Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: no "Mavericks" atbrīvotais Kemba Vokers dosies uz Eirolīgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Medijs: no "Mavericks" atbrīvotais Kemba Vokers dosies uz Eirolīgu
Kemba Vokers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Itālijas medijs Gazzetta dello Sport vēstī, ka Eirolīgas klubs Milānas "Olimpia" ir tuvu līguma noslēgšanai ar saspēles vadītāju Kembu Vokeru, kurš nesen tika atbrīvots no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks".

32 gadus vecais Kemba Vokers šosezon aizvadīja deviņas spēles Dalasas "Mavericks" rindās, vidēji atzīmējoties ar 8,0 punktiem, 2,1 rezultatīvu piespēli un 1,8 atlēkušajām bumbām.

NBA 12 sezonas aizvadījušais Vokers četras reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē un karjeras griezumā guvis 19,3 punktus, kā arī atdevis 5,3 rezultatīvas piespēles. Pirms "Mavericks" viņš pārstāvēja Šarloti, Bostonu un Ņujorku, kopā aizvadot 750 spēles.

Medijs vēstī, ka sarunas ar Vokeru atrodas fināla stadijā, bet līgums tiks parakstīts tikai pēc medicīnisko pārbaužu veikšanas.

"Olimpia" atrodas Eirolīgas beigu daļā (6-13), piektdien piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas. Komandas vadošais saspēles vadītājs Kevins Pangoss ceļgala savainojuma dēļ nav spēlējis kopš novembra, un viņa atgriešanās ierindā nav gaidāma agrāk par februāra beigām, pauda galvenais treneris Etore Mesina.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-183774-...