Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Miķelis Rēdlihs varētu spēlēt jau rīt

Jānis Pārums

Miķelis Rēdlihs varētu spēlēt jau rīt
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pilnībā atveseļojies pēc kājas savainojuma un trenējas kopējā grupā ar pārējiem komandas hokejistiem.

Tiesa, "Lokomotiv" treneri pagaidām nav izlēmuši galīgo lēmumu par to vai iekļaut Rēdlihu komandas pieteikumā 14.novembra KHL mačam pret Bratislavas "Slovan".

"Miķelis sen nav spēlējis, viņam vajadzīgs laiks, lai uzņemtu sportisko formu. Tagad viss atkarīgs no tā, cik ātri viņš šo formu uzņems. Mēs treniņos uzmanīgi sekojam viņa funkcionālajai gatavībai," sacīja "Lokomotiv" treneris Nikolajs Borščevskis.

Šosezon Rēdlihs KHL aizvadījis 11 spēles, sakrājot četrus (2+2) rezultativitātes punktus. Miķelis ir arī līgas rekordists – viņš aizvadīja 243 spēles pēc kārtas, līdz šo sēriju pārtrauca savainojums 6.oktobrī, kad vienā no treniņiem ripa trāpīja pa ceļgalu.

Izmantotie resursi:
Хоккей России на Just-hockey.ru – новости...

  -1 [+] [-]

, 2012-11-13 10:30, pirms 11 gadiem
Tiešām ir tik grūti pārbaudīt pareizrakstību rakstā pirms tā publicēšanas? Un, kur nu vēl virsrakstā ielaist kļūdas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 12:45, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Nu pret Sovan un tupmākām komēm gan jau spēlēs! Bet kā ar izlasi?
domā LV izlases pārbaudes turnīru Francijā vai OS kvalifikāciju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja