Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB premjerlīgas 16. kārtas spēles, ieskaitot "Manchester United" pret "Liverpool"

Kanālā VSB premjerlīgas 16. kārtas spēles, ieskaitot "Manchester United" pret "Liverpool"
Pagājušajā sezonā "Liverpool" kapteinis pēc gūtajiem vārtiem pret "Manchester United" skūpstīja televīzijas kameru. Kā būs šosezon?
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Anglijas premjerlīgas 16. kārtas spēles: "Chelsea" – "Hull City", "Arsenal – Newcastle", "Manchester United" – "Liverpool", "Swansea City" – "Tottenham Hotspur", "Everton" – "Queens Park Rangers". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Anglijas premjerlīgas 16. kārtas spēlēs līderi "Chelsea" mājās tiksies ar "Hull City", Londonas "Arsenal" savā "Emirates" stadionā spēlēs ar pirms nedēļās "Chelsea" uzvarējušo "Newcastle", bet kārtas galvenais mačs notiks "Old Trafford" stadionā, kurā tiksies divi Anglijas titulētākie klubi - "Manchester United" un "Liverpool".

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
"15. kārtā piedzīvojuši pirmo zaudējumu šosezon, Čempionu līgas spēlē trešdien "Chelsea" parādīja, ka nav nekāda pamata aizdomām par krīzes sākumu - uzvara ar 3:1 pār "Sporting" bija labākajās "Chelsea" tradīcijās. "Hull City" aizvada savu vissliktāko sezonu premjerlīgā - bagāžā tikai 13 punktu, uzvara nav izcīnīta jau astoņās spēlēs pēc kārtas, kurās gūti tikai divi vārti. Ar šādiem rādītājiem dodoties uz "Stamford Bridge", kurā "Hull City" nekad nav uzvarējuši, Stīvam Brūsam atliek vien cerēt uz brīnumu. "Mančestras City", kas tabulā dzenas pakaļ "Chelsea", sestdien tiekas ar līgas autsaideriem "Leicester City", tāpēc Žozē Mourinju ir vēl jo svarīgāk uzvarēt tīģerus, jo mančestrieši tabulā atrodas vairs tikai triju punktu attālumā."

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
"Abām komandām ir vienāds punktu skaits un pozīcijas tabulā aiz pirmā piecinieka. Lielgabalniekiem ļoti smagnēja sezona un sākotnējo optimismu ir sabremzējusi nu jau ierastā savainojumu sērija, bet komanda tāpat cīnās. Turpretī "Newcastle" tagad lido! Viņi ir vienīgā komanda, kurai šosezon ir izdevies uzvarēt "Chelsea" un tas notika premjerlīgas iepriekšējā kārtā. Interesants fakts, ka komandām vārtos varētu stāties sezonas sākuma trešie numuri - Ņūkāslai ir savainoti abi pirmie un fantastisku debiju pret "Chelsea" piedzīvoja Džeks Alnviks. "Arsenal" komandai līdzīgā situācijā ir izdevies apliecināt sevi Emiliano Martinesam."

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Balti" komentētājs:
"Lai kuru vietu komandas ieņemtu premjerlīgas tabulā, abu titulētāko Anglijas vienību tikšanās allaž pelnī īpašu uzmanību. Tikai Liverpūles derbijs – "Everton" pret "Liverpool" - premjerlīgas ērā sarūpējis vairāk sarkano kartīšu nekā šo komandu tikšanās. Attiecīgi 20 un 15 sarkanās kartītes. Savukārt "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerārds ar pieciem vārtiem ir rezultatīvākais viesu futbolists slavenajā "Old Trafford" stadionā. Tikmēr "Manchester United" snaiperis Robins van Persijs var lepoties ar sešiem vārtiem iepriekšējās deviņās premjerlīgas spēlēs pret "Liverpool". Visi zina – gaidāma varena futbola kauja, tikai neviens tagad nevar atbildēt, ar ko tā beigsies..."

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
"Arī šie pretinieki turnīra tabulā ir turpat līdzās. Šī jau būs ceturtā gulbju spēlē pēc kārtas pret Londonas komandu un sekmes bijušas mainīgas. Iepriekšējā kārtā zaudēts "West Ham United" un zaudēts arī uz vienu spēli vārtsargs Lukašs Fabjanskis par pēdējās cerības sodu. Tikmēr Tottenham arī nevar lepoties ar stabilitāti un būt gandarīti par savu sniegumu. Liels spiediens šobrīd ir uz viņu galveno treneri argentīnieti Mauricio Poketīno."

Aivars Zahārovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
""Everton" pēdējās spēlēs premjerlīgā nesokas tik labi kā vēlētos un tik raiti kā UEFA Eiropas līgā, tomēr savā laukumā Liverpūles vienība jebkuram pretiniekam ir ciets rieksts. Savukārt, Londonas QPR gluži otrādi, pēdējos mačos demonstrē labu sniegumu un, pēdējās trīs spēlēs izcīnot divas uzvaras, beidzot ir atstājuši izkrišanas zonu. Tiesa, tikt pie panākuma šajā spēlē londoniešiem būs ļoti sarežģīti, jo tā jau ne sevišķi spīdošo uzbrukumu iedragājis komandas rezultatīvākais spēlētājs (guvis 8 no 16 vārtiem) Čārlijs Ostins, kuram diskvalifikācijas dēļ būs jāpaliek malā. Ja Eduardo Vargas beidzot sāks gūt vārtus, tad QPR vēl izredzes būs, ja nē - tad, neskatoties uz pirms dažām dienām aizvadīto Eiropas līgas spēli, uzvarēs "Everton"."

Anglijas premjerlīgas spēles kanālā VSB

DatumsLaiksSpēle
13.decembrī16:55Chelsea – Hull City
13. decembrī19:25Arsenal – Newcastle
14. decembrī15:25Manchester United – Liverpool
14. decembrī17:55Swansea City – Tottenham Hotspur
15. decembrī21:55Everton – Queens Park Rangers