Šobrīd rit izslēgšanas spēles un tās ir pavisam citas raudzes spēles. Katra komanda grib uzvarēt un cīnās kā zvēri,” pēc iekļūšanas Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda „Liepājas lauvu” komandas galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Jau ziņojām, ka šodien Zemgales OC LBL ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē „Liepājas lauvas” atkārtoti pieveica (71:60) „Jelgavas” basketbolistus, sērijā triumfējt ar 2-0 un nodrošinot vietu pusfinālā, kur liepājniekiem pretī stāsies „Ventspils” komanda.

„Šobrīd rit izslēgšanas spēles un tās ir pavisam citas raudzes spēles. Katra komanda grib uzvarēt un cīnās kā zvēri. Otrajā puslaikā šodien mums pajuka spēle uzbrukumā – metām garām visus metienus un „Jelgava” turpināja cīnīties atzīstami. Patīkami, ka komanda neveiksmes uzbrukumā kompensēja ar spēli aizsardzībā. Otrā puslaika rezultāts (22:21) liecina, ka otrajā spēles daļā abas komandas lieliski spēlēja aizsardzībā. Sērijas laikā bija jūtams, ka „Jelgava” šiem mačiem gatavojusies ļoti nopietni,” pēc uzvaras un iekļūšanas pusfinālā pauda liepājnieku galvenais treneris Agris Galvanovskis.

„Priecē Jāņa Timmas parādītais sniegums – 21 punkts un 13 atlēkušās bumbas ir ļoti labs rādītājs. Arī Džošua Mejo joprojām ir mūsu līderis,” treneris uzteica Timmu un Mejo taču pauda, ka lielu darba apjomu paveicis Mārtiņš Kravčenko, kurš šajās divās spēlēs neitralizējis jelgavnieku līderi Edgaru Krūmiņu.

Skaidrs, ka pusfinālā favorītu statusā būs „Ventspils” komanda, taču Galvanovskis pauž, ka vēlme iekost „Ventspilij” esot. „Pēdējās dienās mums ir ļoti saspringts grafiks (trīs spēles sešās dienās), tāpēc prieks par uzvaru ir dubults. Pusfinālā būsim autsaderi, taču šobrīd galvenais ir atpūsties un gatavoties pusfinālam. Cīnīsimies par uzvaru katrā spēlē, taču jāsaprot, ka „Ventspils” neapšaubāmi ir ļoti laba komanda. Ja mūsu pusē būs veiksme, varam sagādāt kādu brīnumu,” uzskata treneris.

Pirmo pusfināla sērijas maču „Liepājas lauvas” un „Ventspils” komandas aizvadīs jau ceturtdien 19. aprīlī.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-14 21:08, pirms 12 gadiem
Par Lauvām!