Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" jaunais treneris uzskata, ka līderu līgumu situācija netraucē komandas gaisotnei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" jaunais treneris uzskata, ka līderu līgumu situācija netraucē komandas gaisotnei
Mohameds Salāhs. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" līderiem Mohamedam Salāham, Virdžilam van Deikam un Trentam Aleksandram-Ārnoldam pēc sezonas beigsies līgumi. Tomēr galvenais treneris Arne Slots, kuram šī ir pirmā sezona Anglijā, to neuzskata par traucēkli.

"Vēl viena garlaicīga atbilde no manas puses, jo mums nav, par ko runāt. Mēs neapspriežam situācijas ap līgumiem. Vai tas ir traucēklis? Nē, nepavisam, jo es koncentrējos katram spēlētājam atsevišķi un komandai," pauda Arne Slots. Nīderlandes speciālistam šī ir pirmā sezona Liverpūlē.

"Viņi ir daļa no komandas, un cenšos ar viņiem sastrādāties vislabākajos iespējamajos veidos, lai no viņiem izdabūtu labāko sniegumu. Situācijas ap līgumiem man netraucē to darīt," pauda Slots.

Pēc uzvaras pār Mančestras "United" Mohameds Salāhs vaļsirdīgi atzina, ka šī esot viņa pēdējā sezona Liverpūlē. Ēģiptietis šādi izteicās, jo neviens no kluba nav ar viņu apspriedis iespēju parakstīt jaunu vienošanos. Arī iepriekšējā reize, kad vajadzēja pagarināt līgumu, pārvērtās publiskā apspriešanā.

"Liverpool" sestdienas pēcpusdienā savā laukumā uzņems "Nottingham Forest". Jaunās Premjerlīgas sezonas ievadā izdevies izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas, neielaižot nevienus vārtus (7:0).

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...